Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - yaroslav21

#41
Досить яскравий суспільний феномен,коли страждання тваринки викликають більше жалю ніж страждання людини і саме тоді виникає питання,де худоба?
#42
Цитата: Roy від 23.01.2013 10:12:37
Цитата: antihunter від 23.01.2013 08:13:23
Так пращури вбивали заради їжі або ворога на війні, а не просто так, нє ?
Якщо це спорт, і цікаво вистежити і влучити, то чи не краще пейнтбол - і здачу може дати, і супротивник рівний, і жертв нема. А вбивати беззахисну милу істоту заради задоволення щоб подивитись як вона вмирає...
Вашою логікою можна виправдати все - згвалтування, вбивство, крадіжку - "Хочеться. Інстинкт" :)

Така сутність чоловіка. Як вже зазначав, це все суб'єктивно щодо понять. Комусь пейнтболу достатньо, а комусь на звірину полювати. Ми всі різні, і в цивілізованому світі, головне розуміти це. Є добро і зло, і рівно порівну. Це аксіома.
Виправдати частково, нажаль і ці жахливі речі можна. Наряду з соціальними проблемами ці інстинкти цілком можуть проявлятися і виплескуватись в це.
І не факто,що добро це насправді добро,бо живемо ми в більшості випадків керуючись стереотипами.І це потрібно усвідомити.
#43
Цитата: Roy від 23.01.2013 01:31:51
Читаю ось тут про гімно на вулицях, балконах, будинках, про ягоди і усміхаюсь.  :) Про що мова?

Справа не в тому, що хтось турбується про урожай та про чистоту.
Хлопаки, не забувайте, що ми Мужики - мисливці, цей інстинкт вполювати/вбити десь ще закорінений в наших генах, в когось більше, а в когось менше. Вбивали наші пращури, і це власне і є еволюційний, спадковий залишок від них - вбити щось живе.
Вбити і отримати кайф, в теперішніх вузьких моральних рамках вбивати птахів і гризунів - непогана сатисфакція.

Це прекрасно відчувається. Сам не раз вбивав животинку, спершу було дуже жаль. Відтоді, я зрозумів тих людей, які ходять по лісах і полях, в пошуках здобичі і що звуться мисливцями :)

Зрозумів, яке задоволення отримують мисливці, коли полюєш на щось крупне і хиже, що навіть може дати здачі. Ось і це є першопричиною. ІМХО.  ;)
Відверта,твереза думка .Дякую
#44
Цитата: antihunter від 22.01.2013 21:25:55
Ну тут є пряма загроза життю-здоров"ю, це інше - крайня необхідність. А просто тому що хочеться - це недобре, якщо говорити м"яко.
Небуває хочеться...у кожної дії є мотивація,але декому вона зрозуміла,а декому ні,все залежить.Будь що можна виправдати, мотивуйте свої думки.
#45
Цитата: antihunter від 22.01.2013 19:46:57
ЦитуватиНе згоден ніразу. Все залежить від людини. Пусті пляшки і використані презики можна побачити будь-де, особливо в тихих місцях Стрийського парку, тощо. Те, що Стінгер пуляє собі в пернатих ще не значить що його наслідками засипано все довкола.
Я навіть не заперечую, що це теж не діло.
Справа в іншому - хто колись бачив як помирає тварина, і в нього не здригнулось серце, і виникло бажання зробити це ще - це ж клініка...
Особливо коли нарваний стафорд(умовно) покусає дитину,і не треба говорити про бидло господарів,я думаю мало хто здригнеться коли його пристрелити.Веду до того,що все дуже суб"єктивно. Можна зробити поділ.
1.Жалісливі
2.Помірно жалісливі.
3.Вибірково жалісливі.
4.Нейтральні
5.Твердолобі
6.Абсолютно твердолобі
7.Патологічні
8.Маніакально патологічні.
#46
Цитата: stinger від 22.01.2013 01:50:50
На всякі великі гріхи мені якось паралельно, але факт є фактом, коли в приватному секторі прямо біля будинку на високій сосні заводиться зграя саме ворон, а не воронів, а на сусідній сорок, а через дорогу на сосні купа кишечників (голубів) які нагло залітають на подвір"я, щоб пожерти, то тут тре шось робити, і мене все ж більше тішить потренуватися в шмалянні з пневматики, ніж жаліти "нещасну пташку" яка гаркає з сосни і сере на голову :) Тож нєфіг літати >:(  А на рахунок хижих пташок, то давно їх вже не бачив в околицях славетного Львова
Підтримую.
#47
Цитата: inkognito від 21.01.2013 22:44:31
ЦитуватиЩо до чисельності голубів у місті, на них полюють соколи сапсани, та безпритульні.

Так, саме так...То чи сапсани всі виздихли, чи то Stinger їх усіх в Брюховичах постріляв, чи то вони в політичну еміграцію дружно подались. Результат - купа голубиного лайна в центрі міста, відсутність сапсанів та купа від того проблем. ROFL

ЦитуватиВзагалі знищення будь якої живої істоти є вбивством і гріхом великим. Від стріляння по граках недалеко і до стріляння по людях.

Так і починав Брейвік. Спочатку таракани в хаті, потому круки(вОрони) - а тамка і до собі подібних недалеко. Отож, особисто запрошую тебе веснов цього року на сеанси чищення голубиного гівна, так по-серйозному. Гадаю, після цього думку щодо "великого гріха" ти зміниш, як мінімум у контексті голубів

Напевно малось на увазі вбивство живої істоти без вагомої(суб"єктивної) мотивації.
А шо хлопаки , голубів шмаляєте "пігеонхантери"?
#49
Всім привіт, декілька разів бачив в районі Кульпарківської тушки ворон(безхозні), і от недавно попалась мені інфа про кроухантерів :-\.
http://lurkmore.to/%D0%A1%D0%BC%D0%B5%D1%85%D1%83%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%B8:%D0%9A%D1%80%D0%BE%D1%83%D1%85%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80.Чи є у Львові організований рух? ;D
#50
Цитата: Golem від 14.01.2013 15:38:56
Цитата: yaroslav21 від 14.01.2013 10:47:11
Класний альбом,дякую.Подивився на місто,якесь воно не рідне

Ага, дуже чисте, всі парки охайні, деерва підстрижені і нема чагарнику. Коло Лішбети просторо, жодного кіоску, жодного синяка під лавочкою. На тротуарах нема припаркованих автомобілів а фасади будинків не обпадають і не завішені рекламою. :)
Десь так :)
#51
Класний альбом,дякую.Подивився на місто,якесь воно не рідне
#52
Цитата: T.a.Z.z.Z від 01.01.2013 22:55:15
yaroslav21
Як земля ? Де копав на полі чи в лісі ?
Сьодня хотів вийти, попробував на городі ледве ногу не вламав, думаю в четвер десь погуляти)

Поки що, тільки одна добра людина тут на форумі мені попалась, попросив підказати місце, підказав, правда дуже-дуже засмічене, але мені кращого і не треба було:)
Землю копати зараз хіба в лісі,копав пісок,де органічний верхній шар повністю промерз(5 см),прилісок, в ліс не поліз(через замерзле болото)
#53
Підозрюю,що напевно на кожному ресурсі необхідно великими буквами написати "ПЕРЕД ТИМ ЯК ЗАДАТИ ДУРНЕ ПИТАННЯ,ПОДУМАЙТЕ ЧИ ХОЧЕТЕ ОТРИМАТИ ДУРНУ ВІДПОВІДЬ".Як правило такого типу питання виникають від того,що люди навіть не намагаються повчитись як шукати місця,не намагаються прописати для себе якісь критерії, і в такому випадку все закономірно на дурне питання отримують прогнозовану відповідь...і нажаль такі матолки не переведуться,бо якраз багато так і починали,для кого пі.дюлина збоку дала можливість подивитись на себе і переосмислити свій підхід.
P.S. тяжкий післяноворічний будун,заставив прогулятись на свіжому повітрі,взяв прибор,пройшовсі 2 год,гільзи помоєму не закінчаться ніколи.сезон відкрито.!
#54
А хіба тареля копана
#55
Насправді мають зателефонувати при потребі,дякуючи всім наразі донорів є достатньо,але в зв"язку з тривалим лікуванням кров обов"язково буде потрібна.На вчора спілкувався з Юрою,в малого була температура поза 40,хлопчик перебуває в реанімації.
http://krylanadiyi.org.ua/info/chuchman-dmytro
#56
Взнати коли в Косові базар і вперед,цілком доступні ціни(але всодно косівська кераміка досить дорога)
#57
Косів
#58
Таааа,Бібрка то є правдива дзюра...більша за Радехів,чиста правда.
#59
Спілкувався сьогодні з батьком хлопчика,як відбувається здача крові.
1.Приходиш м. Львів, вул. Пекарська, 65,ОБЛАСНА СТАНЦІЯ ПЕРЕЛИВАННЯ КРОВІ.
2.Здаєш аналіз крові-на визначення придатності.
3.Залишаєш контакти,вказуєш для кого саме кров
4.Чекаєш на дзвінок-для донорської здачі(через 1-3дні)
обов"язково зідзвонитись з батьком Юрою і уточнити/повідомити.
097-278-13-70 Юра

Щиро радує кількість небайдужих людей, це додає сил і надії
#60
Актуально.