Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - kengy

#21
Цитата: Сергей138 від 13.03.2007 00:28:18
А яка приблизно протяжність цих тунелів з всякими там притоками (куда можна пролізти) у кілометрах.І кого у них можна зустріти і як часто????
Зустріти можна мабуть лише свою тінь..і, якщо йтимеш від Липинського в сторону очисних, то зістрінеш там щура-мутанта, який вміє плавати :)
На рахунок протяжності, точно ніхто не скаже, мабуть навіть сам Водоканал :)). Я собі рахував(не питайте як), що для дослідження всієї Полтви потрібно буде, як мініум, 7 експедицій. це приблизно по 3-4 людино*години на день
З.І. Акіс примудряється лазити по 0.5-0.4 метрових дігерках :)
#22
Показував сьогодні одногрупнику вхід у Полтву...нюхав запах колектора :) амням-ням )))..Давайте зберемося і злазимо туди!
#23
Це ви форумом збираляся, чи лише адмінським апаратом :)) ?
#24
Ага, можна було б! пропоную Золотий Дукат - місце ідейне ;) тільки не дзига((
#25
Я тут подмав - а може лізти вночі? бо ми вилизили з люка вночі, тому запало з боку міліції не було..Єдиний невеликий, але противний запал - біля входу. Тому думаю, щоб запобігти нікому не потрібних сцен, варто перевдягатися вже в Полтві(відносно зручно). а хтось взагалі приєднається до вилазки?
#26
Та не дуже там вже й штиняє..вроді взагалі не штиняє-а пахне колектором(во як!;))...в одному місці навіть пахло шампунем...якщо вже йти далі, те колектор стає дуже вузьким/низьким(як на фото) то там є 10-и метровка з шітом :) але це по лівому березі.
Поки мороз тримається - можна лізти..За словами LLL'а потрібно лізти в проміжок часу з 10 до 18, або з 22..тоді в місті припиняють подачу води і рівень меншає. Порівняй фото Тейпа і Гостівські :( . А галогенка скількох ватна, знаєш? (думаю 35 ват вистачить)
#27
LLL, давай ліземо в ті підвали в цю суботу? (потім можна на катку повишибати собі мізки..але я катати не вмію :)) )
#28
Якщо морозець хоч трішки протримається, і всі поздають сесію:) пропоную зробити екскурсію по Полтві.
З моєї сторони, окрім мене буде ще чоловік 5
Потрібно:
-Хімза, або бахіли
-ліхтарик
-мотузку
-рукавиці
-брудний одяг
-малесенький ранець(в якому буде малесенька пляшечка води, мотузка, паспорт)
-аптечку(1 штука на групу)

Хто зможе дістати десь дошку, по якій можна буде перейти на другий берег Полтви,довжина ~3м та галогеновий ліхтар?
Заявки постіть сюди, або 331118114 - icq
Перехід на 2 берег орієнтовно на фото..
#29
Ну я сам туди не піду...цікавіше було б з кимось..тим паче язик у мене для затриндінювання завідуючих не дуже підвішений...але я б дуже хотів подивитися на той тунель..вузькоколійки..тачки, кірки..ехх :)))
Давайте може зберемося. сходимо?
#30
А доступ до цих підвалів - війльний? чи треба по дігерськи - з газовим ключем і ломом?
#31
Всім привіт! Народ, усі, хто хоч раз побував на цьому сайті, кого зацікавила інформаційне наповнення сайту, хто чув про діг, спелеологію, сталк і т.д. - давайте створимо свою спільноту. В майбутньому можна б було зустрітися, познайомитися, і, можливо, злазити кудись. Я орієнтуюся більше на діг-об"єкти. Можливо знайдуться люди, які розкажуть нам більше про історію, легенди нашого міста, покажуть різні цікаві місця!
Секретні закинуті об"єкти, підземні тунелі, катакомби, доти, колектори, ходи, сталк - кого хоч трішки це цікавить, хто хоче дізнатися більше - зголошуйтеся в цей топік!!
Всі активісти пишіть мені на мейл.
#32
Це село знаходиться недалеко від мого міста...я чув, що татари викурювали людей з печери якоюсь отрутою...тому є лази, де за легендою купа взяки нечистот...тим більше, за словами мого знайомого, який в ванньому дитинстві облазив майже все в тій печері, в печеру є кілька ходів..в одні з них потрібно пролазити на животі.
Оскільки печера штучна, то вона постійно осідає..