Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#2821
Ось список, прохання всіх перевірити на відсутність помилок:

нік           Розмір    Примітки

"ROY"            L       з виділеною "о" жовтим кольором
"ostik"           M      
"zelja"          XXL      Повторне з іншим розміром
"yar-79"        XL
"Inkognito"     L       Повторне
"Golem"         L       повторне з іншим розміром
"Lacerta"       S       жіноча
"kivi"             M       усі букви маленькі і зелені, жіноча
"VeNick"        XL
"Compass"       М       усе білими літерами окрім ніку, жіноча
"Sunkatalano"   M       з червоною "X" в слові EXPLORER і червоним ніком Sunkatalano  
"deadmeat"      L
"Korguk"         L
"Rufus"         XXL     перша літера велика, а все слово рудого кольору
#2822
Оооо, файно! А мож якось сфоткати місце де замуровано? Бо вже таке раз було, шо приїжджаємо - а то просто Льохи, які нікуди не ведуть :(
#2823
Дякую за цікаву пропозицію. Хотілося б мати карту більшого розміру, а то на тій шо є - ніц не видно. Назагал про старі підземні ходи: замуровували їх недаремно. Через свою старість вони часто місцями обсипалися, а місцями ледве трималися. Також не виключено подібно як і в Підгорецькому замку це можуть бути лише кілька кімнат. Або просто входи в підвали.
#2824
курча. Всьо файно придумали. От лише якби зупинявсі на станції коло Тунельної - був би прямий рес до мене на роботу і назад. Мо хіба дороблять!
#2825
гарно! Вручну підерасив, чи по якійсь технології?
#2826
При спуску в печеру під Петросом теж використовували мідленд куплену в Штатах. На 433МГц, 5Вт. нарікань не було :) До речі, за бугром вони чомусь вдвічі дешевші ніж в нас.
#2827
Теж вітаю всіх решта Андріїв з нашим святом. І дякую всім за привітання і побажання! Буду старатися.
#2828
Надибав ось таку рекламку. Написана, очевидно, людьми шо пісню Океану Ельзи про сосни читають з наголосом на останній склад. Тобто абсолютно без чуття мови. І з помилками. Бо порохотяг повинен втягувати пилюку, а ця штука пише шо видуває. Навіть якшо вона і вміє працювати в двох режимах, то причому тут смоктальний процес? Може ше давайте посудолизальні машинки і відкусувачі волосся зробимо? :)
#2829
Ага. Тільки от репутація Варти двояка. З одного боку по тестах - завжди супер. А от практичні дослідження показують погані результати. Побутує думка, шо Варта в них і в нас різна. ХЗ. Бачив в Команчеро Варту по 8 грн штука. Репутація цього магазину хороша, думаю там можна спробувати їх взяти. Шо я і зроблю як мої посідають. А от брати в якому-попало магазині я б не радив.
#2830
Якшо не лінь буде - зайдіть в закинутий корпус сільмашу. :) Олег знає де то. Заодно і труби вживу побачите :)
#2831
Такк, вже треба закуплятися "розкладушками" і починати рахувати прибутки від здачі житла в оренду.
#2832
Нагадую всім шо 15 числа закінчується реєстрація бажаючих. Футболки будуть замовлятися лише ті, які написані в цій темі. А не сказані мені усно. Прохання поквапитися.
#2833
Дякую за Ваш пост. Похвально шо займаєтеся виробництвом в Україні. Я сам інженер і знаю як то є: корпуса, пластмаса, комплектуючі, монтаж. Звісно, при немільйонних партіях зовнішній вигляд далекий від китайських конкурентів. Але і то добре шо є.
#2834
Та нема за шо. А фото ваші дійсно класні!
#2835
Цитата: PyM6aM6aP від 08.12.2009 18:49:16
питання на засипку, з котрої години працює АС на Шевченка, бо телефону туди нема..?

Ранком з 8 там вже маршрутки їздять. І ввечері до 9.
#2836
Добратися дуже просто. Зі Львова йдеш або на головний вокзал або на АС біля Янівського. Я рекомендую останню, бо звідти ходять частіше маршрутки. Якшо є маршрутка з написом ШКЛО - сідаєте їдете. Якшо ні - то завжди є в Новояворівськ. В самому новояворівську за мостом при вїзді в місто маршрутка повертає направо, там і виходите та сідаєте на маршрутку в Шкло. Яка за гривню завезхе куда треба. Шкло - курортне село. Виходите зразу як маршрутка зверне з траси в його сторону. Там ше магазинчєг і озерце є. Вертаєтеся назад на трасу і тудою 200м. Побачите всю цю красу. До екскаваторів найкраще підходити зі сторони позначеної вказівниками "Блоки". До корпусу Фабрики - по дорозі.

Ше одне. Мені розповідали мєєєєсні шо в самому НовоЄврейську є дуже закинута Трикотажна Фабрика. Якшо будете там - гарно було б якби хоча б ззовні сфоткали. Містечко маленьке, думаю якшо не найдете можете розпитатисі.
#2837
ще один цікавий альбомчик цілого закинутого міста

#2838
Їздив на ньому як пасажир. Нічо, подобалося. Додам також шо мою Таврію на підйомі Богдан обганяв Льогко :) Так шо Хто си купить - не пожаліє.
#2839
Вчора Любко передав мені презент від ТТ.


Якшо чесно - був приємно дуже здивований. Адже не очікував нічого подібного. Футболка класна, підійшла по сайзу і сподобалася по дизайну.

Дякую!
#2840
Приєднуюся! Прийми мої співчуття. Буду старатися допомогти чим можу.

Тепер розумію шо жигулісти - то лише біда пасивна. А справжя біда - біда активна: це водії катафалків (з джипами ці ТЗ мають тільки спільний сайз). Чомусь всі останні голосні ДТП були саме за участю катафалків. Що має певну логіку. Адже люди що купують катафалки  ставлять наголос - безпечна машина, все решта їх мало цікавить. Якшо обернути: знаючи шо ти в безпечній машині, ведеш себе на дорозі зовсім по іншому.