Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1661
Цитата: AHD від 13.04.2010 22:29:45
А як на рахунок легальної версії потрапляння на територію під видом членів наукового гуртка чи ще чогось подібного

:) :) :) Пиво із мене якщо таке реалізуєш. Добре пиво, БАГАТО!
#1662
дякую, йой той деГенератор та турбіна на ТЕЦ так загалом нагадало ХАЕС, блондинку-лаборантку у білому халатику inside. Аж си за серце взявся! Сподіваюсь на окрему (читай нову) тему від :-) про дану ТЕЦ із усіма інженерними нюансами (таке сі враження складає же комрад її із неділі пише, і то буде грунтовна праця на декілька постів) :)

Дякую!
#1663
   next time - тра обов'язково йти на добрива, виробництво сірчаної кисоти (не помилка, так наша вчителька хімії в школі кислоту називала - от і до мене прилипло), нітроамфоски тощо - та на око таки більше цікавого, більша площа, діючі об'єкти. Під час другої подорожі не встигли приділити їй належну увагу, так шо треба надолужувати.
#1664
Жеби не псувати ТОП-10 тем - дану тему блокую. Продовження тутко
#1665
продовжуємо нижче, наперед приєднуюсь до усіх привітань солезіянтам, що будуть дописані нижче:
#1666
На жаль, через непереборні обставини, що від нас із YserL'ом ніяк не залежали - не змогли поїхати. Дуже соррі. А хтось звіт напише чи апдейтне тему із New Роздолом свіжою порцією інфи? Дякую!
#1667
via popmech
#1668
 Можна ж напевно залити кудись, наприклад на FileStore.Com.ua , а лінки на скачку сюди на форум?  Як собі витягну їх, то зможу залити на робочий FTP - по тому забирати можна буде від мене.
#1669
    Завтра здибаємось із YserL'м об 06-20 коло церкви св.Анни, що на перехресті Городоцька-Шевченка. Із тим прицілом же би бути на приміському вокзалі максимум об 06-50 (перша маршрутка ймовірно поїде об 07-00).
   Усіх бажаючих попрошу приєднуватись до нас у вказаних локаціях.
#1670
Цитата: AntiGolem від 10.04.2010 15:12:19
to Golem

-Не писати на стінах всяких дурацьких написів тіпа SubCrew зроблені дитячим почерком з балончика розоввого кольору. Чим ми тоді відрізняємся від тих, хто пише "Тут був Вася" на Хресті на Говерлі, на Старовинних замках і будь-яких інших памятних місцях де він був?!

а чим ти тоді відрізняєшся коли малюєш трафарєтом Експлорер.ааааа???

хммм.я знав що ти заціниш...

    Чи мали Ви Шановний Пане коли-небудь можливість чути про Капітана Очевидність? Спробуйте задати йому питання - і я щиро певен, що отримаєте адекватну Вас відповідь.

    P.S. Попросив би не "ти"-кати, можливо у Вас з'явилась думка, що Ви із кимось із дописувачів "свиней пасли"? Так наразі виглядає же "свиней пасли" тілько Ви, і причому продовжуєте це успішно робити (професійний рівень я б смів зазначити) - що майже однозначно вказує на Ваш вік, об'єм мозку (очевидно спинного) та соціальну належність.
#1671
2 AntiGolem:

 Не буду банити вас тільки тому, що вважаю же Golem сам це зробить (чи може спробує завести дискусію із Вами?) - але то буде його рішення. Окрім того, питання написів на стінах, трафаретів і так далі та тому подібне вже було обговорено на форумі у всіх його площинах. Не читаєте форум, а заливаєте своє лайно в теми? Ваші проблеми - маєте перше попередження від мене, ще раз так - буде бан і Adios MF (і можливість флудити де інде, чого Вам щиро бажаю). На друге попередження ІМХО Ви не заслужили.

2 SubWay:

 - пан заслужив чесну рейсу - (мінус в народі) за хамовите написання. Проте без попереджень. Може ясновельможний пане перестане ви**бу****сь і почне конкретику писати? Чи може має бажання **ськами помірятись - у кого більший? Одним словом закликаю до плідного діалогу в стриманих тонах та без взаємних образ. Шо Пан скаже на це?
#1672
йно звонив Pasja'і - хорий чувак, а ше сказав же Fetole та Ostik'a також не буде ні завтра, ні позавтра. Отож список поточний виглядає наступним чином:

Приблизний список людей які їдуть

1 zelja
2 Roy
3 : )
4 Stinger 99,9% же не буде
5 RedShift --- Тільки в неділю
6 YserL --- Тільки в неділю
7 ostik
8 Pasja
9 Sunkatalano не чути досі, крескуємо
10 Lesyk
11 RoMeL --- Тільки в неділю
12 inkognito --- Тільки в неділю
13 Fetol
14 Martin

по шкільному спростимо:

01 zelja
02 Roy
03 : )
04 RedShift --- Тільки в неділю
05 YserL --- Тільки в неділю
06 Lesyk
07 RoMeL --- Тільки в неділю
08 inkognito --- Тільки в неділю

наші ряди звужуються!

#1673
певно буде тримати моцно, але є і друга сторона медалі - а якшо таки звалитись у воду, треба передбачити можливість швидко скинути капці.
#1674
 Ось-ось власне кріплення. Сама ідея дуже тру, але бачу тут найбільшу проблєму власне у кріпленні.
#1675
йой, як багацько хтіло їхати, а так затихло все...
#1676
про підвищену вологість? про те, що річка тепліша за її оточення (шо не дивно)?
#1677
дописуємо шановні:
#1678
  Йой, та перестаньте будьте ласкаві. Це звісно те, що першим чином  в голову приходить - організувати нензам повний тру-дестрой. Не варто їм уподобнюватись, як то якийсь із класиків кіна казав "помста завжди краще смакує охолодженою"
#1679
     Дуже радий такій спільній думці дописувачів - то йно бидло могло так учинити. Фізичне покарання за таке дійсно не може бути нормальним - окрім декількох стусанів у якості приведення стада в глузд. Значно краще виглядає варіант коли б оне бидло дійсно завести під Оперний, роздіти догола та викупати разом із лахами у фонтані (і не дозволяти вилазити хоча б 10 хв.). Заодно Дячишину були б нові, зовсім неординарні моменти для нової серії фотознимок.

     Шановні дописувачки, смію просити вибачення за ідіотичні дії протилежної статі - щиро вірю в те, що якби будь-хто із Дослідників побачив таке - неодмінно заступився за Вас і покарав по би мірі власних можливостей кривдників, писки котрих не спотворені інтелектом.

     2 Lesyk:  Просто бидло в Шевченківський Гай не ходить, усілякі ознаки культури на ту скотину діють аналогічно дії св'яченої води, хрестам, срібним кулям та часнику на кровосущіх вампірів. А окрім того амбіцили просто не знають, що воно є Шевченківський Гай, а також те, що до нього троха треба піднятись із Личаківської...
#1680
 То просто ппц, ногами би затовк дЕБІЛІВ як би побачив таке. Може хтось із дописувачів знає тих матолків, як звати, де живуть тощо. Хотілось би зібрати інформацію про них для подальшого прямого використання.