Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - toya

#21
При ремонті квартири в центрі стикнувся з потребою побачити проект, або хоч якийсь план свого будинку, збудованого австріяками 120+ років тому. Та й без ремонту, просто цікаво як усе було, і як він побудований, адже за всі ці роки від первісного стану мало що лишилося. ЖЕК таких документів, як не дивно, не має, сажотруси приходили і "видзвонювали" канали палінням паперу і киданням гирі, сказали, що планів таких будинків також не мають. Хто має ідею де можна це пощукати, а може хтось має і знайомих, які б могли з вирішенням такої задачі допомогти...
Дякую !
#22
ЦитуватиЗалізниця розташована на верхній терасі Стрийського парку, колії прокладені вздовж периметра парку від вулиці Івана Франка до входу в парк з боку вул. Стрийської (біля парку ім. Б. Хмельницького)
хм... Це напевне якась помилка - які ж колії біля парку культури ? Крайні станції це Сонячна - в районі податкової, назву іншої не пам"ятаю, але вона теж ніби дуже далеко від парку культури.
#23
ЦитуватиЗвичайно шо заангажований, на то він і польський. Прочитав весь. Все шо стосується Українців можна упускати, решта - досить цікавий історичний матеріал.
Моя позиція - твір фальсифікація. Занадто багато неувязок. Хоча б: чи ходив він на вокзал бензин коасти з щоденником? Звідки він в нього в тюрмі взявся? Чи якшо Українці всім рулили і всіх розстрілювали - звідки тоді взялися партизани під Дрогобичом? Про яких згадується в тому ж щоденнику. Чи звідки в 18 річного пацана стиль написання мемуарів 50 річного генерала? Хто писав щоденник знає, шо зовсім інші речі пишуться в ньому.
Хто його знає як воно було... Важливо розуміти - конфлікти між українцями і іншими національностями були, і думаю руки порізати одне одного свербіли у багатьох у той час. Крім того, йшла війна, а на війні як на війні... Не варто нікого ідеалізувати, навіть якщо це "свої", або уявляти нелюдом тільки тому що це "чужі". Життя кольорове.
#24
За що ж тут банити ? Як на мене, було б дуже добре в обговоренні давати лінк на оригінал. Це було б логічно.

Читати форум потрібно, хто б сперечався, але такий лінк на "батьківську" тему додав би зручності і ергономічності форуму. Пошуком це на заміниш.
#25
ЦитуватиБув у Вроцлаві, там громовідводи на кожному будинку і по декілька штук, бо місто розміщене на низовині.
Я завжди думав, що блискавки б"ють по верхах, а низовина якраз не дуже ймовірне місце попадання блискавки. Це не так ?

якщо нема блискавко-відводу, то хіба є такий девайс, та ще й за розумні гроші, який захистить від блискавки домашню електромережу ? Думаю жоден відсікач не подіє...
#26
ах, сорі, за це дійсно прошу вибачення. Емоції.
#27
Цитуватиі ще раз співчуття для toya:
дякую, але не варто.

Цитуватитут була лише версія висловити свою думку - пейнтбол є зло тому, що:
Ваша "версія" ось: "п/б - гівно, грайте всі в страйкбол, всі пейнтболісти дебіли і не розуміють в яке г вони грають". Якщо Ви вважаєте що це нормально, я навряд чи Вас переконаю.

П.С.
повідомлення в смітник Ви викинули з особистих мотивів, але я не ображаюсь.

1)  зазвичай закриті ділянки та невелике поле бою;
------------
це недолік чи перевага ?

2)  head shield запотіває полюбе, малі кути огляду;
------------
після футболу ноги болять - фігова гра, після баскету ноги не болять - хороша гра :-)

3)  якась хірня зверху типу магазину бовтається і не дозволяє вести прицільний вогонь;
------------
жах !

4)  із натурального - йно попадання джелатинової гидоти
------------
постійні падіння в футболі - ну блін що за відстійна гра :-)

5)  дорого і не усім доступно
------------
страйкбол доступний всім 100%. як квач :-)

#28
ок, дякую за пояснення !
#29
Тільки не подумайте що я сперечаюсь, просто хочу знати на майбутнє - не зовсім розумію чому тема яка явно експлору стосується, перенесена по сусідству з куплю-продам ?
#30
У центрі Львова при реконструкції пл. Осломисла знайшли давню дорогу, вимощену дерев'яними брусами:
http://daily.lviv.ua/index.php?newsid=27242
#31
Кинулася в очі інструкція на укр. мові. Це є не інструкція часів НКВС ?

Сорі - судячи з верхнього посту це фото напевне не з музею тюрми.
#32
Цитуватине знаю, може то ви такий правильний, але як показує життя - хто сильніший - в того і влада, і право, і всяка там дипломатія, толерантність, людяність і пацифізм тут до дупи. Можливо ви просто ще не стикалися з реальним життям і реальними ідіотами, але це все виправить час, а биків і дибілів навколо завжди вистачить на всіх
Я не закликаю до пацифізму. Але реальність творимо ми самі. Ми ж самі постійно жаліємось на злі рожі наших людей довкола (доречі, це найвиразніша різниця між нами та "буржуями"), ментів які мочать людей, хамство і т.і. І в той же час готові стріляти в людей тому що так цікавіше вирішувати проблемні питання :-)
Сила в цивілізованому суспільстві повинна використовуватись тільки в крайніх випадках, коли цього не уникнути, і застосування її в інших випадках не є ознакою сміливості чи крутизни.
#33
ЦитуватиНедавно до мене прийшов лист від «Виконавчої Служби» з погрозами конфіскації майна за не виплату штрафу 500грн по протоколу ДАЇ на ім'я попереднього власника. Зробив розумно – з'ясував телефон, видзвонив автора листа і повідомив про помилку.
Натомість мені запропонували з'явитися до них із паспортом, щоб довести правдивість моїх слів. Після пояснень, що мені, взагалі-то, «дивитись» не це все діло з високої башти, що при бажанні вони можуть це перевірити в жеку – мені запропонували посидіти в дома і дочекатись відвідин виконавця (колись там), типу на роботу ходять тільки вони, а всі інші очікують гостей по домівках.
Ось, шановний Тоя, хотів позбавити когось від геморою, так набув його собі.
Так, це незручно, але не більше того. Раз розберетесь і далі Вас не турбуватимуть. Якщо Ви думаєте, що я люблю нашу систему і владу, Ви помиляєтесь. Я просто проти відповіді дурістю на дурість, за взаємодопомогу і цивілізоване вирішення питань.
#34
Цитуватиале так не цікаво і нудно! набагато веселіше постріляти з гвинтівки по тупим долбограям, яким дуже важко шось пояснити, і які не дуже то і чують що ти їм кажеш, тому поки що мені гвинтівка рідніша за вашу дипломатію, яку в більшості випадків можна запхати в одне дуже цікаве місце... це моє ІМХО
Вибачте за відвертість, але просто дикість :-) Через це (в т.ч.) нас весь світ боїться і за людей не має. Крім того, Ваша сміливість до першої здачі, після якої Ви побіжите до міліції і будете сильно обурюватись тим "яке бичйо довкола". А потім відповідно і тим, як Вас послала та сама міліція, яка набирається з таких як Ви "стрільців". Одним словом, світ де править сила - нема на що нарікати.
#35
ЦитуватиЧому я маю дзвонити за телефоном і казати тут не має боргу, тратити час.
Просто тому що Ви розумніший і маєте змогу легко виправити їх помилку, чим позбавити себе і когось від гемору. Помилку, яка сталася через те що платять виконавцям копійки (в т.ч.).

Бо якщо прийняти Вашу логіку, то не потрібно допомагати людям взагалі (витрачати наш дорогоцінний час, я вже не кажу про свої гроші !). Поки буде панувати така логіка (а саме вона панує зараз), ми будемо жити в сраці, і при цьому нарікати які всі погані.

П.С.
Все суто ІМХО, ніякого моралізаторства
#36
2 Зеля:
Я не їз ЖЕКу. Я просто за переговори замість стрілянини. 99% людей можна все пояснити словами. Якби люди замість одне на одного кидатися (з кулаками чи матюками) спробували поговорити - людство не мало би і половини тих проблем що воно має.

2 Експлорер:
Там на присланих папірцях вказаний телефон. Навіть ходити не потрібно - подзвоніть і скажіть що не маєте боргу. Роботи 5 хвилин. Результат - вам спокійніше, і держава пустить зусилля по вибиванню неіснуючого боргу на щось більш корисне.

P.S.
Я не в захваті від держави, але я не дивуюся що "служби" помиляються. В них колосальний об"єм роботи, і помилки просто за законам статистики - будуть завжди. Перед тим як у цих людей стріляти, "чекати на апдейти бази" і т.і. спробуйте себе або своїх батьків поставити на їх місце.
#37
Не пробували сказати їм що не маєте боргу ? Чесно кажучи це все звучить ну дуже дивно особисто для мене. Прийшли відрізати світло, сказав що боргу нема (по можливості квитанції). Далі або вибачення і відхід супротивника (99% що так і буде), або ломання дверей (>> 0%). Тоді 102 дзвонимо і все.
#38
Як на мене це трохи занадто з Вашого боку. Суто ІМХО. Це те саме що я обкладу Вас матом за те що ви помилились номером телефону.
#39
Немає заборгованості ? А навіщо тоді "ідіть на..." і взагалі цей цирк ? Вийшов, сказав що заборгованості немає і все. Я думаю вони б одразу вибачились. Чи Ви їм говорили а вони ломилися відключати воду ? Думаю що ні... Непорозуміння бувають, що вдієш.

P.S.
***
- У вас заборгованість по водопостачанні і квртплаті.
- Оплатимо.
- Коли?
- До 20 числа.
***

нічо не розумію. ви сплачуєте за надані послуги до 20-го наступного місяця. це НЕ ЗАБОРГОВАНІСТЬ. Ви сказали "оплатимо", тож їхня реакція зрозуміла - ви визнали заборгованість (чужу).
#40
А заборгованість дійсно є ?
Не йму віри що до Вас з таким наїздом прийшли, не попередивши 10 раз раніше. Може Ви - "злісний неплатник" ?

П.С.
Оплата послуг РАГСУ це перевірка чи справді хочете одружитись :-) Хто хоче той побігає...