Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Bottlehunter

#1901
Обов'язково прийду подивитися, і колєг візьму. Дуже подобаються ваші роботи!

Маленьке прохання: на головній сторінці сайту проекту ( http://primusart.com.ua/view.php?id=23 ) помітив наш банер яко спонсорів. Чи можна зробити його клікабельним?
#1902
Цитата: T.a.Z.z.Z від 04.09.2011 11:30:54
Та з вами нема про що говорити, в Стільську так можливо, а в Миколаєві печери 19-20 ст., по терену Миколаївщини печер дуже багато є природні і штучні і називати їх всіх храмами буде по простому тупо, і хто б будував храм хер зна де, місто постало тільки в 16 ст. а до того було пусто тільки недалеко в с. Дроговиж були поселення, то для чого будувати храм там де нічого не було ?

Якщо щось знаєш, чого не знають інші - будь добрий, напиши. І бажано в доступній до читання формі. Будемо дуже вдячні, ага. А фрази типу "з вами нема про що говорити" неминуче ведуть до бану, перевірено.
#1903
Цитата: Tankist від 03.09.2011 13:56:17
за будинком на вул.Широка 100 є вхід в Південно-західний колектор

Я ходив сьогодні туди дивитися, не побачив нічого схожого на вхід. Як він виглядає?

Можливо, ти просто бачив люк до однієї з каналізаційних приток, там якраз пару сотень метрів вище, біля базару з секонд-хендом мала б затікати річка-вонючка під землю?
#1904
Поправлений виглядає красивіше ;)

Мої скромні пропозиції щодо дизайну: забрати пунктирну лінію під головною панеллю зверху і змінити по можливості фон з чорного на темно-сірий. Тоді не так контрасно будуть виглядати яскраво-зелені елементи. Для очей приємніше.

Дякую за розуміння.

З повагою
Bottlehunter
#1905
Гарне місце. Поплюсив. Радий, що Експлорер поширюється на Полісся :)

Кинь ще, будь ласка, ссилко на вікімапії для занесення в базу даних.
#1906
В цій темі http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,2193.msg16869.html#msg16869 є якраз фотка колонки в Стрийському депо. Я її тоді випадково зловив в кадр, не знаючи, що то щось круте і рідкісне :)
#1907
Чуваки, верніть як було, будь ласка.
#1908
Як мав пари в центрі, обідав в їдальні Юридичного факультету ЛНУ. На відміну від їдальні Головного корпусу, там чистіше, смачніше і незрівнянно менше людей. Як зайти на факультет, відразу направо і через кілька метрів сходи направо вниз.
#1909
Я прийду пішки. Зараз буду вже виходити  :D
#1910
Я теж буду швидше за все. Біля шклівських екскаваторів. Дуже вже класні там місця.
#1911
Маленьке інформаційне повідомлення в "Газеті по-українськи":

ЦитуватиГравійний завод у центрі села Гребенів Сколівського району припинить роботу до 30 жовтня. Селяни нарікали на постійні куряву, шум і пил від виробництва. За розпорядженням губернатор, дробильне обладнання демонтують і перенесуть у кар'єр за межі населеного пункту.

Газета по-українськи, №120(1273), 19 серпня 2011р.
#1912
Чергова порція фоток. На цей раз зі Шкла та Новояворівська.


Всім відомі екскаватори



Kolesus vulgaris gigantus (Колесо звичайне велетенське). Досить поширене в тих краях.



Виникла ідея вилізти на будівлю, що справа. Але для того треба шнурка. Отже, виникла нова ідея: приїхати сюди зі шнурком. І з ним же завернути на трикотажну фабрику в Новояворівську для проникнення на 2-3 поверхи.



Одна з будівель "Сірки" (з тих нижчих). Погляд зсередини та з даху.
















З даху великої будівлі. На даху добре.







Вуличний люк в Новояворівську.





В суботу хлопці їдуть на два дні в Червоноград-Сокаль. То вже остання точка. Linuxoid обіцяв поселити в готель і зробити маленьку екскурсію. Від себе прошу ще кілька фоток до теми ;)
#1913
Гумор / Re: Смішне Відео
16.08.2011 23:13:55
Продовження давнішньої теми про нищення духовок.

#1914
Лев, однозначно і беззаперечно, що тут ще скажеш. Ти на ту дзвіницю, що на вершині Личаківської ще спробуй влізти, якщо маєш можливість офіційно домовитись. І мене не забудь покликати ;)

Може варто створити обговорення до теми?

#1915
Другий день в Новому Роздолі пройшов більш гладко. Якби ще не жара, було б взагалі круто. Охоронців ми не здибали, погуляли по дальшій частині, там, де металевий октопус колись жив і де митолізди всьо пиляють. Дам кілька фоток як доказ.

І ще: Лесик просив виставити  фотку зі шрамами на спині. Ото вона є, перша










Ще одна фотка для юних фанаток Лесика









Ввечері поїхали на Калуш.

Були два варіанти маршруту: через Стрий (95 км по трасі) і через Жидачів-Журавно (60 км). Ми вибрали другий варіант і помилилися. Дорога там просто жахлива і, якщо врахувати, що наше "Деу" було загружене по саме "нє", то їхалося несолодко. Ще й погода жарка, парило всю дорогу.

В Калуші італійців поселили в готель, а самі чухнули ночівати на річку. Чуваки виявилися не великими любителями купання на свіжому повітрі, а як ми стрибали з тарзанки в озеро ще в Новому Роздолі, то взагалі дивилися на нас квадратними очима.

Готель називався "Баварія" і трохи здивував нас: він являє собою викуплений під'їзд п'ятиповерхівки. Отже, за 250 гривень ти отримуєш трикімнатну хату, куда можна помістити цілий батальйон. Прикольно, короче. Італійці, правда, дивувалися, чого в наших готелях не дають сніданків... І чого деякі охоронці пропускають на територію, а деякі нє. І ще мали кілька провокаційних питань. Я довго згадував, як по англійськи перекласти математичний термін "нечітка логіка", потім обламався і відповів щось типу "тому що бо так".


В Калуші на нас чекало розчарування. Охорону на комбінаті збільшили в рази, в неділю один з охоронців порадив звернутися до начальства, що мало б бути на місці вже завтра. В понеділок про нас вже були попереджені всі охоронці, причому не тільки на комбінаті, а й на кар'єрі і калійній шахті в Голині (всі ці об'єкти належать одному власнику кагбе). Короче, явний незакан. Весною я там кружляв на ровері поміж цехи, лазив де хтів - хоч би одну живу душу побачив. Напевно, комбінат скоро піде під ніж, як в Новому Роздолі. Митолізди закінчать там - приїдуть сюди.





Погуляли трохи біля старого комбінату, Марчелло і Дрекса він чомусь не впер. Ми з Лесиком дослідили бомбік, про який я писав в темі про Калуш. Він виявився двома бомбіками, один цегляний, не совітський (на Лесикову думку) інший - якийсь дивний, з широким залом посередині і заїздом. Можливо, раніше зверху були ще якісь будівлі, не знаю.



Класне графіті на старому будинку. То вам не теги на кожній будці малювати >:(



Великий бомбік









Клеймована цегла на розвалинах комбінату







Шахта. Напис на воротах робили не ми, чесно :D



По дорозі до Львова завернули ще глянути на нафтові краєвиди в Долині





Лесик каже, що нафтодолари то є файно. І танцює танець пінгвіна качалки.





Далі заїхали ще на сажовий (?) завод біля Дашави. Місце однозначно цікаве, закинуте майже повністю, але на території нам трапився директор і вигнав. Встигли зробити лише кілька фоток.

http://wikimapia.org/#lat=49.283092&lon=23.9974022&z=14&l=37&m=b - то він на Вікімапії.










Завтра в 9 ранку планується поїздка в Дрогобич і Стебник з поверненням ввечері до Львова. Мене швидше за все не буде. Наразі є два місця в машині, хто має бажання - зголошуйтеся




#1916
Марчелло і Дрекс, наші італійські колеги-експлорери, вже в Україні. Вчора зустрів їх в аеропорті. Поселилися в квартиру, піднялися на ратушу, зайшли в Пивничку на пиво. На жаль, ніхто з експлорерів не прийшов познайомитися, хоча я писав в планах  :(

Дуже цікаво спілкуватися з іноземцями, особливо коли є спільні інтереси, відзначати для себе, чим "там" відрізняється від "тут". Напишу про це більше, коли матиму більше часу. Поки що кілька слів і фоток, що стосуються сьогоднішнього дня.

Сьогодні були в Новому Роздолі, італійці, Лесик, я і Юра, мій колєга. Оглянули частину "Сірки", були затримані охороною. Власне, всім охоронцям ми були нецікаві, крім одного, котрий "хапнув зірочку" і відіслав нас до бюро перепусток по дозвіл на перебування на території і фотографування. Я вже думав що капець, не буде нам нині файних фоток. Але пані Оксана, приємна жінка з того бюро подивилася на наші три чемні писки (Марчелло і Дрекса ми завбачливо лишили надворі разом з їхніми устрашающими фотоштативами) і сказала: "Ви, я бачу, хлопці непогані, ніц ламати і красти не будете, то фоткайте на здоров'я". Ми чемно подякували і пішли. І ще раз дякую їй, тепер вже заочно.



Сигарети з креативною назвою:





Я довго намагався пояснити хлопцям по-англійськи, що таке 9 травня і чому ми досі не працюємо в цей день



Далі стався дещо комічний випадок. Пішли ми до розібраного крокуючого екскаватора. Хтіли залізти наверх і зробити кілька фоток. Раптом виявилося, що там є будка сторожа і на додачу ще й собака. На гавкіт пса з будки вискочила розпатлана, трохи злосна, але доста файна молода дівчина, на ходу засуваючи цицьки під светр. З усього видно, що тут був секс, але ми його перервали. Вибачте-вибачте, ми не хтіли ;D
Вискочила і давай сваритися: чого ви тут ходите, тут не можна і фоткати не можна і взагалі... Я кажу: може є хтось, з ким можна домовитись, а вона так безапеляційно: ви з ним не домовитеся! На що Юра сказав, що ще не було такого, щоб п'ятеро з одним не домовилися. Але далі ми просто розвернулися і пішли далі.

До речі, там на горбі біля екскаватора дуже класно: тихо, тепло, висока нетоптана трава і всю сірку видно. Мені дуже сподобалося.



Еротична фотосесія куміра молодих читачок нашого форуму














Тут є обговорення.

Завтра будемо ще в Роздолі, на вечір поїдемо в Калуш. На неділю планується гарно оглянути комбінат і калійні шахти. Марчелло з Дрексом будуть в Калуші до ранку вівторка, ми - як карта ляже.
Буду радий, якщо ще хтось з експлорерів приїде (добиратися треба своїм ходом, в нашій тачілі місця нема, на жаль). На завтрашню ніч запланована ночівля в палатці і зупа з гудронів ;)



#1918
Я думаю, на 2-3 поверх можна спуститися посрєдством мотузочки, з верхніх поверхів. Рою, Ромчику і Лесику по плюсу, хоча я не дуже розумію, при чім тут чупакабра?

ЗІ. Там навпроти ще видніється недобудова красіва. Може заїдемо туди цього тижня,  в рамках візиту італійців в  Шкло - Яворів - Новояворівськ?
#1919
ЦитуватиЗображений чоловік з дитиною. Рідко таке зустрічається у Львові. Можливо, Ісус Христос, або апостол

Дуже поширений релігійний сюжет - Йосип з Дитиною. У статуях, щоправда, рідко бачив.
#1920
Завтра хлопців зустрічаю в аеропорту. Хто має бажання на годину 7 приблизно  підходьте в Пивничку. Познайомимося, влаштуємо інтернаціональну зустріч та обмін досвідом ;)

В пятницю зранку їдемо в Новий Розділ, там же будемо і в суботу. Вечір суботи-неділя-понеділок планується облазити Калуш та околиці. Хто має час та бажання - приєднуйтеся.

Весь розклад ( куди коли їдем ) є в першому пості теми.

Окремо буде створена тема, про пригоди італійців в Україні. Слідкуйте за розвитком подій.