Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - YserL

#2276
Цитата: inkognito від 03.06.2009 18:43:21
   Йой, то недобре і YserL'a, і Akell'у якась прикра болячка скосила. Кепсько...
Я думаю то вологість і вітер в лощині - продуло, зара така погода, то тепло то жарко... і купа людей в аптеках, пзд... Скоріш за все то фарм фірми час від часу випускають всяку гидоту в місцях скупченя людей...
#2277
Шкода з вами не зможу піти, захворів >:(, комусь щось з польщі привести?
#2278
можна за трубу що знизу йде ачепитми лебітку, як не відкриєм двері, то здамо металолом :)
#2279
Шкода що не встиг поміряти діаметру циліндрів дизеля. Там було 2 дизеля по 6 циліндрів, хтось їх невідомо як спер... адже вони дофіга важать >:(
#2280
Гумор / Фотоприколи
30.05.2009 22:23:16
Два чувака з пивом вирішили відпочити на проспекті Свободи...  ;D
#2281
Сфоткано телефоном Nokia, кращої оптики не маю :( Прикольно, якби в EXIF вписувався ще б IMEI і номер телефону :) Деякі фотіки мають функцію запису координат фото і кута нахилу фотоапарату...
#2282
Я з вами
#2283
Зара там зняли частину землі. Колись там загинули діти, котрі розпалили багаття. Вчора був, підозрілою здався люк із водовводом (на фото).
#2284
Я раз лазив в неті і натрапив на сайт де були описи люків, і те що може під нами бути. А тут найшов 2 люка із надписом ЕК. Може хтось знає що за абревіп абревіатура?
#2285
Під Б.Хмельницького вони йдуть під землею. У деяких місцях заходять у квадратні блоки, десь метрів 40, зимою там зимують бомжі - температура вище ніж літом.
#2286
22 квітня нас потягнуло на екстрім, і ми вирішили пройтися по теплотрасі від кільця на Липинського-Хмельницького до ТЕЦ-2 (Меалехів). Вітер дув в іншу сторону, отже запах Полтви, котра у деяких місцях протікає під трубами, вдалося почути лише декілька разів. 2 труби діаметром 1.5  метра ідуть паралельно, у декількох місцях піднімаючись на декілька метрів над переїздами. Найбільш цікавий є перехід над колією. Особливо коли проїжає поїзд, вся конструкція трясеться. Ми йшли по зворотній трубі, її температура на градусів 15 була нижчої ніж прямої. У деяких місцях треба бути обережним, бо з обшивки стирчать стальні дроти, за які можна зачепитися. Також не варто торкатися обшивки руками, бо скловату дуже важко виймати зі шкіри. Протяжність труб десь 4 кілометри. У одному місці за 2 метри від труб розміщена підстанція, за якою тянется покинута колія до ТЕЦ, у деяких місцях вона сховалася під землею. Біля самої ТЕЦ можна побавитися ручними перемикачами колій.
#2287
Класна річ 3D сканер

на http://www.kmcgeo.com/catalog/calidus.htm. Дозволяє робити лазерну зйому місцевості
#2288
НІхто часосм не знає да можна купити КИХ-4, КИХ-5, КИХ-6?
#2290
Повідомлення попередене тра видалити, і це так само, бо я спочатку закинув в одному пості графіку, в другому пдф, а потім обєднав, а тет не можєна видалити.
#2292
У файлі Lowina_SKA.pdf всі дані у векторному форматі, і текст читабельний при будь якому розширенні. Інформацію треба оновлювати, скину адміну новий файл із картою, хай замінить їх на сервері. Тут дописуємо нові коментарі і виправлення:
Також хто має GPS позичте на пару годин, хочу зняти координати точок V1-V12
#2293
Ось векторна карта об'єкту Лощина. Зміна дизайну забороняється. Тільки для приватного використання.
#2294
Ок, 09:00 перед входом на СКА біля стадіону, блище до пожежного училища. Я беру компас і рулетку, може найду шнуро який не розтягується.
#2295
Попередня домовленість 03.04.2009 в пятницю. Деталі і час обговоримо в четрвер.