Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - toya

#1
Ну чому ж, тогочасні події очима очевидця - це цікаво. Його точка зору може не збігатися з моєю або Вашою - це поганий критерій оцінки цікавості книги :-)
#2
ЦитуватиЄдине що має право на життя - т.з. "аномальні" зони де можна загубитися, чи голова починає боліти, чи всякі кулі літають. На справді вони ні разу не аномальні, там просто залягають руди металів які й фонять електромагнітими полями надміру. Такі місця є в Карпатах і навіть за 50км від Львова.

Це так, з точки зору людини, яка мала високі оцінки в математичних дисциплінах хоча б в школі.
Цікаво, що сказала б людина, яка мала суперові оцінки з фізики і математики в школі 500 років тому, якби ви їй раптом сказали що земля, виявляється, кругла, а освітлення може бути прекрасно організоване без вогню ? Напевне спалили б Вас та й по всьому  :) Чи Ви вірите що все вже відкрито, досліджено, і сучасна наука - істина останньої інстанції ? А це ж не так, наші знання доволі мізерні, лікарі не можуть нежить вилікувати після тисяч років досліжень людського тіла :-)
В світі є мільйон речей які наука не може пояснити, або пояснює ну дуже неперконливо, купою незрозумілих теорій, що часто суперечать одна одній. І це факт.
#3
Чув якось теорію по діскавері, що місця, де є розломи в земній корі (я не дуже волоку в тому, але ніби так), часто є місцями де відбувається всіляка аномальщина, в т.ч. з"являються привиди. Щойно гуглянув - виявляється, що це популярна теорія.
Погане минуле (енергетика) - це якесь пояснення, але воно не пояснює, наприклад, того, що на тій самій Цитаделі, де минуле - гірше не буває, привидів ніби нема, і НЛО не ширяють над тою горою. А взагалі - я здогадуюсь, що з таких випадків відсотків до 5 це щось об"єктивне, решта - творіння наших розумів, фальсифікації, перебільшення, оптичні ефекти, і т.і.
#4
Все можливо, але бомжі, які заробляють на нержавійці, думаю, не ходять з болгарками на акумуляторах. Я чув що на тому хресті декілька людей почепилося, може з тим якось пов"язано...
#5
Дуже круто, автору респектище. Подвійний респект за те, що був він (як я зрозумів), один. Це реально небезпечно. Повний ефект був би якби він лишив вдома мобільник. Але ще в Н разів небезпечніше.
#6
Мені сподобалась стаття - прикольно, без зайвих понтів і наганяння таємничості і секретності. Переклад теж добрий. Пасаж про дігерШ - взагалі бомба :-)
#7
Цитуватиcело часом не Богданівці?
Ні. Давидківці, біля міста
Там вже нічо нема - руїни самі
#8
охрєнєть :-)
там стільки про той макарів написано що вояки певно самі не знають. В Україні взагалі секрети якісь лишилися ? :-)
Точно - підписувався він як центр спецконтролю №<dont_remember>.
Вірно - в лісах під Радомишлем
#9
ні, 10 км від обл. центру
#10
Про Макарів-1 я дещо знаю. Дуже мало. Друг туди їздив проводити інет. Розповідав що все там діюче і конспірація на рівні. Не думаю що там зараз ракети, але щось там є. Я навіть бачив договір з ними - підписувались як центр Х якийсь там, не памєнтаю точно.

Про Хмельницьку область. В лісі біля села Х, де жила моя бабця, стояли ракети і були солдати. Після розвалу срср все вивезли. Залишки селяни розграбували і розтаскують досі. Я там бачив т.з. ШПУ і командні пункти. Думаю це саме та база С.
#11
still - від мене плюсик-с за лінк на цікаву книжку.
Несподівано знайшов прикольний сайт зі старими фото. Його переваги - фото каталогізовані іпідписані що це і де. Круто !
http://oldcity.eleks.lviv.ua/ua
#12
Треба б для повноти картини і Капітал Маркса прочитати тоді. І збірку творів Леніна.
Простою кількістю війни ІМХО не виграти. Перестріляють всіх нафіг, скільки б не було. І ще - перечитати б спогади німецьких воєначальників часів війни - хороше джерело було б. Впевнений що вони відкриті і такої літератури - хмара.


#13
дуже цікаво. то просто з вулиці чи через якихось своїх чекістів ? Вони без проблем взяли заяву, не спихали на міліцію ?
#14
Є мєнти, є мусора. Навіть серед них ніби присутня така класифікація. Може друга категорія чисельніша, припускаю. Те що рівень наших органів правопорядку, і держави вцілому, низенький - незаперечний факт. Але тут варто задуматись чому, і як він співвідноситься з рівнем народу вцілому.
Щодо протиправних дій міліції, я підозрюю що більшості випадків не було б, якщо б їх не провокували демонстрацією своєї псевдокрутизни. Як не крути, альтернативи зараз немає, чуть що - дзвонимо 102, сам ніхто не підставляється - "нема дурних"...
#15
Якщо вже особисто про мій досвід, було кілька разів. Один раз потрапив не в то місце. Зловили, розібралися, відпустили. Другий - затримали на цитаделі, поговорили, відпустили. Зупиняли для перевірки документів кілька разів. А раз - ви не повірите - вночі наряд ментів приніс мені додому простирадло, яке впало з балкону. Був шок :-)

Я вас розумію і нікого не захищаю, лише прошу не узагальнювати.
#16
2 Sabajdon:

Я не то щоб сильно любив міліціянтів, але це вже перебір, батєнька :-)
Вони виконують страшенно брудну роботу в недружній і дуже небезпечній для життя, здоров"я, і особливо психіки, атмосфері. Їх якість дорівнює якості народу, який вони обслуговують, і з якого вони вийшли. Не гірше і не краще.

P.S.
Ці "у...ки" - перші, до кого ви побіжите, як щось в вас станеться :-)
#17
Провина сайта сумнівна щонайменше. я з новин взнав що в ОАЕ найвиший хмарочос у світі, поїхав і стрибнув з нього. ТВ винне ?
#18
Обміряти не допоможе. По-перше, будинок величезний, довго міряти. По-друге, це дасть інфу на момент міряння. БТІ має плани помешкань на даний момент я підозрюю. Мені, наприклад, зокрема цікаво, як пролягають балки перекриття, це теж не поміряєш. У Львові відкрився проект допомоги архітекторів власникам помешкань в історичній частині Львова. Написав їм запит, може хтось відпише.
http://www.zaxid.net/newsua/2010/6/14/124443/
#19
Сьодні несподівано на куті Дорошенка-Бандери, під управлінням Юстиції знайшов прикольний люк з гарною емблемою, з написом "Телефон", а нижче - "НКС". Перевірив здогадку в гуглі, і виявилося що вгадав. НКС означає "Народний Комиссариат Связи". Наркомати, як відомо, були прообразами міністерств, якими вони стали у 1946 році. Тобто люк поставили з 39 по 46 рік.
Стаття на вікіпедії привела саме до цього люка: http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:NKS_SSSR.jpg
#20
Підозрюю що це десь в архівах має бути, але в який саме архів (їх же ніби хмара) і як звертатися - для мене загадка. Можливо, хтось з форумчан має подібний досвід ?