Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1041
  Не є за що чоловіче! Попередньо згоден, звісно усе може змінитись. Прямі руки у комплекті(я так си думаю), граблів не є на жаль. Засрано там порядно, але гадаю це можна і треба змінити. Загалом там засрано усюди, попри практично будь-ґкий схил. Чому - не розумію???...
#1042
 у нас здається кавалок якось матрацу на понеділок плянується, тому мну точно не буде.
#1043
 Я б точно допоміг за умови:

1) ти б вказав час та дату (якщо таких не є = то орієнтовні);
2) створив тему власне у ПЛАНАХ, а не у ВСЯКЕ-РІЗНЕ;

   Зауважу, про пункти 1-2 я дописував тобі. Як ти вважаєш, хто зможе піти на  цю безперечно благородну акцію не знаючи коли йти? Хто може собі будувати плани на основі такої невизначеності? Чи ти гадаєш, що усі будуть молитись на той час коли СенСей оголосить-таки коли він планує прибирання?

#1044
Цитата: onyx від 18.04.2011 17:42:22
То що там з походом, чекати на звіт чи як? :-\
Чи була якась конкретна тема у Планах, що Пан на Звіт чекає?
#1045
Зеля стайл:
#1046
   Поки панство вчорай нюхали си цвяхточки в Ботанічному Саді, малисмо нагоду поглянути на Стебниківський КАЛійний комбінат - але там, десьмо ше не були, а саме - збагачувальну фабрику. Нижче декілька знимок, усі фото - на пікасі:

 Ось це електропідстанція (діюча), що раніше давала світло на весь кумбінат, а тепер по ній йде світло на Стебник та частину Трускавця:


Зеля та Великі Колеса:


Вид на шахти:


Відстійників тут було набагато більше ніж навіть на тій Яворівській чи Новороздійській Сірках:


Ще шахти:


Матьора котельня та супер-труба:


#1047
файно полазили, але далеко не все змогли обійти. Згодом залию троха фото та відео в основну тему. Дякую дядьку за гарний звіт - у мене не доходять руки писати так багацько.!
#1048
ні, із протилежного боку
#1049
 Через вхідні двері  :) Без приколу
#1050
Цитувати) добавим, менш відвідуваний мною ніж інші, мабуть через це.
як будеш десь у нас, то перед цим дайся чути. На пошту чи в ОП - буду радий познайомитись.
#1051
а чого мого рідного Міст-Експресу у списку перевізників не є?
#1052
Нема за що чоловіче! Ось як з'являться гриби обов'язково треба буде кудись на довший час поїхати - може здибаємо того Сотонинського Гриба!  :)
#1053
Цитата: linuxoid від 13.04.2011 19:35:56
В мене є знайомі знаючі тамтешні місцевості. Цього року мав туди поїхати за грибами, але не вийшло. А гриби там славетні! От тільки треба мати когось, хто 100% знає місцеві гриби, бо там можуть бути сюрпризизи штибу  ультраядовитого "сатанинського гриба", після споживання котрого вже ніхто не врятує і котрий дуже ефективно косить під чорноголовця (сіточкою, кольором)

  Від умовно-їстивного Сатанинського Гриба нічого не врятує? Я тобі скажу, якщо ти на нього таки нарвешся (а то трудно) і поїш го у сирому виді, до від срачки тебе врятує активоване вугілля, від можливих спазмів шлунка та кишків - Но-Шпа. А як потрудишся СГ засмажити, а краще відварити разок, а вже потому засмажити (відвар злити або віддати "найкращому другу") - то і вугіллі, і Но-Шпа тобі ніколи не придадуться. І "нікакіх смертельных исходов" від СГ не буде, то не біла поганка.

 Як то можна спутати СГ із іншими боровиками? Мабуть можна, але треба для цього постаратись. У будь-якому випадку летальними випадками це не грозить. Готовий продемонструвати поїдання СГ коректно зготованого, але то вже десь на кінець літа.
 
#1054
   Дякую чоловіче! Ти як завжди на висоті - точно і влучно. Ото мене все вразило - і місце, і природа - а воті вулики на деревах із BPS (Bear Protection System  ;D ) просто добили! Респект усім вам!
   Гадаю, на факт обговорення настав уже.
#1055
Для набору людей для прибирання під мостом на фантомній джелізниці будь-ласка створи відповідну тему в Планах із чітким вказанням дати та часу місця збору. Усі інші повідомлення щодо фантомної залізниці у цій темі будуть видалені.
#1056
ЦитуватиВсьо вони там були, просто тре шолову вверху було підняти) Дякую Інкогніто за редагування)

Нема за що, просто сі задумай чого в шапці (і взагалі) не варто було писати.
#1057
Де б***ь ОБГОВОРЕННЯ? Це усі фото?
#1058
Цитуватиа в Пана Parsifal'a є хоч якийсь досвід у виживанні? повірте, це і так не є так дуже просто (якшо більше ніж півтори доби), а Ви тут ше про якийсь сценарій розказуєтє.

  А у Пана Lesyk'a є такий досвід? Якщо є - прошу поділитись!
#1059
дописуйте будь-ласка, з нетерпінням чекатимемо.
#1060
ЦитуватиЯ такі менше як за 2 роки вбив. Що називається "з коробки" Довелося викинути. Хіба юзати по-вихідних на волохатому коврику.

 Ти просто знаний майстер (але спати в них, а також купатись не варто), а мені гадаю років на 10 стане.  :)
  Твій надійний варіант, себто модель-ціна? Що Пан порадить?