Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Soulstorm

#1
Всьо, тепер коли Андрій Риштун не зможе вкрасти мої фото, я напишу сюди самий настоящий звіт. Ну і тому що війна, то напишу про закордон.
Тільки шо фоток мало буде, бо ну якось з часом я все менше і менше фоток виношу з якихось двіжів.

Карочє, якщо хтось буде в Болгарії, можете найти @Alekurbex і дати йому по їбалу. Тому що попри те, що він нас запросив, вигуляв, він ватний підарас і пішов він нахуй. Так само, як дехто тут хехе. Але в принципі в Софії можна глянути кілька помойок.

Ось, напрклад, недобудова на якій приємно зустрічати захід сонця з видном на гори









Там поряд, якщо пройтись метрів 300 (і не принятись копам, які зразу прилетять шукати хто там лазив на заброшці), в звичайному дворі можна найти наклон. І якщо не бути таким немічним, як алекурбекс. який нив нам що місяць не міг попасти туди, то навіть з зірваним нігтем на руці можна найти щілинку і прошкеритись в бомбарік. Прикольний, зацініть.



















Якщо хтось любить заміські пейзажі, то недалеко є військові бази(НАТО), алек казав що там убивають смертельно і показував фотки простреленої там ноги свого друга, але він дуже багато пиздить, тому я не впевнений чи це правда. В чому я впевнений, так це в тому, що там колись були танки, а тепер їх нема. Тільки пара капонірів, які вже хтось викупив, два штука літак - один стоїть розбитий, другий втикнули носом в землю і зробили памятник (вроді якийсь Міг був). Перший отакий



А до другого тільки підійшли, до нас прилетіло дві тачки і почався аццкий двіж. Але ми звалили, почекали і, гуляючи далі, побачили прикольну конструкцію - насипний бункерок, герми, вшухи, наклон, а всередині один ЗДОРОВЕННИЙ дизель генератор і всьо.



Також колись в Болгарії був комуніст, який хотів лежати в мавзолеї - Дімітров. Історію ту багато хто знає, хто не знає, то лана сатор розкаже, а я покажу тільки дві фотки, бо Болгарська тюрма - теж тюрма.





Все.


#2
За те що ти ведеш себе як вискочка в шостому класі, і настільки хочеш бути відомим дигером, що среш всьому ком"юніті.
Певно, тому що існувати за правилами того ком"юніті тобі не виходить, бо де ж ти сам колись в щось годне заліз, чи знайшов? Тому ти придумав своє з блекджеком і мальчіками.
І все би нічого, якби воно не шкодило. Типу, якби все те саме, але без палева локацій - тебе би всі любили.

Коротке резюме, як я вже колись писав - довбойоб)
#3
Голем, ти лінк1. Я думав, що те, про що ми говорили з тобою до тебе дійде, але не чекав такого всратого висеру. Особисто постараюсь, щоб ти побачив якомога менше "об"єктів", а те що побачив було грибком на стінах. Ну лінк2
#4
Може ти спершу щось запропонуєш від себе?
Можеш сприймати мої висловлювання проти парадів, як пропозицію такого не робити)
   Ну і якось чи казати всім про те, хто куда йде і чим займаєтся у вільний час то вже особистий вибір кожного. Якби я всіх кликав з собою туда, куда іду "тайком від всіх" то вже давно лазив би з товаріщом майором) Вот, наприклад з костелом я зробив так, як всі дуже хтіли - розтрубив про нього всім, відфоткав, виклав, домовився за офіційну полазку (на 15 хвлин, ага) і шо маєм? Там табунами тепер всі лазять і жодного задоволення від відвідування якогось особливого недоступного місця вже в помині нема, бо це тепер сраний баян, куда кожен тиждень стабільно лазять всі, кому влом зробити залаз в деінде.
    В мене є думка, як можна запобігти перетворенню групи від 3х осіб в стадо. Вести ту групу за бабки в рамках офіційної екскурсії від ГО. Зі своїми правилами і штрафами - за порушення дисципліни наприклад 3 глотка води з полтви і на поверню через найближчий люк) Такий варіант мені подобається, тому що для такого ми самі виберемо 2-3 об"єкти, будем слідкувати за їх презентабельним видом і мати з того профіт.
    Вязти ту ж полтву -  пропоную з якоїсь здибанки зібрати по 20 гривнів, зробити якісь засоби безеки в річці на ділянці до мостіка і водити туда народ.
Гарно було б поставити парканчик, але то дорого, тяжко і за нього буде чіплятись гімно. Тому як варіант - розтягнути трос, до якого кріпитиметься страховка кожного члена групи (до 5-7 чоловік за раз, бо і так дорогувато вийде). В такому разі там може собі кандьохати хоть пачка пенсіонерів, які святкують так своє золоте весілля.
    Тільки момент такий вот - якщо скидуються всі, а гроші за екскурсії бере екскурсовод і ще пару людей, що то все реалізували - зашкварно. Якщо скидуються всі, а гроші розкидуються теж по всіх, то толку з такої діяльності жодного. Якщо скидуються пару чоловік, які потім ділять гроші між собов, то не знаю, чи хтось хоче вкладуватись в те, що фіг зна, чи окупиться. Воот і думай тепер, як ліпше...
    Якщо що, то підпишусь в ролі того, хто буде надривати горло, перекрикуючи полтву, намагаючись донести до народу її історію)
#5
Тут попахує туристичним клюбом, який назвали гучним словом, для привертання уваги. Для розвитку проекту так і треба, треба кричати про це на кожному кроці, да, але все ж - в дупі пече від небажання мейнстрімити любиме діло)
Ну і шо одому гамно, другому конхфета і, може якщо мені скучно на баянах, то туристам або рандомним мімокрокоділам буде дуже цікаво)
#6
Не до кінця розумію, формат загальних гейпарадів на місця, типу лазу. Там же, хоч і не дуже активно, але працює охорона і зустріч з парадом всіх бажаючих закінчиться гемороєм головного мозку організаторів і всіх учасників. Такі речі треба провоити з перевіреними люьми за попереднью домовленістю про те, хто як себе веде в разі запалу або якогось екшену.
    Тому лишається лише водити хороводи на баяни без охорони. А з цього ми бачимо, що ті баяни всіх дістали і скільки можна 10 років мусолити одне і то саме по колу? При тому, що багато баянів, якими їх бачили одлові учасники, вже давно пропали, лишивши нам одну лощину і полтву, грубо кажучи.
    Це не те, щоб пачка хейту в тред, просто моє бачення того, що якщо виходити на загальніший рівень, то лишаються лише найкультурніші варіанти, яких не так і багато. А це унило, бо давайте, признаємо, що добру частину задоволення від полазок доставляє саме той факт, що ніззя)
#8
То десь як біля мене хочуть будувати хату, а місцеві аруть шоб не будували. Чо аруть сформулювати не можуть, шось тіа "нам хати тут не треба". Вот вам не треба, то ви не будуйте, але заваджати робити щось корисне комусь другому це бидляцтво. І там і так купа срачу, сміття і багато розритого. Але не бульдозерами а тачками тих мудаків, що возять ліс і\або туристів. Та і вітряки теж мали би бути атракцією, бо повтикати на них в нашій країні тяжко деінде.
А в гори я теж люблю ходити, але не так часто і не фоткаю кожен крок свого маршруту, тим більше не кочу бочки на когось хто дозволив собі взяти легший рюкзак, ніж в мене)

ВИ ПРИБЛИЗНО УЯВЛЯЄТЕ НАСКІЛЬКИ ПОДЕШЕВШАЄ ВАШ БІЗНЕС, ваша нерухомість і ваше майно

вот, курва і най би подешевшало, а то вже такі айухєвші ціни на таке відверте гавно, шо я пердолє. А там де не гавно ціни ще більші.
#9
Ну та, ліпше далі отримувати електроенергію з вугілля і дрів, да

Вітряки створюють зовсім мало вібрації, шуму в інфразвуковому діапазоні, електромагнітного випромінення. Кабель, що буде між вітряками - буде в землі його зовсім не буде видно, а магнітних "наводок" ви і не відчуєте. ОТ ТІЛЬКИ КОМАШКИ, ХРОБАЧКИ, РІДКІСНІ РЕПТИЛІЇ, ПТАШКИ і навіть МІКРОБЧИКИ зовсім іншої думки ... мабуть...

шооооо бялть?? яка тупа курка це писала? якась баба фрося, яка тупа, як пробка і за чисто українським звичаєм не хоче дати щоб хтось шось будував просто патамушта? я в шокови
#12
Цитата: lviv.geek від 07.01.2018 21:15:33
Минуло вже не мало часу, і я хотів би виправити свій рейтинг. Приношу вибачення, за те що - тоді писав на россійськиій ( не знав, що вам так бридко бачити россійські букви на форумі ). Стосовно, того що було - то реально я там не винен, хіба в тому що вирішив вам розповісти все це.

Розриваєш той люк на цитаделі, що ти найшов, постиш звіт і маєш прощення з кучою респектів)))
Сорьки за офтоп
#13
Красота,  чотко розписав, гарно позначив, плюсую)
#15
То чьо, лощина таки? Тоді мінус:/
#16
Го на хелловін, себто з 31 на 1? Можна додати костюмів і зробити свою тусу з дестроєм і дігерами
#17
А давайте, попробуєм піти кудись, не в лощину? Чи це не варіант ваще?) Якби так, то і я би якесь лампочне світило нарив. Або гасову лямпу)
#18
Тут вже писалось про вул. Таллінську і їдальну від депо там. Але там є ще одна, по другу сторлну від вищевказаної, як спускатись з моста черкз колії, то треба повернути направо. Сама вона на другому поверсі.
Шо можу сказати -  дешево і досить смачно. За  макарони з підливою, котлєту в паніровці, борщ, хліб, салатік, каву і булку з повидлом заплатив 31,50. Що на 2017 рік досить дешево)
Додаю посилання на карту, де воно є, щоб не блукати


https://goo.gl/maps/AznRp25Sm3p
#19
Цитата: Олесь від 31.08.2017 20:28:28

Якби кожен хто поїхав кудись, кинув на форум кілька фото, я б не їхав як сліпий кіт. Мав би на що орієнтуватись.
Люди їздять, просто їм лінь сюди писати звіти. Тому і форм ледве дише. Самбірська спільнота загнулась, Джел її ліквідувала, а шкода. Луцький сайт в комі... повний занепад усюди.

Я не казав, що твої звіти погані, з гір досить навіть норм, з історичних об"єктів теж (саме в них ми найшли багато інфи по закинутих церквах, так шо респектік). Але я про те, що якби кожен, хто поїхав кудись кидав на форум кілька фото, то був би срач з купою інфи не по темі. Для того є інстаграм, куда я кидаю фотки з кожного фесту\концерту і кожної покатухи в сусіднє село, будь то Дмитровичі, Вулька, чи Мюнхен з Віднем. Я висловився, як завжди через дупу, але #нутипонєл  :)

але то вже флуд, ся починає якийсь)
#20
Імхо, писати звіти з того, як хтось провів відпустку на форум по урбан експлору то якось не то. Якби там щось дігати, руфити, чи ше шось, то норм, а звіт з шашликів в суботу на озері, чи туристичної поїздки в сусіднє село(ту ж Венецію) то не дуже пасує. Хоча, твої звіти з гір мені подобаються, хоч вони не менш туристичні)