Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#441
Організовуєш мітинг чи просто сусіди дістали?  ;D
#442
Мої вітанні Саня! Фарту і бубла!  ;)
#443
   Щиро дякуємо! На жаль, мала Пані дуже зайнята відповідями на телефонні дзвінки, факси, телеграми та депеші, що просто у свій ДН не годна відповісти самостійно: натомість відрядила мене, жеб дякувати усім вам за добрі слова, за те же ви є. І ше шось там казала вітати Rufus'a, радила не переборщити йму із рудими жидівками(бо вони апасні та непередбачувані) на столі у Пивниці (і не тілько на столі). Казала ше шось, що згадати не можу бо засинала і просила цюцю.
   Дякуємо друзі!
#444
Цитуватишаленого сексу
із рудою жидівкою на столі у Пивниці. З печінкою буде все ОК, а Бозя піст пробачить - бо ж у тебе ДН  ;)
#445
Нинька у Rufus'a День Народження почався! Всього му самого кращого - жирних кажанів, рудих жидівок тощо. А ще здоровічка, щоб терпіти таких вар'ятів яко ми. А ще більше таких вар'ятів як ми -  маємо честь зватись твоїми друзями. Хтів ше дописати про  щастя, піст та печінку --> але вже мабуть не буду. Всього тобі старий!
#446
...пустив скупу чоловічу сльозу...як би сказав Грібкофф: ета правал...
#447
Цитата: S_E_R від 15.04.2013 16:49:41
Заніс пошаманити технікам у себе на роботі .  Поставили діагноз шо простіше і швидше буде замінити іншою ніж перепаювати  :(

техніки, вони бувають різні. Віддай най YserL погляне, він стілько поремонтував тільки за час нашого знайомства, що як би по долару за сабж брав - вже б мучився проблемами нового податкового права на Кіпрі  :)
#448
Цитата: Rossonero від 15.04.2013 18:04:50
ЛЛРЗ...)

Змістовний коментар...Буде якимось чином розширений?
#449
Цитата: Romchick від 10.04.2013 20:11:47
Постало гостро питання утилізації відпрацьованої кислоти. Найпростіший варіант - в каналізацію. Але хотілося б якось цивілізованіше.

Ти ж не бидло, щоб так у Полтву, у рідну конолізяцію...Якщо цивілізовано - то засипай содов, щоб нейтралізувати до 100% до нейтрального pH. Зрештою, що за кислота?
#450
Добра справа заслуговує подвійного плюса!
#451
+, гарна місцина. Треба ше аеропорт пообсервувати при нагоді
#452
ЛьвівХімСільМаш
#453
Красота! Лови плюсика. Як тілько потепліє - одразу до вас!
#454
Броди - я ше сам промальовував (чи редагував цей об'єкт) на ВіКімапії
#455
Красотулька!!! Floor around - ROFL  :) Ще троха підросте - і доведеться тобі замовляти нову футболку: walls around with pencil, а далі взалі eXplore anything around  :)
#456
Цитуватисимвол українських доріг  ;D

А також дурості (а давай впирдолим більше суміші, щоб 2 рази не їздити), некомпетентності (а чо, машина і більше може взєти), ненажерливості (відкатаєм касу на посипальній суміші, ремонті морально застарілої техніки, що жере стільки енергоносіїв - же за сезон її експлуатації на зекономлені кошти можна буде придбати нову закордонну енергоефективну одиницю, а далі вже економити реально)

ЦитуватиДо комунальників, дійсно немає претензій

Дивно, а у мене є. Це мені, чи нам разом треба виходити на розчищання доріг? Чи, можливо, про це хтось мав би подбати - наприклад люди, котрі за це гроші (und нехилі відкати) отримують. Як вони це зроблять - не моя проблема, цікавий лише результат. Згадай своє добирання на роботу у пятницю, а потому скажи чесно,  що не має у цьому вини комуАнальщини нашої?

З.І. Минулого року мав серію розмов із чиновниками зі міськО- та обл- ради у рамках проекту-Х (GPS-моніторинг), спроби втілення котрого ми недавно бачили у Львові на прикладі електротранспорту. Я можу помилятись - мова йшла про Івано-Франківську чи Тернопільську області: опісля того, як там вчепили GPS на комунальні машинки - продуктивність роботи катастрофічно виросла. В рази. Зрозуміло, що самого GPS як показала практика було мало - треба було виробити механізми контролю та покарання за невиконання. Зараз там в процесі така сама хрень на швидку допомогу.
#457
ЦитуватиЗавтра я собі "жизні" дам...

пильнуй шоб з Карпат на роботу не добирався пішки, як вото у пятницю  ;)
#458
цікаво, погода має бути супер-фест. Як оживу то обов'язково прийду
#459
ЦитуватиЦе провал повний... ;D ;D ;D

Хоча логічно, якого милого готуватися до зими весною?  ;D

А пофігу, що зимою, що весною - один "неізменно превосходний" результат...
#460
Вітання старий! Гарного копу, хорошого настрою, вірних друзів та здоров'я!