Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - akazukr

#81
Доречі про конвої, маю s2 i c8 і хоч на другому заявлено більше люменів при стандартних кишках, але як по рефлекторах то на s2 світло краще, більш рівномірно освітлює, гарний мотонний бімшот, в цешки 8мої ж яскрава цятка по середині і велекий тьмяний ореол, мо в тім і є якийсь прикол, але мені не подобається, міняю с8 на ше одного s2))))
#82
to Alter:
Саме на А4 папері і провіряю. Крису постійно правлю, тому з нею проблем менше, а інші два ще ніколи гострими не були, і дуже хочеться їм подарувати таку радість :)
#83
ніж з р6м5 - 61-62
         х12м - 59-60

Маю набір аля ланскі китайця, але ним ніфіга не получається в мене наточити((( Крису то ше правив мусатом хорошим австріяка, а ножі то в тернополі на камяних кар'єрах набрав спилів з виробки, а також з виготовлення, кхм памятників, пицькаюсь мицікаюсь годину здається шось получається, але не то( не получається в мене кут витримати :(
На рахунок  http://knives.com.ua/forum/index.php питатись, то слати кудись комусь чужому ножаку свого любимого, не хочеться зовсім, але мо і найдеся тут свій львівський майстер.
#84
Був сьогодні на Патона, біля перехрестя із Виговського в тій заточній майстерні, точив три ножі, крису і два свіженькі ковані  з сталей р6м5 і х12м. Враження двоякі... Дідо похвалив мої ножі шо хороші, але це швидше + тайванцям і ковалю з харкова, ну моє ЧСВ тож трохи піднялось не без цього ;D
А от в плані заточки, крису наточив добре, папір ріже, але дре, а от ковані тут все зле, якими заніс такими і виніс, полірнув хіба, настрій мав я добрий, не розбив розборки, тому дав йму 60 грн(3*20) побажав йму здоровя і пошов собі. Більше туди не піду. Спроба номер 2 бде майстерня на рогатинців. Може я занадто суворий і придирчивий?...хз, може.
П.С. Мій ідеал гостроти це заводська заточка на крисі була. Хлопці, а що для вас ідеал гостроти, що повинен робити ніж, щоб ви з гордістю сказали: гострий! - і хвацько витерли його об штани після того як зарізали і ще одного сепаратюгу-моцкаля ;) Цікавить ваша думка.
#85
Все про цей фліс добре розписано тут:     http://tankist-sssr.livejournal.com/37730.html
Стан добрий, все ціле. Розмір L. груди 55/56, рукав від коміру 69, довжина по спині 64 (без коміру).
Ціна: 500 грн, можливийц торг або обмін на радянську вимирювальну техніку, для моєї кафедри по деяких причинах потрібні вимірювальні прилади епохи совка, частотоміри, осцилографи, генератори сигналів і ін. Пропонуйте домовимось.
#86
В однієї хорошої людини є надлишок спорядження війського,в осн дойчляндія, ціни тре уточнювати, як зацікавить шо, то й уточню)))). Є нові кроси мілтек, бу спальники всякі по 20 еврів (або гривневий еквівавалент) берцаки точно паматаю шо були 46-47 розмірів нові з етикетками чи то 28 еврів чи то 20, незгадаю, панами тропетарн по 120 грн, светр поліції, шапки тінсулейт по 100 грн., просто шапки 80 грн., наколінники, окуляри тактичні. Весь звязок тільки через мене. Пишить в особисті. ніц з того не маю, просто хочу хорошій людині помогти.

Відписувати буду після 20.00 год.
#87
Дай Боже всім здоровя! Не сприйміть за некрофілію, а сприйміть за небажання плодить нову тему. Цікавить мене зара те саме, щой топікстатера, а саме питання: Чи є хтось з ким можна пройтись трішки покопати щоб не купляти даремно метало шукач і визначити чи мені це буде на стільки цікаво чи тупо хотілка включилась))

P.S. Готую смачні настоянки ;D і маю настрій провірити свою новокуплену саперну лопатку gerber 2000, попередньо почистишивши її від землиці Іракської 8)
#88
Wolff, дякую за підтримку!) а все таки вкотре переконуюсь краще один раз купити фірму, ніж багато раз гівно яке дешеве, в кінці майже на одну суму вийде) спочатку жаба дусить, думаєш можна ж було дешевше, але день два і ти собою дуже дофольний, вже так і з ножом, мультитулом, рюкзаком, взуттям було, колись надіюсь і з ліхтариком все повториться ::)
#89
Дай боже всім здоровя! Хлопаки попожіть вибрати компаса, по певному збігу обставин вдалось дешево придбати два компаси cammenga model 3H, один собі залишу, а доля другого ще не вирішена. Так от як мені вибрати котрий краще? Поки орієнтуюсь на той, що випущеий пизніше, типу тритій менше напіврозпався. а от щодо до точності то хз. Хлопаки поможіть :(
#90
Єріх Марія Ремарк, поки прочитав Три товариші. Ніч в Ліссабоні в процесі і всі решта його книжок в планах, благо найшов на стриху майже всю збірку його творів.
#91
імхо ліхтар дуже важливий елемент спорядження і я б на такому не рекомендував економити, мав Bаilong Police BL-8468 20000W лінзового на 14500 акумах, тішився радувався, ги як далеко швіте...а потім колєга дав convoy s2 потримати і тут я всьо пойняв, в результаті байлонг дівчині подарований, а собі конвой куплений))) Рекомендую всі лінійку конвоїв подивитись, Конкретно с2 коштує 14 бкс орієнтовно, але це річ, не те що лінзовії, на найменшому режимі в ковоя один акум на місяць йде акум правда хороший саньйо чи самсунг.
П.С. Краще єдин раз купити шось людське чим багато раз гівно.

https://www.youtube.com/watch?v=AlHgpX62ZUA
#92
Темна башня С.Кінг;
Хижі речі віку і Пікнік на узбіччі авторства братів Стругацьких;
Груші в тісті Ю. Винничука;
Записки Відока;
Майже всі творіння Карела Чапека (особливо  Розповіді з кишень), Гілберта Кійта Честертона, Річарда Скотта Пратера і багато іншого.
Зараз повністю переліз на аудіокниги. Паперовими варіантами то користуюсь хіба технічною літературою на тему радіації, дозиметрії, високовольтної техніки, електровакуумних приладів і тд і тп.
#93
Цитата: :-) від 15.03.2016 10:45:47
Цитата: akazukr від 04.03.2016 13:20:41
Сайт захід приладу перше шо попалось де написані параметри лічильників, і посилання на них були вказані тільки шоб їх подивитись, а не для того, щоб там купляти. А ціни там тільки для державних структур і підприємств годяться і половину з ціни західприлад вертає налічкою діректорам як відкат, за те що купили в них, знаю точно вже повірте, а хто там працює так взагалі яка різниця...

Фірма на якій прюцює знайомий купляла якийсь стандарт частоти і часу, вартість якого овер 45 тис грн, то їм 30 тис повернули назад...
Купував у них анемометри в 13-му, наче нічого не повертали((
Але таки довбойоби, просто барижать барахлом, дупля не дают.

Анемометр то трохи інший діапазон цін, та й ви мабуть не бюджетну (державну) установу представляли, при покупці в якій казнечейство присутнє, криваве і безпощадне :)
#94
Сайт захід приладу перше шо попалось де написані параметри лічильників, і посилання на них були вказані тільки шоб їх подивитись, а не для того, щоб там купляти. А ціни там тільки для державних структур і підприємств годяться і половину з ціни західприлад вертає налічкою діректорам як відкат, за те що купили в них, знаю точно вже повірте, а хто там працює так взагалі яка різниця...

Фірма на якій прюцює знайомий купляла якийсь стандарт частоти і часу, вартість якого овер 45 тис грн, то їм 30 тис повернули назад...
#95
Wolff, Він самий, купляв в нього шведське шерстяне одіяло (совковим до нього як до неба), фліс французький і багато чого іншого, при особистій зустрічі все обдививсь обмацав, одіял він навіть кілька різних приніс, і з 3ма коронами сіре і просто коричневе, щоб я собі вибрав, супер мужик, рекомендую!!!
#96
http://zapadpribor.com/sbm-20/
http://zapadpribor.com/si-1g/
по вольтажу ідентичні значить один замість другого ставити можна, а по чутливості так си-1г навіть чутливіший імхо, а може й навпаки, хз від чого відштовхуватись від МЭД чи від напруги початку відліку. Мо хто розуміється і поправить.
#97
Якщо дійде до купляння на радіоринку, там ціна 100 крб якщо не помиляюсь, то тестуй тобиш вставляй в свій дозік прямо при продавалі, а раптом лічильник дохлий. Я вже мав гіркий досвід, в моїй припяті здох один і вона почала шкалити, пішов на базари купив, пшов до бару і там під пиво поміняв дохлий на новокуплений, а той тож дохлий. Пішов до продавали просить поміняти, той мені почав жи то моя припять галіма, але таки поміняв. і я знов поміняв лічильника в радіометрі і з тим вже все норм (правда сц*ко через пару днів тож здох :-\), я потім згадав шо в мене дома десь  старий з дп-5в сбм-20 валяється, паше до тепер тьху тьху тьху ;D
До речі стс-5 = сбм-20, раптом як незнав ;)
#98
Wolff, Тоді дивно, чому не відкриває.

Roy, ось будь ласка тел. 0505018946 Вячеслав, на рейберті під ніком Chesik
#99
Знач видно тільки зареєстрованим. Вирішення одне реєстрація. Сайт цікавий. Я правда тільки в одному розділі сиджу:
https://reibert.info/forums/prodam-poslevoennye-veschi.67/
#100
Дякую хлопці всім + :)
Ось тут можна подивитись товар одного львівського продавця з рейберту, при потребі телефон віднайду.
https://reibert.info/search/18574080/