Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Khimik

#1
Колиба з маржиною, очевидно, занепали як ті землі перевели в заповідні (смішно то писати. Через пару метрів двіжухи, підйомники і прочій діскотреш, а тут типу релакс для звірят). Бо дорогою було би значно ближче
#2
А шо, вже підтвердили?
Бо через придурошних еколохів до 15 червня типу сезон тиші, і нізя через ліс їздити.
І як трасу Київ-Чоп не перекрили ? Справа ліс, зліва ліс...
#3
Ну. кто нє успєл тот опоздал... я теж не встиг все переглянути. Там 7 год. Я виборочно десь 3 дивився, підозрюю, багато цікавого теж не побачив.
#4
Нині попалося на очі, вроді не було раніше

#5
От би попасти на запуск :)
#6
На такі екскурсії тра ходити двічі. Спочатку на ознайомчу. Пом підтянути недостаючу матчасть, і тоді на другу. Реально нині голова кипіла від згадування теорії і моделювання тих всіх процесів
#7
Якшо я поїду з малим - то теж своїм автом.
#8
Такого плану порізи (та зрештою любі з великим крововиділенням) я давно успішно заливаю копійчаним суперклеєм. Головне щоб не гелевий, бо не затікає куди треба. Той цілий цианошосьтам, шо є основою суперклею, ізначально був придуманий для польової хірургії, реагує на вологу і моментально схватує. Клеїв навіть розірвану викруткою шкіру між великим і вказівним пальцем - перекурив і забув. Рука повноцінно працює без ніяких пов'язок.
#9
Шось недопойняв лиш, при чім тут Пістрялово з Дарьял-М до Мукачівського Дніпра?

ну але попередньо +  8)
#10
Очевидно, шо фурам тяжко на тих шпильках, а зимою, напевно, майже неможливо
#11
А Електричкінг підтримував щоб не завалився на бік

Дуже фігова ідея. Краще мати просто примнятий бік чи навіть збите скло, аніж все те саме, но ще й придавлену людину...
В такому випадку відкриваються протилежні двері, людина стає на поріг, і висить на дверях, роблячи противагу.
#12
То жесть...плити тупо на цеглу... добре, шо недобудували.
#13
Інкредібл експеншн?????
Та то факін курва анбелівбл експеншн...
Отако зробити і лишити...
#14
Бо наскільки я в курсі - в бомберів вхід екіпажу і евакуація відповідно - через люк знизу. Фонар фізично не має змоги відкритися для відстрілу.
#16
Тако. Літак впав. Є різні свідчення. Діди називают його 'рамою'. Тобто двофюзеляжний. Збивали 2 винищувачі. Донедавна крило висіло на дереві. От до того дерева має місцевий лісник нас привести. Я виїжджаю зі Львова десь трета дня в неділю. Поки шо машина вільна. За Тур'ю Свободою ночую. 8 раня з центра села рушаєме. Пішки десь до 7 км в оден бік, якшо завали і не зможем їхати
#17
А може в 'для своїх'? Не думаю шо то заохочується керівництвом таке...
#18
Нє, то має пряме відношення до об'єкту :)
Там були окремі кімнатки для дітисок, на три, чи на 4, вже не памітаю, і які мали гачки зсередини на дверях, би вітер не відкривав. Ну але ввечір вожаті робили обхід, і тра було вставати, відкривати той гачок, щоб нас порахували, чи всі є. Що було, лінь, звісно: вставати з-під теплої ковдри. Діставши з Єрмака моток дроту, пару саморізів, викрутку і т.д. я протягнув до свого ліжка систему дротиків, які відкривали той гачок. На шо і була реакція - ну ти і хімік.
#19
Аж сплакнув... був там кілька років дитиною... ми тим коридором вночі бігали в їдальню за хлібом :))
Власне там мене і придумали називати Хіміком...
#20
Так ми машинами можем аж в Ґаджину заїхати, а там пів години підйому на Ребра. Ми ж там були з тобою