Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1641
Приєднуюсь, Героям Слава! А ось якшо б ти в своє повідомлення (перше в темі) вклав коротку історію та пару світлин - ціни тобі не було б! Може спробуєш виправити ситуацію шляком редагування свого повідомлення? Дякую!
#1642
ось це і є прикро, люди почали забувати...Йопт, а то ж наша з Вами рідна земля, наша Україна. Образливо стає за таких громадян матолків.
#1643
  Знав про подію раніше, сьогодні завидів на ZiK'у. Отож усі просто мають відвідати дійство, а головне там те, же буде Roy свої світлини презентувати. Може троха буде із нашими писками з форуму, а також багацько чого іншого цікавого.
  Також величезні подяки організатору та нашому кулєзі gor_qkop'у . Viva Explorer!
#1644
   Цей день 24 роки тому особливо пам'ятаю, пам'ятаю як зараз = погода була як зара на вулиці, йно значно тепліша. Можливо це був перший на 100% осмислений спогад про дитинство - іно 7 років мені було, через 1,5 місяці народився молодший брат. Соррі, то був такий ліричний відступ. Тоді (і довший час далі) люди ставили свічки на підвіконнику на усю ніч палати - як пам'ять полеглим героям, що боролись з атомним вогнем! Так мене бере за серце як дивлюсь на вікна сусідів і бачу там повну темноту чи відблиски телевізора...Ніколи не забуду погашеного світла на районі і запалені свічки практично у кожному вікні. Зара того не є...жаль...страшно прикро...
  Хто ще окрім мене сьогодні запалив наніч свічку чи плянує це зробити? Хто шо про це думає? Прошу дописувати!
#1645
мої вітання старий, най в тебе буде все гуд, особливо здоровічко!
#1646
шось я то пропустив, соррі хлопаки
#1647
Цитата: stinger від 22.04.2010 22:00:13
От так от, всі збиралися, кричали, галас підняли, а двоє взяли та й мовчки зробили! молодці! що тут ще додати...

так звісно тру! слів немає - але може варто було когось попередити хоча б приватно, я так си думаю пішло би в 2-3 ризи більше народу ніж поточний склад. Користуючись моментом смію просити про повернення на хфорум I_am_Name та Wanderer'a. На мою думку, настав час зарити МСЛ-50 війни та почати із нового листа. Вас направду бракує кулєги!!!
#1648
Обговорення тутко шановні Пані та Панове
#1649
   ну щодо списків я не в курсі, але така штука як БестПортал. Там можна висловлювати свої думки про різні контори, переглядати відгуки інших дописувачів тощо. Особисто стараюсь заюзати той сайт, якщо замовляю товар/послугу у невідомої мені компанії.
#1650
Велике дякую та великий +
#1651
ну щиро та від усього серці вітаю!!!

ЦитуватиІ головне - николи не замовляйте будь-яки єкскурсії на "Тур 2 Київ" (www.tour2kiev.com.ua) !!!. Ми замовили і жорстоко помилилися !!!
а чому? чи можна більш розгорнуто?

2 Lesyk:
Цитуватиможе частина тих шо рвалися уявляли все це як сцени з книжки "пікнік на узбіччі" - повзком вночі, а вдень весь час лежиш шоб пости не побачили...а може когось тупо ціна злякала.

мене особисто не лякає ні ціна, ні пости, ні радіація, ні бояни - практично ніц не лякає (глупо звісно). Але твій допис на мою думку недоречний тим, що ти сам не хотячи цього ставиш певну планку - у кого бубла не є, а хто надто захопився братами-Ригайками  :)
#1652
таж бо і почав бігати не так довго до епідемії грипи - не більше 3-ох місяців, сам, повільно, від Міцкевича до Оперного кругами. Було файно, бігав в легкому ритмі, же б не тяжко було (в 06-00 до 06-45 у центрі є чим дихати ще). Себто робив ставку не на час проходження дистанції, а на її довжину. Просто плянував розрухатись, а потому вже й ставити собі  часові рамки. Головне на мою думку те, що я почав (хоч і не зміг продовжити)
#1653
Цитата: Golem від 20.04.2010 22:52:11
Йоу! Похвально. Сам бігаю, вже третій рік.

Не знаю як в тебе з тим, але якшо тільки починаєш - рекомендую почитати. Шоб біг додавав здоровя, а не забирав.

Globetrotter рулить, респект, знімаю капелюха. У мене була ситуація один-в-один у 1998 році, лежав там же, робили аналогічні процедури - правда палити не кинув. Це йно попереду

upd. Бігав сраня поки мене якась куйня напередодні Великої Епідемії Тотальної Грипи не скосила - потому забив, бо тєжко було. Зара також тєжко, але треба продовжувати, бо то тру-файно і мега-корисно!

  ну і звісно бігати почав  inspired by Golem
#1654
 гарно! а чи є такі на ці самі години сраня у Центрі міста?
#1655
фото львівські:
#1656
думаю, яко мінімум  :) варто зарахувати + - він взявся за справу чотко та кардинально. Дійсно треба думати глибше у справі логотипу. А охоплює все при max площі коло (у 3-Д куля при max об'ємі) - може варто від цього відштовхнутись?
#1657
заманчіво, але треба зазвонити та понапрягати народ щодо розширення місць відвідування. а то №1-4 страшними боянами пахне
#1658
      Троха заофтоплю, але сподіваюсь мені пробачите  :) . Є такий класний чувак, звати його Сталик Ханкишиев. Кулінарія була спочатку його хобі, потому він виріс на тру-професіонала. Пан виклав сьогодні на блогу (у зв'язку із весною) дуже файний пост. Ось воно, раджу читати всім на легко голодний шлунок.

     Всім хто цікавиться кулінарією, а особливо східною (совок style - адзербайджанською, грузинською, абхазькою ітд до Ірану та Індії) - його блог то як біблія для християнина. Блог тут, причому раджу відмотати на сам початок і стартувати із першого допису (мені впадло мотати, самі це зробіть), бо потому у вас є шанс багацько чого принципового не зрозуміти, а це дуже важливо! Шеф не тільки простим способом розказує як тру-смачне хавко готувати, але як вибрати кухонне принаддя - усе абсолютно, від ножа починаючи та закінчуючи побудовою печі! (креслення і схеми є)

     Смію також рекомендувати поціновувачам його книгу "КАЗАН, МАНГАЛ И ДРУГИЕ МУЖСКИЕ УДОВОЛЬСТВИЯ" (моск.), в неті її сканів як гною лежить. Але беріть тілько скани!!! Без картинок ніяк не відчуєш дух книги, не осягнути коректного способу приготування. Читається на одному подиху, книга більше схожа на художню - то просто поезія, підійде кожному - від початківця до прохфесіонала. У магазині ціна книги стартує від 300 грн.

     Р.S. Також може відвідати не меньш цікавий блог Mangiare e Bere його кулєги - Влада Піскунова (знову мотаємо на початок та насолоджуємось процесом читання). Кухня в нього більш західна, європейська. Ну во і ше тут

     Дякую!

#1659
дякую, знаменито написано! Жаль, що не водяться тут кубіти ХАЕС-style...Переживемо, контакти на ХАЕС сі зостали. +
#1660
ЦитуватиНе варто думати, що це безглузда ідея, адже до 70-ліття Авіаремонтного робилася книжка про нього, і з цього є 2 наслідки:
1) можливо з неї можна винести щось цікаве та нове
2) можливо можна потрапити на територію під видом людей які роблять щось аналогічне до ЄВРО-2012

1) Щиро заздрю твому оптимізму. Якщо є бажання "шось виносити" - то ти просто перепутав форуми мабуть?
2) Аналогічно можна попасти на територію Атомної Електростанції, але думаю не більше 2-х метрів по території пройдеш - це у випадку якщо до паркану дойдеш  :) ;
3) а до чого тут 70-и річчя Авіаремонтного? Пропонуєш чекати 75-и чи 80-и річчя? Не вийде, не пройдеш - глупо так сунутись на режимний об'єкт, ніяк не пройде...