Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Ростислав

#41
Теж катнувся би на ровері, але в цю неділю буду в Славску, хіба би щось змінилось.
#42
Плани / Re: Львів Around
25.05.2011 08:18:02
to inkognito: не бачу потреби робити деталізацію, бо як вже писав, місцевість знаю добре; маршрут малювався для загального бачення кудою будемо йти і для підрахунку км.
Пізніше напишу текстовий опис марштуту. Відносно поділу на 2 дні - це теж нормальний варіант для мене. Це все знову таки залежатиме від бажань учасників. Ціль одна - обійти Львів пішки.


to Roy: ми вирішили, що галоп по цікавих місцях з одночасним обходом усього Львова займе дуже багато; на марафон воно подібне теж не буде, бо плануємо іти усі разом групою, - якби то був марафон, то тут би усі зрізали навіть через центр Львова на маршрутці :)
#43
Плани / Re: Львів Around
24.05.2011 20:55:37
Дякую за пораду.
Звичайно що маршрут можна буде ще вдосконалювати. Я, наприклад, дуже добре знаю місцевість по маршруту починаючи від Кульпарківської і аж до Полтви (проти годинникової стрілки), хтось дуже добре знає інші участки. Завжди буду радий пропозиціям щодо скорочення та уточнення маршруту на всьому участку від Галицького Перехрестя до Кульпарківської (проти годинникової стрілки).
#44
Плани / Re: Львів Around
24.05.2011 17:12:33
Я сьогодні вечіром намалюю маршрут, можливо не весь, але точний, по супутникових фото.

Я разом з Alter-ом узгодили маршрут. Скоро викладемо його на карті. Наразі можу сказати тільки те, що по максимуму він пролягатиме зеленими зонами, і рухатись по ньому будемо проти годинникової стрілки.
#45
Плани / Re: Львів Around
24.05.2011 08:48:47
Мене теж цікавить ця ідея, оскільки я сам ходжу багато пішки, то мені цікаво за скільки часу можна обійти Львів, але я би суттєво змінив маршрут, так щоб по можливості максимум шляху було через ліс, біля джерел з питною водою і т.і. - щоб можна було реалізувати цей похід вдень і не жаритись під сонцем.

to Alter: можемо якось зустрітись і скласти разом цікавий маршрут, я добре знаю усі околиці Львова.

А щоб було багато всього цікавого щоб фоткати, то треба складати спеціальний маршрут, який буде пролягати, наприклад, через деякі приміські села.
#46
to SANECKA:

Для тебе ще знайдеться один. Дзвони, домовимось про зустріч, або напиши мені свій моб. в ОП, якщо не знаєш мого номера.
#47
Прохання до усіх, хто ще не забрав коврики, забрати їх до кінця цього тижня (або відмовитись). З наступного тижня їх вже не буде.
#48
Приєднуюся до привітань !
#49
Шкода, бо я завтра вільний :(
#50
Забитий 4-й для astrolona.
#51
Ну так пропонуй: де і коли зустрічаємось, скільки грошей брати :), чим їдемо, коли поверенемось і т.д. Думаю, коли буде така інформація, то люди, які реально зможуть поїхати, почнуть підписуватись на цю вилазку.
#52
Забито 3 шт. для Alter, Lesyk, Roy.
Якщо комусь ще треба, то пишіть, цілком ймовірно що будуть ще зайві коврики. Бо я взяв багато з запасом для знайомих (бо ітак в таксі їхав), але виявилось що не всім коврики потрібні в такій кількості, як вони мені казали: "візьми мені зо два, зо три" :)
#53
Маю ще 2 зайві коврики. Кому ще треба ?
#54
Маю зайвий коврик (новий, запакований, куплений в Епіцентрі). Якщо комусь треба, а до Епіцентру їхати далего/довго/нема часу/нема грошей/ліньки і т.і., то можу продати.
Я знаходжусь на початку пр. Червоної Калини.
#55
Можу приєднатись до прогулянки, все залежить від того хто ще буде.
#56
to Dima_ber: Дякую за інформацію, + від мене. Я вже закупився для себе та друзів.
#57
Я теж +1, тільки бажано завчасно знати коли, хоча б за 2 дні до катання.
#58
Цитата: onyx від 20.04.2011 11:38:00
Ясно, дякую. Просто всі так раптом захотіли виживати ,а потім так само раптово перехотіли... ну всяке буває, весна все ж таки ;D

Мабуть наразі всі зайняті читанням літератури по виживанні :)
#59
Я б купив, якщо дійсно робоче.
#60
Я теж проти Карпат як для пробного. Навіть сам не уявляю як би орієнтувався в Карпатах в незнайомій місцині без карти, компаса...

Давайте обговоримо місце і умови даної вилазки...


Тут література по виживанню: http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,1217.0.html
В мене ще думаю знайдеться з десяток інших книг. Якщо комусь буде цікаво, то викладу.