Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - gdanz

#1
Як аварійне джерело світла пропоную брати з собою хімічний "світлячок", їх часто продають в магазинах для рибалок, виглядає як пластикова гнучка палочка довільних розміірів, яка після переламування починає інтенсивно світитись, свічення продовжуеться на протязі доби. В випадку екстренних ситуацій такі "святлячки" можуть добряче допомогти.

Згідно незалежних тестувань найбільшу ємність з лужних батарейок мають батарейки Varta, батарейки Дюрасел значно їм поступаються.

Слід брати до уваги що різні моделі батарейок від того самого виробника можуть мати різне призначення, батарейки для використання в фотоапаратурі мають меньшу ємність, але можуть забезпечити значні струми споживання, батарейки загального призначення мають порівняно більшу ємність, але неспроможні віддавати навантаженню значні струми.   

Що до берців не треба забувати що існують берци не тільки з секонд хенду за 200грн, ще існують досить надійні і визнані моделі від виробників професійного взуття, в яких вікористані найсучасніші технології виробництва і які за своїми характеристиками навряд чи комусь можуть поступитись.