Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Alter

#961
Сприйму за комплімент ;)
#962
Продаю вищесказане. Ціна - домовимось  ;). Перехідник на miniSD фірмовий нокіївський.
#963
Спитай орієнтовну ціну і залежність від розмірів, а в проекті вже щось наваяєм) Надіюсь вони не вручну хрестиком шиють? ;D
#964
Ось ще декілька фоток із шахти, включно із дядьком, який провів нам досить цікавий теоретичний ввід про дану шахту.


Цифрою 1 позначений вхід наверх до ствола, а 2 - то потенційне місце початку польоту при невдалому спуску.
#965
Мож і так, але хочу знайти такі самі штани, і буду довольний як слон, ібо якість відмінна (що рідко відповідає звичайному мілітарі).
#966
http://depositfiles.com/ru/files/s44tg6d9w?redirect
Попробуй цю.  В 1 см 250 метрів
"Съемка 1950г."
13-VIII-70г.
Повинно бути те що треба. Я сам з Тернопільської області. Мож зможу помогти чимось?
#967
Ех, шкода що деталей штампу не видно. 2 Skip. Можеш дати детальніше зображення? На око там десь із 6-7км. квадратних серйозних забудов. І враховуючи те, що до євро вони точно не встигнуть навіть почати оту мегастройку, то після євро, коли вляжеться шум, цей план швидше за все забудеться, адже ІМХО нагальної потреби у такій розбудові я не бачу. Тим більше Львівській міськраді і так є куди притикнути таку вирву грошей. Хіба би хтось із приватників фінансував. Але то нереально.
#968
Плани / Re: Чорнобиль!!!
31.03.2011 16:39:16
Якщо плануєм на кінець квітня - початок травня, то я однозначно +.
#969
Плани / Re: Чорнобиль!!!
31.03.2011 16:23:14
Якщо легально, і за 800 ре, то є реальна причина подумати. 2 Firebiker. Перевір інформацію про офіційний варіант і виклади сюди, будь ласка.
#970
Ну з дорогами вони ще можуть встигнути, але цей мікрорайон навколо стадіону - це вже відверті мрії, якщо за кінцевий період брати 2012 рік.
#971
Плани / Re: Чорнобиль!!!
31.03.2011 09:20:24
Та ти ж тему вже закрив! ;D ;D ;D
#972
Даний ексклюзив називається "Акрофобія Роя, або Акрофілія Лесика" ;D
Знято на передостанньому рівні ствола шахти у залізній кабінці, яка проржавіла настільки, що гоїдалася за вітром.
#973
Ну прям форум юного хіміка!  ;D ;D ;DЯк на мене, то експлорерів має більше цікавити те що від того всього залишилось, де і яким воно було, можливі варіанти знаходження нових таких точок (локацій) та їх всесторонній огляд. А чи заливали вони туди дейтерит літію, чи гашену соду вперемішку із цукровим сиропом, зараз значення мало має, хіба що для врахування можливості радіоактивного забруднення. Але на той випадок є Терра.
#974
Коментарі були від душі ;D ;D ;D Доречі та димова завіса реально подразнювала слизові. По-моєму цікавіше було б запустити її в одному із ангарів. Виглядало б масштабніше.
#975


А ось тут відео хорошої якості, де ми можемо спостерігати "роботу" РДГ-2Б та її наслідки.
#976
Ось в цьому ангарі із рухомим склепінням їх швидше за все зберігали. Враховуючи що маса однієї ракети складала 37 тон, то можна собі уявити той грандіозний процес переведення їх у бойову готовність.
#977
Доречі слід сказати, що не всі ангари були закинуті. Був і один зовсім по-культурному закритий. На звичайний замок правда, але все ж таки. Місцеві жителі попереджували про небезпеку забруднення тих місць ракетним топливом або радіацією із боєголовок.
#978
Треба трохи тему розворушити.
   Воно звичайно всі ходити, як курчата з-під однієї квочки, не будуть, та і непрактично те. Але якусь стандартну фішку аля нашивки можна забацати. Доречі, хто може дати адресок контори, що нашивки клепає? Думаю, що якщо замовити в них хай і мінімальну, але партію із символікою Експлорера, то вони досить швидко розійдуться із легкої руки розповсюджувача по своїм, і ніхто вже не буде вимахуватись. Чомусь футболки всім підходять і кольором, і написом. Так що краще давайте разом помізкуємо над тим, якою вона (нашивка) повинна бути.
#979
Цитата: stinger від 28.03.2011 23:06:48
а шо тут піднімати? хто хочє - той і так ходить, а хто тільки думає - то і надалі думатиме))))
Особисто я там ні разу не був, но дуже хочу. Здалось би людини, яка знає що і до чого.
#980
Обов"язково! Але бажано  тижнів через два, щоб народ підзбирати. Хто має бажання - гайда докупи! ;)