Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#3741
З іншого боку в нас ресурс некомерційний і основна мета його існування - дати можливість поспілкуватися зацікавленим людям. Це означає шо:

- Кількість переглядів не має жодного значення
- Користувачі потрібні тільки ті, які будуть щось писати.

Особисто я не схвалюю всіх тих, хто зареєструвався тільки для того, шоб десь сернути під чиїмось повідомленням, навіть не читаючи шо було перед тим. Хочеш писати - будь добрий перечитай перед тим то всьо, шо було написано для тебе. І переважно після цього бажання писати часто відпадає.

Відповідно, людина яка дійсно є зацікавленою і якій то дійсно потрібно не поліниться і зареєструється через адміністратора. Бо вона має намір не ситуативно відписати шось, навіть не перечитавши всієї теми, а довго "жити" на форумі.

Далі. Якшо ми абсолютно не зацікавлені в ситуативних переглядах, то і розділи та теми потрібно офрмувати так, шоб було зручно тим хто постійно сидить на форумі, а не тим, хто випадково зайшов по сцилці з аськи і не може вдуплитися шо до чого. І починає розпинатися і писати гнівні повідомлення адміністраторам, шо їм ніц не ясно. Ми не заробляємо гроші на відвідуваності - тому робити все треба так, як нам зручно. І так і робитимемо.

#3742
Я проголосував за іншу дату. Бо крім діггерства ше активно туризмом займаюся і 1-2 точно буду в Горах. Теж саме 9-10. Третього числа наепвно буду у Львові. Хочу на Сніданок з Мертвим Півнем попасти.
#3743
Цитата: "Нічого не знаю про цю штуку. Може просто помилка будівельників. Там прокладені теплотраси, може коли обком (тепер податкова) будували якийсь вузол з засувками мав бути. Потім закинули і не парилися з демонтажем. Подібна штуковина є на Козельницькій, біля кіосків за інститутом Українознавства. Але вона діюча, з засувками." (с) Globetrotter
#3744
Якшо буде можливість - обовязково підніміться на Дах будівлі. Враження незабутні. Також рекомендую оглянути круглу споруду. Вона ніби непримітна, але всередині прикольна атмосфера язичницького капища. На стіні там де сцена є драбина нагору. Вона анідйна, ми піднімалися. Зверху можна побачити досить великі стаалктити на сталагміти, поробити пару фоток залізного каркасу. на сам круглий дах нема чого лізти - драбина ззовні і в поганому стані. Він ітак чудово проглядається з сусіднього даху.
#3745
2 Коржик: Я спитався Тараса, він там біля парку живе багато років. Може памятає шо там було колись.

2 Юрек: В нас є спеціальна тема Гумор. Там і показуй свою дотепність. Маєш перше попередження.
#3746
а чому не може бути шось вземлю і засипане?
#3747
:) Він ше не активував запису. так шо нашкодити ітак не зможе :)
#3748
Короче забрали ми ту картинку взагалі. так шо порблем з реєстрацією бути не повинно. Тепер головне слідкувати шоб боти не повалили.
#3749
Вчора експлорер скинув гарний лінк Дуже гарно збереглося, аж дух захоплює.
#3751
Ага. Люк цілком підйомний. Не вважаю себе силачом. Але го піднімав кілька разів без проблєм (пацани бачили :) ). ну і хлопці на днях його відкривали, як бачете всьо гуд. І так само облом біля міленіуму. Звичайно, шо так збухти-барахти нікуди далеко не пішли. Але за звитягу їм зачот! Ну і шо самі доперли шо то Люк саме в Полтву - також.
#3752
Та, ідйсно шкода. був там тричі :) Якшо підете - вваажйте на пастки! Найтиповіші - на даху і сходах які до нього ведуть.
#3753
Цікава фіговина. Напевно пожежне водосховище або якийсь басейнчик чи фонтанчєг.
#3754
Тааааа, обєкт масштабний!
#3755
Я на цю суботу вже домовився на Хімяк лізти. Так шо пас.
#3756
Було нас семеро. Інкогніто, Ромчик, Зеля, Дальньобой, Чугайтр, Артем і Я. Залізти через люк навпроти імленіума не вийшло - хтось надійно його укріпив. Тому пішли через вхід на Липинського. На жаль при спуску Інкогніто невдало зачепив руку і здер шкіру. Через шо нас лишилося шестеро. Пішли проти етчії в сторону центру. Троха приходилося йти по воді, за шо Чуагйстру окремий азчот, бо був він без хімзи. Дійшли аж до місця де починається яйцеподібний тунель, орієнтовно це вже район газової - хімічної. Пройшли троха тим тунеелм. Але не довго. З нашої стоорни закінчувалася кладка, а переходити вбрід ні в кого не було бажання. Тому вернулися назад.  В сумі лазили десь коло 3 годин. З цікавого бачили притоку зі сторони Варшавської, по ширині майже як основний тунель, і води давала багацько!

Одним словом гарно поалзили, ввібрали порядну дозу того специфічного колекторного простору. Народ хто фоткав - виклаадйте свої фотки!
#3757
Злазили гуд, фото викладайте у відповідну тему в Згадуємо.
#3758
Та ладно вам. :) Обєкт дійсноцікавий, але питання поставлено некоректно, так як ніхто ніколи в подібних обєктах не був. Це ж не Полтва, шо можна сфотографувати кусок і питатися де то є :) теж схиляюся до версії соляних шахт, цілком ймовірно шо навіть у Стебнику чи ше десь неадлеко.
#3759
Нууу, то вже фист кумпанія зібраласі. Ше має бути з нами Станіслав Samosval з Запоріжжя :) Той шо фільм про Скельки знімав. Якшо будемо лізти в вівторок - я всім в понеділок попередньо передзвоню. Якшо пізніше - то напишу вже на форумі.
#3760
Гм. Цікаво. Ну нема - значить нема. Люблять люди створювати собі легенди та міфи. Ставимо на тому крапку. За фото бака дякую - на форумі їх ше не було.

Як там кімнати які дівчата прибирали? Ше не засрали наніц?