Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#3341
Лазиу нині по полтві в рамках проекту "Не туристичний Львів" Залізли пів 1, вилізли в 4. Весь цей час фоткали кусок Біля Скеля - Оперний. Дивився на Полтву їх очима, було багато часу пороздивлятися все уважно, при світлі 3 прожекторів. Якість фоток була навіть краща ніж в TapeMaker-аНу і корисні обсервації:

Десь після 2 ночі рівень води різко впав. Сантиметрів на 20-30 від нормального. Навіть в 1 ночі туда йшли метірв 200 по воді, місцями по кісточки. Назад - бачили ту воду далеко внизу. Оголилося каміння на Погулянці, в тій новій трубі шо з Площі ринок мало шо тої води лишилосі. Абсолютно реально стало спуститися скобами до водопаду внизу, води мало і вся вона далеко збоку. Повністю зник туман, навіть не сліпило світло лобкового ліхтаря і можна було фоткати зі спалахом. Так шо майте на увазі при плануванні вилазок.

Той шнурок по якому ми перебиралисі ше досі там. Але труба після повені обросла кучею непотребу, зараз було б гидко по ній лізти. Але в  таку малу воду цілком реально перейти і так. До речі, цікаво як там зі Стуса. Напевно також можна пройти без ризику бути змитим.
#3342
Існує повір'я:
- Якщо на Івана-Купала дівчина перескочить через вогнище, то вже до осені їй не треба брити ноги.
- Якщо на Івана-Купала дівчина та хлопець бачать цвіт папороті, то їм більше не наливають.
- На Валентина найбільшим попитом користуються валентинки з банановим смаком та ребристі.
- На свят-вечір батько бере в ложку кутю і підкидає до стелі. Якщо кутя прилипла до стелі то вже цього року треба робити євроремонт.
- На Андрія вечір дівчата виходять на вулицю і задають перехожим дурнуваті запитання. Куди дівчину пошлють - звідти і буде наречений. Дивно, але цього року всі наречені були з одного села.
- Дівчата ворожать на тоненьких смужках паперу. Якщо на смужці з'явиться дві полоски, то вже до року вийде заміж.
#3343
На жаль як то часто буває людина, що мала займатися нашими футболками захворіла. Дата переноситься на понеділок. Якшо не виздоровіє - футболки зробить інший працівник. Так шо чекаємо...
#3344
ну нині буду вже дзвонити, питатисі :)
#3346
Ну і вже раз тема в Звітах - допиши, напевно, де та споруда знаходиться, мо якусь карту додай, чи ше шось.
#3347
За shit-ову - зачот! Ну і взагалі молодець шо полазив. Якби сказав шо їдеш в ті краї - порекомендував би тобі оглянути ще залишки їх вузькоколійки
#3348
Гумор / Re: Смішні Фотки
02.09.2009 15:40:46


До речі, Сальвія прикольна фігня. Офіційно замовити її можна тут
#3349
Я бажаю звісно,і  спорягу якої не вистачає також маю. Але цими вихідними в Хотин-Камянець. Так шо мо якось іншим разом?
#3350
Дякую шо нагадау про неї, цікаві лінки.

Туда я планував поїхати і під час відвідування полонини Руна Але, на жаль, не склалося. Не вистачило часу. Нічо, особисто я на Закарпутті буваю кілька раз на рік, так шо туда ше попаду полюбе :)
#3351
Ууууу, файно тобі. Картати ТРУ!

Туйво, для всіх пишу ше раз. Гроші віддаватимете при одержанні футболки :)
#3352
Відвіз нині футболки на Виготовлення. Як це завжди буває - ходових розмірів не виявилося, їх прийшлося замовляти. Це зроблять завтра, відповідно в середу відправлять, а в четвер вже будуть у Львові. Так шо футболки очікуємо в Пятницю під вечір.

Всі розміри виявилися в наявності, всі побажання враховані.
#3354
Аналогічно. Як тільки книжка вийшла. Просто аж зараз докумекав шо то може бути і іншим цікаво :)
#3355
Всяке-Різне / Культура
30.08.2009 20:35:28
В цій темі публікуватимуться афіші та оголошення мистецьких заходів які є цікавим громаді Експлореру. Прохання до всіх учасників не лінуватися, і хто шо знає цікавеньке - викладувати.

Першою буде афіша виставки в галереї Примус, шо вже відбувається і триватиме ще кілька тижнів з 28.08.09 по 21.09.09 в рамках проекту "Тиждень Актуального Мистецтва".

Мова йде про фотографії Ігоря Яновича. Їх не є багато, але кілька(не консерва) є дуже цікавих, зокрема з Припяті.


Так шо не проффтикайте!
#3356
Два рази "ше", пянка вдаласі :)
#3357
Пропоную товариству один з небагатьох творів сучасної Української літеротури присвячений Індастріалу. Мені, особисто, сподобався. Ну а Ви вже дивіться.

Публікацію порушенням авторських прав не вважаю, бо на тому гроші ми не заробляєм, їх в Жадана чи Видавництва не забираєм, позаяк твір є маленькою каплею в морі і кого він зацікавить - купить всю книжку. Тому, я б сказав, шо це скоріше Реклама.

Сама книженція називаєсі "Трициліндровий двигун Любові" Твір - "Любов, смерть, економіка"
#3358
Основна тема тут.



Дякую. Справді зачот за мандрівку. Від мене + також. Ну і на майбутнє - не кремпуйсі з нами їздити. Ми такі самі IT-шники як і ви, так само по Карпатам лазимо, так само пємо і так само горівку закусуєм.

Практика показує, шо Австріяки нічо мудрішого за овальні тунелі не придували. шо вони в Полтві, шо в Бункерах Арпада. То й зрозуміло. Менший тиск землі.

Гарний звіт, досить інформативний. Гарний початок на Експлорері! Так тримати!
#3360
Ну з 12В зробити 5В - хвилинна справа(78L05), і підконектити то всьо до ЮСБ. А з ЮСБ вже всі зарядяться.
За фару попитаю знаоймих автомобілістів. МО мають яку непотрібну.