Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Sasha1990

#1
скорше всього або каліізація, або шось зв*язане з фонтаном, якісь комунікації...
#2
Дуже би хотілося взнати щось про бомбосховища чи інші підземелля Левандівки. Я живу на левандівці, проте ще не бачив тут жодного натяку на бомбосховище. Може хтось шось знає, район не такий вже й старий, людей багато живе, Треба ж було їх кудись ховати в разі "чогось". Правда я також чув, що тут дуже високі підземні води, торфовища і т.д. Може через це тут глухо з бомбіками...
#3
під 8мим корпусом підвал тупо гіганський  :o Я  там був на другому курсі, він ше й так зроблений, шо тільки в нього спускаєшся - зразу хочеться вдіти хімзахист і заспівати гімн СРСР  ;D Доречі, хтось знає, той корпус з якимось із корпусів з*єднаний? То напевно вент шахта не бомбосховища
#4
Адський шостий корпус(ліфт смерті, або де зняти пилу 7)
#5
якшо дозволите трохи фото до вище сказаного:
1.Вент.шахта між 4им корпусом і бібліотекою
2.Вент.шахти біля входу в 4ий корпус
3.Вент.шахта біля заднього входу в 1ий корпус(помоєму найбільша)
4.В*їзд під землю біля кормушки
#6
Ніколи раніше не зауважував, що по території політеха розкидано купу різних вент.шахт. Так от вирішив зробити окрему тему про це. Напевно багато з учасників форуму вчилися, бо вчаться в політесі, може хто шо знає. Тільки не баньте цю тему, будь ласка... ::)

Буду першим (ой не будеш нажаль... inkognito). Як я вже писав в іншій темі біля головного корпусу є вент. шахта. Вхід в бомбосховие з підвалу корпусу, причому вхід відкритий для очей, герма зразу в коридорі.