Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - mykolya

#1
Хлопці (можливо й дівчата), кажіть коли будете там!!! Кину ВСЕ і піду туди з вами. Страшенно цікаві такі штуки!!! Кличте, в будь-яке місце області! Поможіть  украсіть битіє.
#2
ЦитуватиА ти походи по вулиці з кухонним ножем, перший же патруль потяне в рай.відділ міліції. За що? За зберігання холодної зброї. Кухонний ніж, лежить дома, на вулиці він вже ХЗ. А на райвідділі, поки ти сидиш в "клітці" він магічним чином може перетворитись на те, що треба.


У Росії зробили мудро, якщо ти використав ніж для нанесення тілесних ушкоджень, не залежно від обставин, - це застосування холодної зброї. У нас все через д*пу. Треба дати норму (для муліціонерів), особливо коли проходить операція "Зброя". От і збирають кого попало з ножами, або для заробітку (миттєвий переказ).
Мораль. Купіть нормальний складний ніж (бажано без фіксатора), якщо попадете на патрульних - буде спокій (максимум трохи писанини). 
#3
Гарно, риб"яче воко дуже класно дивиться на ту красу. Маю надію повторити таке в тому році (поки не поїхала металоконстукція на переробку, думаю вже не довго залишилось). Дякую за фото.
#6
Я.
#7
Динарій Фаустини Молодшої
#8
Десь в Росії.
#9
Про НЕЛ. Ніякого підсилювача там в середині нема (на якомусь з форумів була рентгенвівська знимка), хіба він дуже пасивний :-)). То була реклама.
#10
Мій на акумуляторах ВАРТА 1700ма чемно відробляє біля 10 годин.
#11
У густому лісі,  особливо коли це у горах, даний девайс любить попросити мене вийти на відкрите місце чи взагалі втратити сигнал супутника. В решті випадків працює гарно (точність не менша +/- 15м, на відкритій місцевості буває +/- 3м.)
Ч/б деякі типи об"єктів не відображає. Колір дозволяє краще розрізняти дороги та річки, легше читається карта.
Виробники обіцяють 12 годин роботи ВІСТИ від одного комплекту батарей. Більш нові моделі (кольорові)  можуть працювати до 24 годин.
Ото зробив собі РЕКЛАМУ :-[!
#12
Хочу щось трохи чутливіше і може кольорове ;D.
#13
125 долярів
#14
Віддам, за гроші, в добрі руки GPS GARMIN ETREX VISTA. Дисплей 4 градації сірого, можливість завантажувати карти, альтиметр, магнітний компас, водонепроникний корпус, живлення 2АА. Коробка, документи, стан гарний. В купі з картами України, Карпат, Криму та всі необхідні програми для роботи з навігатором. Інструкція російською. Подивитись можна тут:https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=163.

#15
Автовокзал в Бориславі.
#16
Можна спробувати імпульсником з великою котушкою. Але він не розрізняє металів, прийдеться копати всі сигнали. Апарат є, котушку можна зробити.
#18
Був на тому місці вперше. Були гільзи Манліхера 1914 року та австрійські монети. Продовження буде, можливо і гудзики.
#19
Все перекопано??? Та справа як гриби, кожен ходить за своїми. Окопи за Бендюгою майже пусті, але є місця  настріляні. Та й не тільки бендюзькі ліси навколо. Останнього разу назбирав поміж незакопаними ямками  :). Для мене головне процес, а знахідки-дуже приємний бонус.
#20
Я за 14-те. Може спочатку на базу, а по дорозі назад вже будемо ховати кеші та їсти каші?