Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1821
Цитата: Golem від 04.02.2010 08:54:28
Яворівський полігон. Територія широка, рівна та безлюдна. Якшо на навчання НАТО не потрапите звісно :) Плюс можна ціллю задатися: не зустірти за n днів жодної людини і відвідати всі характерні точки.


дуже доречна ідея! раджу не забувати, що там ще БАРС ймовірно діючий є.
#1822
у мене складається враження шановні дописувачі, що уважно мого поста ніхто не читав, по лінках не ходив. Інакше не було б двох повідомлень вище...
Цитувати

     Гадаю, інформація буде цікавою усім категоріям дописувачів - і тим хто планує йти легально, і нелегально (аби папірчик був про всяк випадок) - так і тим хто йти не планує взагалі

     Яка нафіг то ж пальонки чи Та вони 100% самі і замутили ці шаблони, щоб потім швиденько, по цих же ксівах, повантажити Вас в "бобіки"!!! - хто вас просить там реєструватись? Не хочете - не треба (я сам не буду). Але не забуваймо про широке коло наших дописувачів, мабуть серед них є люди котрі хотіли б піти офіційно в Зону. + до того - якщо у когось є параноя - що заважає заявити в органи про свою вилазку із певною неточністю, скажімо на квартал-другий? Чим маскування зле?
#1823
     Гадаю, інформація буде цікавою усім категоріям дописувачів - і тим хто планує йти легально, і нелегально (аби папірчик був про всяк випадок) - так і тим хто йти не планує взагалі.

    Відповідно до українського законодавства перепустки на відвідування Чорнобильської Зони Відчуження видає спеціальний Департамент МНС - Адміністрація Зони. Рився сьогодні на їх сайті і надибав на "Оформлення перепусток в зону відчуження", завантажити можна і по прямому лінку, 10,4 Мбайт.

    Здається, чуваків так задрала подача заявок на відвідування у паперовому вигляді, що вони вирішили написати спеціальний софт для цього - власне він і є у архіві + якась дебела інструкція по роботі з ним (раніше на сайті, принаймні мною не спостерігалась). Поки ще із ПЗ не розібрався --> часу шальоно бракує. Але кому цікава - you are welcome!
     
     Також трохи інфи людською мовою тут.

   Update: час вже знайшовся, дефолтно софт не паше. Жеби пахав, мені помогло таке:
   1) Софт поставився в с:\zayavka - валимо туди і шукаємо у каталозі IN файлик INP.DBF;
   2) В корні диску С: створюємо каталог PROPUSK та кладемо туди INP.DBF;
   3) INP.DBF перейменовуємо у MAIN.DBF;
   4) Запускаємо TRANZIT.exe , читаємо інструкцію тощо...


   
#1824
Цитата: Дануся від 04.02.2010 12:43:08
Хочу нарешті з вами=)Новеньких приймаєте?

Звісно! - у нас двері завжди відчинені!
#1825
+ RoMeL'у за книжочку, дякую!

2 Ростислав: не можу погодитись нарахунок безглуздя, все це має дуже навіть здоровий глузд. Окрім того deadmeat таки в зону ходив на власних ногах. А от на рахунок Карпат погоджуюсь цілком - для тестового переходу не підходять  - то не лісостеп який навколо Зони.
#1826
Цитата: SANECKA від 02.02.2010 20:45:38
За мене також не забувайте+1. Але як будем їхати просив то діло на неділю запланувати.Просто в мене один день вихідний.Та навіть якщо в неділю не вдасться заради такої справи з роботи відпрошусь.

не переживай, подбаємо про тебе і будемо мати на увазі!
#1827
ті ліси та прилеглі території багаті на цікавинки як не крути. Звісно також історично. Вертикальну штольню у цьому лісі як зара пригадую - то у мене була 11 кляся до іспитів, а також 1-2 роки по тому --> там дача доброго колєги, власне штольню бачив коли по дрова у ліс бігали
#1828
Цитата: G-H від 02.02.2010 16:18:06
Дивиться щоб це не було шахрайством.
Особливо, якщо вам запропонують перерахувати гроши завчасно.

100% - жодного бабла наперід (хіба то авторизовані друзі форуму чи його дописувачів  :) ). Ніц не викликає такої довіри у бухгалтера, як 100% передплата  :)
#1829
аналогічно, Х. Дякую, дуже цікаво!
#1830
   1) Ото сьогодні вирішили прибратись перед переїздом в новий офіс  :)
  2) Залізо до списання - раджу звернути увагу на вікно та легендарну надійність принтерів виробництва корейської конторки Samsung. На вікні 8 принтерів Samsung ML-1520P, 2 x HP, 1 x термотрансфери Сitizen, коло батареї 2 х БФП того ж Samsung'у, 1 х Саnon, 2 x термотрансфери Сitizen. От і думайте хто кращий виробник (HP вмерли не своєю смертю - одного трафила блискавка, другого нетверезий працівник скинув зо стола на землю)  :)
#1831
Цитата: yar-79 від 30.01.2010 12:50:49
Я, колись в Політесі проходив практику в тій лабораторії. Правда, всі студенти дивились не на зорі, а на готель Дністер! Йой, такого ми там надивилиси, що німці зі своїм порно відпочивають... На верхніх поверхай нікто вікна не закривав, думали же їх нікто не побачить! Я в нас апаратурка була зачотна ;D

Стара Політехівська забава, сам так робив темними ночами. Хоча ніц не мав спільного ні до астрономії, ні до фізики... Дякую добрим друзям, котрі забезпечили моє перебування там!
#1832
Цитата: Rufus від 30.01.2010 15:49:56
Но-но! Кажанів не зобижати!!! :)

да ні у мислях. Ми бо із ними як Оззі Озборн на сцені. (жартую). Жаден кажан не постраждав
#1833
так і є, на ISO-100(200) особливо краще не було --> із-за хмар та нестійкого штативу...я ж казав suxx   :) а на 400 шось вловилось чисто випадково
#1834
 хтів першим + inkognito сьогодні поставити. Як би не мої сімейні обставини (жажждущіх інфи прошу писати в приват, багато хто із дописувачів вже знає) - може скластись у мене і тренінг, і похід - а може ніц не скластись  із вищенаведеного. Або єдна із позицій. Це фактор, котрий від мене не залежить - але я орієнтую себе і на тренінг, і на Зону. Дай Бог усе буде!
#1835
  Moon Today - чуть собі дупу не відморозив поки фоткав. Загалом тотальний suxx, бо штатив не став та кінцівки дрижали. Але є де перфектувати себе далі. Зверніть си увагу на шуми матриці на чорному небі навколо місяця, то ніфіга не зірки!
#1836
певно піду і я, маю наразі троха вільного часу...Давно там не був
#1837
 а дуже навіть гарно, практично день по роботі пробігаю по Саксаганського - все то видів. Гарна тема і гадаю треба розвивати. SANECKA +
#1838
Цитата: zelja від 25.01.2010 21:26:58
Я інконкам не довіряю вони в мене глючать...і так набагато довше шукати тему з новим постом...
завжди використовую "
Показати нові повідомлення з Вашого останнього візиту.


Деколи буває. Ми усі форум перечитали перед дописами туди. Чого і Червоно-Шифту бажаю.
А також гарного браузера, поновлень системи, антивіра, наявності базово-конфігурованого firewall'a, перевірених
політик та ясної голови!!!
#1839
ЦитуватиЯ все ходив в одноденні подорожі на двох ногах... багато фотографував зі своїм другом.
Були одноденні переходи Куликів - Крехів, Червоноград - Белз - Державний Кордон (здалеку побачити і назад Усміхнений), Володимир-Волинський - Сокаль.
Їздили на поїзді Львів - Куликів - Рава-Руська - Угнів - Белз - Червоноград...
Купив собі Garmin eTrexH. Трохи познаходив скарбів Геокешінга в Львівській області, часто буваю на Ракетній базі біля Червонограда.
Цікавлюся астрономією (правда телескоп давно продав - у Львові він нідочого).
Е достатня кількість фотографій гарної якості, а так щоб якась систематизована була пригода із звітом - то нема такої.

От тому дуже зрадів, що знайшов "братів по розуму"...

гарно, що знайшов (принаймі ти так думаєш наразі), а надалі буду просити наступного:

1) писати в тему (поточний оффтоп завтра до обіду йде у Смітник);
2) читати Форум, потому дописувати - бажано гарні та неглупі  пости;
3) змінити тон постів із глупо-агресивного, на нейтрально-гарний;
4) раджу таки прислухатись до пунктів №1-3 якщо тобі тут цікаво.

Дякую!
#1840
ЦитуватиВ районі Верхнього Синєвидного свого часу планувалося споруджння АЕС, зважаючи на площу (між В.Синєвидним і Корчином) блоків 2-3

  Слава Богу, що так не сталось.АЕС в Карпатах - то не то, що зло...це взагалі словами не описати...