Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#2761
По дорозі на Перегінське, Осмолоду рекомендую всім зупинитися коло Рожнятева і поффтикати на цікавий та красивий водозабір. Багатосходинкова структура з водопадами і хвилерізами. Навіть взимку бачили як анрод моржується. Що ж твориться влітку! Але найцікавіше буде якшо піти сходами вгору на саму насосну станцію. Там досить багато будівель і звідти видно основну водойму. З дуууже красивою дамбою. І охороною, шо нас прогнала :)




Тим не менше гарний перепочинок з дороги, і просто цікаві та красиві місця.

#2762
Що ж. Були там. Бачили Ваш Індустріальний район. Вражає! Але особливо ніде не лазили, зимно якось, противно. Але план накинули шо і як. Зробили кілька фоток загального плану. Також неподалік є перспективна недобудова, є сліди гри в Пейнтбол. Знаходиться весь той Індустріальнгий район зразу на вїзді в Калуш зі сторони Льовва, якшо їхати через Жидачів. Думаю в теплу погоду можна було б полазити. Якшо є охорона - тим цікавіше. На такій великій територпії вона малоефективна, буде значно реальніше. Але отой завалений корпус калійного комбінату - взагалі крутою
#2763
Хоч і з запізненням, але і я привітаю сірого адміна форуму :) Цікавого життя і побільше вражінь!
#2764
Що можу сказати: приємно вражений що у Львові їх аж два :) Той шо на фотці на нього схожий. Від мене + за цікаву знахідку.
#2765
Ше одне. Ніц нам сі не стане, якщо відсвяткуємо і в вівторок, чи в середу. Головне відсвяткувати!!! А річниця - то просто число, дата.

Якшо на природі - є купа мінусів, можу Вам сказати шо навіть туристи в горах у всій екіпіровці віддають перевагу колибам чи анметам. Навіть на невеликому морозі довго не постоїш :) Незалежно від к-сті алкоголю.

Ок. Знаю ше один дешевий гадюшник - деруни на початку винниченка. І місця багато. Зрештою, пиво ставить адміністарція, не забувайте ;)
#2766
Ось тема про яку згадували. Тема цікава, якшо маєте інформацію - викладуйте, але вже не тут. Тут тіко фото епохи :)
#2767
До речі, може варто подумати про Play Station 3 ? Я б не платив за комп стільки тільки тому, шо ігри не йдуть. А потім ше регулярно апдейтити. А для роботи будь-який підійде.
#2768
Цитата: inkognito від 08.01.2010 17:48:58
евно то чорні археологи...

Та нє, казали шо як настала Ненька, то в той танк тіко залили масла і пальне, він завівсі і поїхау гет в свою московію
#2769
Цитата: Alex-L від 08.01.2010 16:09:39
там пестициди з державної програми "На докорінне покращення земель".

:) :) :) :) :) :)
#2770
До речі, як хто дивиться щоб святкувати 18 в понеділок? Тоді і імсць в кнайпах буде більше, і Домс не буде окупований. До Стінгера: мо маєш там якихось адміністраторів знайомих, мож резервнути місця?
#2771
Гуд, дякую. Гарна карта! Якшо маєш час і бажання - зіскануй її всю, подібно як я зробив з Картою Дрогобича. Після чого викладемо в картографію. Думаю карта 86 року буде корисна, а то в нас самі тільки старі польські та австрійські. Чи то подивитися де була площа Миру, або як вигладали деякі вулички до забудови.
#2772
А шо то за залищки арматури низу зліва на фотці? Часом не конвейєр? Чи то драбина? Може то просто вхід в підвал, а стрічкою подавали якийсь товар?
#2773
Ура, тепер я знаю як виглядав Танк на Личаківській.

А от фото Федорова - здивувало. Зрештою, я ше сам колись купував книжки коли всі вони торгували на лавочках вздовж алеї, а не на тій площі де зараз.
#2774
Надибав ше дві з Софіївки. Правда шось тяжко співставити їх з реальною вулицею. Може хтось поможе. Це має бути десь між Сиховом, Стуса і Стрийською.

Третя фотка - дорога на Кривчиці. Правда посміхнуло? ;)
#2775
Супер, + від мене. Візьми ше сфоткай, будь-ласка, реквізити карти і додай це фото в своє повідомлення, для повної достовірності.

Що ж. Лишається тіко сучасні фотографії викласти. Хто це зробить - одержить пиво від Адміністрації. Бажано з видом на дорогу чи будинки, шоб можна було ідентифікувати місце зйомки. Так шо всі вперед копатися в своїх сімейних фотоальбомах!

До речі, парадокс. Клозельники - село всередині міста, адміністративно.

Дві фото з Львівцентру докладаю. Вони художньо красиві, але малоінформативні. Якьи не підпис - то б і не догадавсі.
#2776
Ну-у, покишо є Олег Інкогніто, може Рой і Єгор з Примуса. Думаю мандрівка вийде цікава. Чекайте звіту!
#2777
Хто хоче зі мноу завтра, 9 січня пофоткати Кал-уш. Також в планах ше заскочити сюди

Їхатимемо через Жидачів. Якшо хтось знає якіта цікаві місця по дорозі - признавайтесі. Виїжджєємо ранком, думаю година 10. Поїмо десь в Калуші.
#2778
Цитата: Alex-L від 07.01.2010 23:14:16
це пестициди. багато тон невикористаних протермінованих пестицидів.

Є якісь докази? Можна було б бучу підняти, це національний парк Скоілвські Бескиди і все таке.
#2779
Креатифф на тему Шалика :) То ше не всьо шо можна робити з шаликом коли криє, тут тіко пристойні фото ;)

Імя файлу - назва фотки