Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - basfer

#1
Трохи фантастики у вашу хату! Всім любителям світу "чужих та хижака"- запрошую поринути в альтернативні історії головних героїв від українських авторів! Ціна книги 60 грн. Звертайтесь!








#2


Анотація: «Україномовний сплетерпанк» звучить... незвично? Неочікувано? Так було дотепер. Відколи ви взяли до рук цю книгу – першу сучасну антологію україномовних оповідань у жанрі сплетерпанк – усе буде інакше. Ще незвичніше, моторошніше й відразливіше. Готуйтеся здригатися і не спати, бороти клубок у горлі. Упорядники й автори постаралися. Тільки гортайте обережно – кров важко відмити...
126 стор,
Видавництво: Айс Принт
Рік:2017
18+

Збірка "СВИНІ" – це калорійний і ЖИРНИЙ літературний продукт.
Любите пітьму? Темні місця? Тоді вам сюди!!!
Тільки хардкор! Тільки "Свині"

Ціна 65 грн
Кого зацікавить, в приват.
#3

Презентуємо нову збірку жахіть українських авторів! Збірка "Підвал" має вузьку тематику, яка може сподобатися дослідникам цього ресурсу - підвали, підземні переходи, льохи, сховки. Підтримайте українських "стівенів кінгів" ;) З питань замовлення збірки, пишіть мені в приват.
Анотація:
Із тихим скрипом прочинилися двері, луна від кроків ставала чутнішою і загрозливішою... Ви дуже близько підійшли до «Підвалу», і його таємниці от-от відкриються на сторінках третьої збірки україномовним оповідань у жанрі горору й містики. Затамуймо подих і зробімо крок у пітьму – без страху і без надії на повернення!
Кишеньковий формат, м'яка обкладинка, 203 стор.,2016 р.
#5
Збірку відкриває Павло Черепюк з оповіданням "Під корою". Оповідання в стилі лісового зомбо-горора.
Ось тут  можна прочитати http://stos.com.ua/2016/02/09/pavlo-cherepyuk-pid-koroyu/
Оповідань багато, з різною горор тематикою. Збірка не дасть вам заснути, оповідання динамічні. Кожен щось для себе знайде.
#6
передивіться
#7
відповів в приват.
#8
Всім доброго дня!
Ось і друга збірка українських горор оповідань! Більше крові, м'яса і всього темного!
150 стор.
М'яка обкладинка
Кишеньковий формат
Айс Принт
2016
Звертайтесь!




#9

Анотація:
Дванадцять оригінальних оповідань авторів з різних куточків України на теми містичного, жахливого і часом кривавого вперше зібрано під обкладинкою однієї книги. Страх і відчай, розпач і втрата віри, зустріч з потойбічним і боротьба за життя чекають на героїв цих творів. Як вони подолають свої непрості шляхи? Чи вийдуть неушкодженими з протистояння зі страхом? Чи знайдуть порятунок і підтримку? Читайте із задоволенням. А краще — на ніч при тьмяному світлі «Світильника Джека»!
176 стор.
М'яка обкладинка
Кишеньковий формат
Айс Принт
2015

Кого зацікавить - в приват.
#10
У книзі представлені два романи циклу "Втрачені дні", а саме "Втрачені дні" та "Контроль"
Перша частина в жанрі ксенофантастики та постапокаліптики, друга - чистий кіберпанк.
Прибульці-окупанти, бійці Спротиву, звихнутий штучний інтелект - і все це на території рідного Львова.
Автор: Олександр Дмитровський
Анотація:
На планету вторглася позаземна раса завойовників. Україна не стала винятком. Віктор Сікорський разом з побратимами розпочав партизанську війну проти прибульців у місті Львові. Так розпочався Спротив... Минуло багато років. Нащадки Сікорського продовжували своє існування у двох світах – реальному і віртуальному, під тиском системи Контроль. Аж поки штучний інтелект – ЛЕО – не розпочав її «модернізацію».
Якщо зацікавить - пишіть в приват.