Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#962
Щиро дякую за добрі слова! Ось тут багато є чого
#963
+1, беру

Цитувати5 стр: Віра (CHRISTIAN - католик); (ORTHODOX - православний); (ATEIST - атеїст), це поле можна замінити ніком.

Ось так просто, віру на нік? Там тре писати eXplorer !!! Окрім всього іншого звісно  :)

Чи є можливість набити сі табличку на державній мові? Чи йно капіталістичний English?
#964
КЕП каже, читай тутко. Давно, дуже давно там не був...
#965
ЦитуватиЗ палатками проблем не буде.
Намет відсутній, тра.

  Місць із цікавими отворами є доволі багацько  :)  :)  :),
  Ось наприклад у Лощині - досі ніхто не знає куди та труба йде...
  Липівка - це єдине, що є із цікавого нашим шляком нелегким?
  Пахне матрацом. Заходить Сонце...

  moderator ХайКу, майже
#966
Цитата: Tor від 21.06.2011 21:46:38
Люди добрі, допоможіть знайти цю печеру, вже другий день ходив по цьому лісі, прочесав велику територію і нічого незнайшов(, використовував координати N 49.52,11 28,, E 23.59,11 63,, непомогли, підказки як добратись від Dido, взагалі путають, я б попросив вказати напрямок Північ, Південь, Захід, Схід, за що наперед вдячний, а то такі терміни як наліво чи направо, в лісі важко застосовувати), може є якісь лісові прикмети, широка дорога, чи вузька, яр, навершині гори, і так дал. За любу інформацію буду вдячний. Прикріпляю знімок де я приблизно шукав.

Підказка внизу - вул. Винниця. Невже так важко відносно цього побачити де Пн, Пд, Сх і Зх? Сам цих печер ніколи не бачив, але певен, що здибаю якщо буде потрібно.

З.І. А можеш і в Плани - пошук Печер в лісі Брюховицькому, гадаю склав би компанію за наявності відсутності проблем на роботі та казусів у хаті
#967
ЦитуватиПланується виїздка в об'єкт Лінії Арпада, що у Верхній Грабівниці, на неділю-понеділок, 26-27 червня. Плануємо їхати на машині з Gribkoff777. Буду я і Зеля, та можливо Ely, той шо Ілюха Усміхнений. Можливо він візьме свою машину, якщо будуть бажаючі, буде відповідно ще 3 посадочні місця. Також радо запрошуємо всіх бажаючих відвідати з нами місцину, як і з авто, так і без нього. Проблем з альтернативним сполученням немає.
Туди - 200 км, рахували по бензині, виходить по 100 грн з особи.

Отже, приєднюйтесь. тим паче треба віднайти там ще один бункер! Ну і полазити з МД  Підморгую

  Топікстартер Ройко, пляни - ффстудію, йбо вже пора і завтра середа за бортом. Проклади маршрут, познач цікаві місця.Можливо, шляком туди-назад шось знайдеться таке, що істотно не впливає на час та вартість подорожі, проте дає якийсь profit у аспекті нашого досвіду. Себто, конкретизуймось ASAP!
#968
попередньо, +1
#969
епічна оповідь, як Лесик поступав  :) Саме тому, я полюбляю точні науки, же не припускаються двоякого трактування.
#970
Давно не бував у Полтаві...
#971
  Лишіт сойок та слойок у св'ятому покої. Вломіт краще голубцям, же розносять заразу та срут ми під вікно. Запевняю, екосистема міста не постраждає, харчовий трикутник не порушитсі, карма та ваше щастя зросте. Голубці - це, властиво гопи, горобці - тупо лохи  :)

  З.І. Припиняєм offtop
#972
з Озіком у нас хфайно колєґував eXplorer та RedShift. Здаєсі ніц не плутаю, але все може бути
#973
файне мале, але у центрі му буде гірше ніж на бЛевандівці. Завтра спробую уточнити наявність персон/організацій де б го могли влаштувати, по тому допишу. І не факт, же такі здибаються.
#974
     По-моєму, справи дуже погані - у чому ти сам зможеш переконатись, почитавши троха більше та увімкнувши клепку (запрошую на активну дискусію в приват або в ICQ - бо тут вже негоже). А я знаю про те, що дописую.  
    І чого тебе так БЖ турбує за такої комплектації? Це як бак у старого ЗАЗу - ну 20 літрів, 50 чи 100? Мотор є до дупи, шасі, ходова - взагалі усе (окрім автентичного зовнішнього вигляду).  Зрештою, підростеш та зрозумієш чому на Запорожці не ставлять мотори від Феррарі  :) Чи хоча б від KIA чи Hundai - це більш доречно.
   А так, мега FPS-ів тобі, для цього дійсно у твоїй конфігурації бракує 5830-5850 та хорошого БЖ  :) Йно не забудь поміряти те, що маєш до та після, потому співвіднести отримане до потрачених $$$. Не повіриш, ти залишишся просто шокованим  :)
#975
ЦитуватиAthlon 64 3000+ (1.8 Ghz)
:) мої співчуття...
ЦитуватиRadeon 1300Pro (125Mb/128bit) - планую купити Radeon 5830 (5850)
9500GT чи GT240 = це саме те, що тобі потрібно. І грошей більше тобі на БЖ залишиться. Смішно чоловіче таке відео ставити в ото, що у тебе є. А головне - цілком не потрібне, бо різницю побачиш лише в синтетиці, і то гадаю, різниця буде нікчемною.
ЦитуватиОЗУ - НСР 512мб (планую докупити дві планки по 2 ГБ )
Не плануй, продай разом із CPU, материнкою та ОЗП. Ібо нефіг тримати таке джелізо, якщо ти плануєш рости десь далі.
ЦитуватиМатеринка - AliveSata2-Glan/A/Asr
Ту я просто мовчу і плавно ви-падаю в осад...
ЦитуватиDelux ATX-350W P4 350Ватт
Тут ти правильно вирішив, а заодно придбай корпус - хоча б за баксів 60+.
ЦитуватиНа рахунок нового процика ще не вирішив.
Та й особливо тобі нема чого вирішувати - продавати чи викидати.  Другий варіант реальніший, перший пахне не більше 3-4 літрами пива.

#976
ЦитуватиВ далекій перспективі покупка нового процика,так що блок живлення тре купляти "про запас"
Нового, то якого? Можливо, це буде  Core i7-990X о шести ядрах на 3,47 ГГц за $1000+ на Socket H? У нього ТDP 130 Вт.  У 5830 TDP 25-175 Вт. Най чіпсет зжере ше 50 Вт (із ОЗП), +20 на жорсткий диск, +20 на DVD/ВD і ще 20 на всяку фігню типу вентиляторів. Буде 415 Вт сумарно, +КПД 80-85%. Стане 500 Вт БЖ за наступних умов:
 
  1)  Топовий проц за $1000+ (мовчу про вартість мами, ОЗП);
  2)  Ти реально зможеш все це залізо завантажити на 100% (так не буває, особливо у забавках, котрі реально зараз можуть використати ну два ядра CPU максимум);
  3)  Нафіг тобі то все, купи си PS3 чи Хbox та великий телевізор - буде дешевше  :)

   Звісно, конфіг тупий - ніхто при здоровому глузді не буде ставити у систему на такому процесорі таке відео. CPU навіть не "спотіє", в той же час відео буде змушена "вигрібати" по-повній. Це я до того, що конфіг системи має бути гарно збалансованим - допиши будь ласка, що у тебе є зараз, а що на виході плануєш отримати. У будь-якому випадку, якісний БЖ - основа системи, і ним нехтувати не варто.

 

#977
я думаю, що блок на 450 Вт прекрасно все це потягне.
#978
    Ні, це не помилка. Так і є - СhiefTEC каже, що 60 місяців. Раджу почитати тестування даного БЖ ось тутко. Доволі стара модель, 2008 року, більш схожа на 450, ніж на 550 Вт. Можна спробувати взяти CHIEFTEC 550W (APS-550S) або  CHIEFTEC  600W (CTG-600-80P).
  Вже скільки років у домашньому компі стоїть ChiefTEC - жодних нарікань. Як не дай-Боже здихне, буду шось брати із дорожчого, мабуть - Zalman  500W ZM500-RS.
  Пошо тобі 550 Вт в кінців?  :)
#979
      Не годен користуватись Nokia maps, так і не зміг себе заставити ними користуватись. У Яндекс'а все на порядок краще та гарніше. Повільне завантаження є проблємою оператора (у даному випадку KучмаСТАРу), але аж ніяк не виробника програмного забезпечення. У якості "ліків", можна залити собі в телефон хоч весь кеш Яндекс-карт, використовуючи, наприклад цей софт. Колекція карт лежить там же.
      Із інформації дядька YserL'a якщо в телехфоні є GPS, то Яндекс-софт час від часу капітанить via GPRS/EDGE/.../ на сервер поточну швидкість та координати. Відповідно, якщо маємо від певної кількості підключених користувачів близькі координати та швидкість 20 км/год - дивимось на карту, і якщо там шосе у три ряди, то робимо висновок - тянучка detected, малюємо на карті. Звісно, дуже примітивно описав.
     А користуюсь Garmin MobileXT під Symbian + закешовані карти Яндекс'a.
#980
ЦитуватиЩодо радіації - якщо перевищення є, то воно несуттєве. Все життя вугіллям топили скрізь - і ніхто від променевої хвороби ще не помер.
Без образ, але ІМХО однобічне мислення. Топили, топили - ось і натопили. Не забуваймо про СО, СО2, трансуранові елементи тощо. Глобальне потепління є фактом, котрий заперечити неможливо. Хто винуватий у цьому? Ядерна чи гідроенергетика? Маю сумніви.
  Безпосередньо ніхто від цього, мабуть ніхто не помер. Але чомусь мені здається, що опосердкований рівень здоров'я коло ТЕС буде значно нижчим ніж коло АЕС.

ЦитуватиА всілякого роду "зеленим" окрім піару нічого не потрібно - матчастину вони не знають і знати не бажають, але верещать як різані свині
У зелених не так багато ресурсів, як скажімо у нафтових магнатів. PR та пропаганда з їх боку - очевидно найбільш ефективний засіб впливу на широкі маси, що не вимагає суттєвої фінансової інтервенції. Згоден, зелені у нас матрацують, проте чи в глобальному маштабі можна так стверджувати? Звісно ні.