Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - ІНТРОВЕРТ 997

#21
Може +1. Кувалду нести  ::)?
#22
+1 мейби.
#26
Постійні "партнери" гарантія менших шансів схопити різні захворювання, легше знову ж таки спарингом займатися...
#27
Ще ніхто не забив собі українського емігранта шо винайшов світлодіод?
#29
Попередньо +
#32
Цитата: STALKER від 28.01.2019 12:33:56
Дата? Час? хочу взяти участь у тій комедії))))))
Наче було в СПИСКУ планів Голема.
#33
Ох тепер коли вже ніхто не втирає всім шо вони не розуміють не праві і не тру, нагадаю шо буває коли відбувається популяризаціє спеціалізованої діяльності віздє і всім. А саме діяльність переходить в мейн стрім, стає буденною, стає загальною як теревені на кухні, стає нічим, стає водичкою в дипломній роботі.
   Співідношення кількості тих то активно займається діяльністю і її розвиває (в якісному і кількісному аспекті) до тих хто причепився випадково і фактично після приєднання не займався самою діяльністю, а займався її соціал медіа частиною (крива хрінь з інстами, соц мережками, триндіння на форумах, девіантний експлорінг з дестроєм чисто по фану) різко змінюється на користь останніх ( вони є завжди, тому не нийте ) і це б наче не проблема, але це ускладнює життя ідейним експлорерам через навалу хлібних експлорерів, яка почнеться коли люди будуть реєструватися лиш аби бачити список нових повідомленнь.
   Тобто бажанно витримати баланс між публічністю (яка в контексті соціально-екномічної ситуації в країні, тенденцій до поступового перезапуску промки і спецухи до стану х..й залізеш, і чорта лисого занедбаність здибаєш) і діяльністю на рівні початкової елітарності поза адмін кодексом ( і не тільки ним, все таки всі ви і я теж стуляємося , коли згадуємо про факт правопорушення), тому так хвиля тих хто проти координатного нудизму має аргументи не гірші ніж популяризатори в маси (хоча в масах і самі популяризатори бачать переважання дурників), а отже поки гризетеся через те в кого які межі публічності ви забуваєте, що діяльність наша не є  нормована (хоч десять разів ГО оформляйте бо ж самі члени/засновники самі лазать з порушенням порядку державного) ви звісно на сайтах собі нормуйте як хочете , але це крім вас і тим хто хоче мати бали в банді нікому не треба, тому коли ви сайт хочете зробити рекрутним пунктом ( а саме цим все скінчиться ,які наміри добрі не були), подумайте ще раз.

П.С. Шось таке вийшло нечлено роздільне, не пов"язане тематично з вашими простинями і мнєніями, кидайте тапки, читайте мантри і перед кожним добрим випадком поширення згадайте дев"ять поганих.

П.П.С. Балачки балачками, а доки хтось когось не поб"є не спричинить зааналювання об"єктів, чи масові перевірки поліцаями, сбушниками, чи висвітлення в тойлет ньюс пейпер, ви будете сперечатися чиє уявлення і бачення краще і бажаніше.

П.П.П.С. Не те щоб форум зло і шо треба все поховати, але ж побоювання, що влізе ще якийсь мудак крім мене, турбує ...
#34
На Памір +
#35
Такі шо там з датою ?
#36
Вилазка відкладається до кращих часів...
#37
Чи не закінться спроби зібрати послідовників, розпорошенням їх на інстаграмах та інших імідж бордах. Чи може таке бути, що форум вже поза вудилищами і ті кому треба без нього все знайдуть і заінсталять ?
#38
Цитата: inkognito від 09.01.2019 23:14:51
Пройдіться промзонов, вона із літа цього року вкрай зменшила кількість власників. Буде багато дурнуватих псів, оминайте, не провокуйте. Сторож по вас навіть не вийде, навіть під гаффкіт оних псо. Но і будьте мудрі
Дзинькую бардзо панові семпаю, за мудру настанову !!!
#39
Власне все просто,  зранку 12-13 січня (мну ліпше 13)  потусуватися з чаєм в кабіні тисячетонного і ще кудись сходити як буде час, назад лампово катнутися до Лємберга порожньою електричкою. Здибатися можна на 8.30 біля Янівського кладовища. Обовязково мати чим документувати, рукавиці, кип"яток на випадок якщо поцілуєте ківш екскаватора.
#40
123 штуки, за 48 годин, а казали же сотку не розберемо.