Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - toya

#41
Дивно, не в аптеці напевне... Особисто пробував і від ріщзних людей чув що з продажу її вилучили. Може по посвідченню дігера дають ? :-)
#42
Перманганат калію - марганцовка в народі, наскільки мені відомо, даавно заборонена до продажу через її здатність допомагати нарікам очищувати зілля :-) Спробуйте купити в аптеці, думаю що не вийде.
#43
Це зовсім офтоп, але (все - ІМХО):
- живучи в середовищі багато років і не знати його мови (і принципово не розмовляти нею) - це щонайменше дивно
- комплекс в багатьох з нас є, який я для себе назвав комплексом ображених - ми все сприймаємо як образу, навіть те де образи нема. не хочу розписувати детальніше.
- світ не чорно-білий, там 24 млн+ кольорів. Коли нам казали роками що все радянське - біле, а всі, наприклад, бандерівці - фашисти і садисти - це така ж неправда, як і те діаметрально протилежне,  в чому нас намагаються переконати зараз.

Варто думати своїми головами, будь-яке промивання мізків пропускати через свій розум і життєвий досвід. І поважати думку інших.
#44
Ого, якийсь тренд пішов на це діло ! Був в києві, і з превеликим здивуванням зауважив, що точки продажу розливного і живого пива там тепер в кожній будці на кожному кроці - схоже це тепер як продаж хотдогів в столиці. Бачив навіть 2 точки поруч в районі академмістечка. Заходиш в таку будку 2Х4, а там - від микулинецького з Опіллям до Крушовиці з HoeGarden. Таке враження, що то все один власник тримає, хоча назви ніби різні. Культура йде до Львова :-)
#45
ЦитуватиСправжний дослідник засмагає тільки на рубероїді
сподіваюсь не регулярно, бо рубероїд на сонці виділяє якусь жахливо шкідливу хню. (AFAIK)
бережіть адміна і духовного батька :-)
#46
а як же небезпека, купа ментів, маскування, ужасниє апаснасті і страшниє пріключєнійа (С) ? Я так зрозумів що там - гуляй скільки влізе ?
#47
Монетки - чудові знахідки ! А вони якось конвертуються в сучасні гроші ? І наскільки легко і реально таке знайти. Адже монети по лісах думаю не лежать, а і місті не покопаєш. Як знаходите місця розкопок (якщо не таємниця) ?
#48
ЦитуватиА де у Львові можна знайти оренду апаратів Не зрозуміло
І в скільки обійдеться ??
бачив продаж і оренду металошукачів в самому центрі - як йти з пл Ринок по колії трамваю в бік дорошенка, зліва на куті - вивіска. Там ніби піплнет поруч.
#49
Привіт всім !
порадьте плз - де можна купити зручну - невеличку але міцну і бажано з можливістю складання - лопату ? Був в епіцентрі і новій лінії. Все габаритне і незручне. Брав справжню "туристичну" лопату у знайомого. Маленька, складається, але какашка какашкою - зігнулася з першого "копу", тупа як не знати що, лезо малесеньке - хіба в пісочниці нею бавитись.
Дякую.
#50
Наші відзначились:
http://daily.lviv.ua/?newsid=26382

раз бачив таке "заворушення" в центрі львова - бійка "людей" так на 100. Страшна картина.
#51
бензин і розбій - не думаю що б вийшло, але подати заяву я б мабуть спробував. якщо є машина і вагон свідків - все простіше
#52
Цитуватия з дівчиною та друзями зібрався на пікнік за брюховичами в ліс піти. до брюх ще якось доїхав, бо було рано і всі  бики ще спали. потім, під"їхали знайомі, теж ніби без ексцесів (бачили  центрі банди по 20-30 чмоловік з 5л бутлями і відрами) от вже зібралися йти до лісу, йдемо по дорозі, і тут 6-8 машин бібікаючи під"їжжають до нас (думали весілля) але під"їхали і зупинились, закривши прохід. з них з кожної по 5 уродів з пляшками... короче облили як має бути, дівчину до нитки, хоч і пробував собою накрити, відбиватися немав змоги, бо суки заливали в очі воду, вдалось лише декількох копнути... отаке. та і цеглу в вікно не кинеш, бо потім в кращому випадку засудять, а в гіршому стадо воно є стадо, і там вже тільки тупі інстинкти, чого би й гіршого на кшталт розправи не було. отакий от вийшов пікнік!
після бійки кулаками не машуть, але машини то ж класно - вона номери має і знайти її легко. Цікаво що було б якби заяву в міліцію накатати - 15 діб сумніваюсь, але нерви б попсували їм мєнти добряче.
#53
Я в шоці від побаченого. Був би дуже радий почути або хтось за свою "облиту" дочку або дівчину відмудохув "шанувальника традицій". І сам би взяв участь у розправі.
#54
Заборона правильна, для того щоб розпиття не шкодило довкіллю і громадянам, потрібно щоб люди які бухають були ну дуже свідомі - тихо випили по пляшці без бійок, все за собою прибрали гарно, посцяли вдома після того. Я думаю кожен розуміє що це утопія.
І ще - спеціально дратувати ментів, а потім казати що вони поводять себе... нечемно - то як собаку дражнити а потому жалітися що вкусила. Всіх закликаю добре подумати перед тим як на цю "акцію" йти.
#55
2 Yar79:
Просто цікаво що робиться коли таки відкопуєте боєприпас ? лишити ніби не можна, закопати назад ?? те саме з кістками, випадково відкопаними разом з різним цікавим залізним мотлохом.
#56
ЦитуватиНа жаль, між декларацією Закону та його виконанням є велика різниця. Наразі бачу позитив тільки у тому, же підлітки повтікають із вулиць (що само по собі є непогано, гадитимуть у підвалах мабуть). Але як писалось вище --> це явище відкриє чергові можливості до нелегального збагачення правоохоронців (хто не вірить у це, пишіть);
Можливості були і так. Збагачення - хай буде так, менти не святі. Але що 340 грн штрафу, що 50 на кишеню міліціянту - другий раз бухати на вулиці мало кому захочеться :-)

ЦитуватиАле ще раз, викручуватись можна і треба.
Якщо ти винен, то викручуватись коли тебе злапали і при цьому говорити як все довкола засрано і які менти пі...си - все одно що сцяти в під"їзді і клясти ЖЕКи за безлад у будинках.

Всім хлопцям-учасникам події - респект, бо вони це здається (з дописів) розуміють.

p.s.
прекрасне джерело поповнення бюджету доречі. ще б взятися за тих хто курить серед натовпу людей (і малих дітей) - місто б купалося в золоті :-)
#57
Я проти падати на шланг, намагатися викрутитись, і гаряче підтримую те, що за дотриманням цього Закону нарешті почали стежити ті, хто мав це робити давно. Це чудово. Подивіться як все довкола засрано пляшками і наслідками п"янок в парках, під"їздах... Викручуватись та качати права, коли ти дійсно щось порушив - від безкоштовного проїзду в трамваї до правил дорожнього руху - це прояв дрімучої несвідомості. ІМХО.
Органам ставлю плюс :-)