Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#2361
   Смію звернути вашу увагу на фото I_Am_Namе, котрі лежать тут. Це дійсно шедеври, окрім того він спромігся піднятись на найвищу трубу хімзаводу майже доверху і все зафоткати. Відписую тому, що Макс редагував своє повідомлення, а не створював нове - тому ймовірно багато хто міг не звернути на це увагу. Тру респект і уважуха!
#2362
Всяке-Різне / Re: Хто?
23.09.2009 17:29:58
  Точно не я! Але дуже цікаво хто - маю надію фейкові футболки Еxplorer'а ше не почав DiggerMan чи Stalker-Bibrka виготовляти десь  :)
#2363
 та перестань Romchick'у - все ОК. Просто тре буде дійсно зачекати якийсь час із тим входом та й усе. А окрім того треба мати впевнений зв'язок із кулєгами наверху та бахіли :)
#2364
  То ше не усе від мене, знайшов ще декілька фото із радару. Координти радару -  49°26'47.71"N х 24°12'50.00"E , понищеного - десь 700 метрів південніше, точніше  49°26'27.49"N х 24°13'5.03"E

 1) Ось і радар на повний "ріст";
 2) Троха ближче, сам купол;
 3) Тут усе має інвентарні нумери  :) ;
 4) Одскульний телефон;
 5) Понищений об'єкт - сторож казав, що супер секретний і не пустив нас досередини :)
#2365
Цитата: Dexter від 23.09.2009 14:09:29
І я думаю що в суботу буде ліпше.часу більше=)))
Тай народ думаю буде в Лощині.тобто буде кого полякати  ;D

Чого так агресивно? Не треба там нікого лякати, а то всяке буває.
#2366
  Булисьмо там, принаймі під найбільшим корпусом по вул.Венгерській нічого схожого на бомбік немає - просто великий та довгий підвал. Але на виході, за будкою охорони є типовий вхід у бомбік. Туди нажаль нас не пустили. На усю іншу територію зараз фіг попадеш - бо та частина "Полярону" і далі засекречена і знаходиться під охороною держави. Хоч там здається уже давно нічого секретного немає  :)
#2367
  Ось надибав, ще декілька на мою думку гарних фото із подорожі:
 1) Екскаватор крокуючий, той що добре зберігся на фоні колишнього сірчаного кар'єру (тепер болота зарослого травою та іншою заразою, гарно видно контури із супутника);
 2) Комплекс виробництва "складних хімічних добрив" здалеку + ще кавалок болота;
 3) Прапор Український (насправді терикон, дуже близько);
 4) Він же, але зафоткано троха далі;
 5) блакитне небо та легенькі перисті хмарки  :)

  Координати цілого крокуючого екскаватора -  49°27'19.48"N х 24° 6'57.64"E - видно кепсько, але цілком достатньо для однозначної ідентифікації. Трохи західніше, на відстані 100 метрів можна побачити залишки другого екскаватора. Кабіна водія була знята, поставлена на землю = тепер у ній мешкає сторож. Навіть товстезний електрокабель до його оселі йде
#2368
  Обов'язково при нагоді тра сходити та завоткати як ззовні, а особливо зсередини стару водонапірну вежу (діюча) на Дурці. Коли там проходили, нажаль сторожа небуло на місці. Думаю, якшо його таки знайти - можна буде домовитись без особливих проблем. Молодці, дяк за звіт!
#2369
мені зручніше було б на суботу
#2370
ЦитуватиІ шераз дякую Інкогніто і Зелі за то шо нас виручили..

  Нема за що, головне шо ви усі живі-здорові. Дякую за вітання!
#2371
   А міні-звіт про Новороздільську ТЕЦ тутко.
#2372
     Після легкої прогулянки по Очисних спорудах New Роздолу ми дуже вдало вийшли на Новороздільську ТЕЦ із південно-східної сторони. Ворота були дружньо відкриті - тому ми безперешкодно попали на територію заводу. Як потому виявилось, проникати на територію ТЕЦ із сторони "Сірки" було б дуже запально через наявність свіжого паркану, щедро вимазаного якімось гувном схожим на мазут.

   Пішлисьмо територією ТЕЦ по годинниковій стрілці, першим, що надибали огороджене поле із Мего-Трансформаторами, високовольтними кабелями, величезними ізоляторами тощо. Намилувавшись красотою рушили далі та через 5 хв. були коло градирні (позначена на карті). Основа градирні - басейн круглої форми, діаметр оцінити мені зараз трудно (дещо менша від круглих відстійників, що ми бачили на очисних спорудах міста Лева). На круглу основу басейну покладено товсті металеві балки на котрих у свою чергу стоять 4 контейнери, котрі власне складають градирню. Зверху на кожному контейнері величезні вентилятори, неймовірний гул, водяний пил піднімаються стовбом над кожним із контейнером. Охолоджена вода стікає із-під кожного контейнера вниз у басейн, відки самотьоком тече в сторону ТЕЦ, мабуть на повторне нагрівання.
 
  Власне основний шум на навколишній території створюють градирні,... та дещо незрозуміле нам. Продовжуючи подорож, за кутом побачили шось схоже на котел із котрого торчить труба, котра дешо вища за сам котел. Із труби під шаленим тиском рвалась на свободу перегріта пара, закриваючи від нас приємне осіннє сонечко, закутуючи нас у теплий туман. Вже за 50 метрів до котла зверху на нас падала реальна мжичка, проте на відміну від осінньо-львівської вона була відчутно теплою & приємною. І все це під неймовірний свист та гуркіт пари!  До котла змогли підійти максимум на 15 метрів власне через звук, а не пару.

  Зробивши декілька фото, ми перелізли паркан по газовій трубі та пішли до колєг обідати. За увесь час мандрування по ТЕЦ - не зустріли жодної душі, хоча спеціально шукали. Вирішили усередину самої ТЕЦ не заходити (хоч було де, двері відчинені) - негарно без дозволу так робити, окрім того небезпечно - ТЕЦ працює і ніколи не знаєш де тобі у писок може вирватись потік пари від якогось клапану. Декілька фото далі, координати - 49°27'36.44"N х 24° 7'17.26"E Зручно дивитись із висоти - 600-700 метрів в Google Earth.

  P.S. На фото із гугла видно лише 3 градирні на басейні, насправді їх 4. Мабуть доставили додаткову, фотки із гугла датовані літом 2006 року.
 
#2373
   До Києва так і не вдалось попасти today() через один прикрий інцидент... Маю надію Stinger та Dexter опишуть його у "Техніка Безпеки" згодом, щоб був прикладом для інших як чинити не треба! А про присвоєння статусу дізнався від Зелі, коли повертались домця після траблів із вищеназваними дописувачами форуму. Ще раз дякую усім!
#2374
   Я направду не знаю що сказати - почуття переповнюють мене! Дуже дякую за довіру друзі! Докладу усіх зусиль!
#2375
   Під час подоріжі "New Розділ, по-раз другий" чисто випадково зашпацерували ми із Golem'ом на очисні споруди Нового Роздолу. Оскільки у Golem'a сів акумулятор у фотику (я взагалі був без фотоапарату) то довелось фотографувати мобільним телефоном.
 
  Зразу скажу, що тут очистка зовсім не схожа на ту, що використовується на львівських очисних спорудах - хоча звісно спільні риси є. Тут і первинна очистка, і відстійники. Зато дуже здивувала біологічна стадія - уявіть собі великий басейн заповнений камінням на половину. Із каміння у небо стирчать труби (десь шутк мабуть із 40) по яких під тиском подається стоки, що пройшли попередні стадії очистки. Дуже гарні такі собі фонтанчики виходять я вам скажу. Поміж того каміння живут спец-хробаки, котрі із поїдають гувно & всяку заразу - і мають від того задоволення.  :) Усього басейнів там 6 штук (а 2 ще будуються), вода по черзі перекачується від першого до останнього. Потому усе стікає у Дністер. Місцина розташована на терасах на невеликій гірці, забруднена вода стікає сама зверху донизу по стадіях очистки. Єдине місце де використовується електрика та насоси - подача води у басейни із камінням. Спільною рисою також є запах  :)

  Координати очисних 49°27'26.85"N х 24° 7'37.52"E, декілька фото далі.
#2376
Дивне питання, але - там не усе жовте, ба навіть там жовтого мало. Про вітер охорона ніц не говорила...і не тільки охорона
#2377
   А ше кілько буде фоток згодом! Зарядився позитивом так, що зара можу енергію у мережу віддавати не гірше ніж ТЕЦ на території об'єкту! Все було чудово, просто ІДЕАЛ! То була просто неземна вилазка, її будемо згадувати старими дідами і вона снитиметься іноді ночами!
#2378
 Ну це аж ніяк не "недокументована функція" чоловіче  :)
#2379
 а я б спочатку домовлявся про правила Гри, а потому їх не проблема перенести на будь-який об'єкт. ІМХО звісно.
#2380
  Є така хитра галочка внизу під полем вводу повідомлення, зветься "Зберігати копію у висхідних". От по-дефолту вона вимкнена, що є правильно - форум не гумовий шоб усе зберігати. Відповідно - хочеш копію, став галочку. То не баг - то фіча  :)