Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Fl@nker

#1
Я б приєднався до вас!! Петрос це круто! Скільки не піднімався хочу щераз. Повідомте будь-ласка орієнтовне місце знаходження печер
#2
Доречі вулицю Героїв Упа ще називають вулицею 1001 люка)
#3
Під тим заводом по розповідях були "двері в стінах", які автоматично відкривалися. А за достовірними джерелами там був якийсь резервний центр керування і моніторингу.
#4
ЦитуватиТи там працюєш чи як?

Ні, нажаль ні. Все що дізнався, мабуть таким самим шляхом як і дізнаєшся ти))
трох розвідки, деяких людей шукав по тих питаннях)

ЦитуватиДаремно боїшся. Обєкт цивільний і не засекречений. За це нема жодної адміністративної чи кримінальної відповідальності. Тут є звіти з споруд проникнення в які протизаконне. І нічо  Їм і без нас є чим займатися. Тим більше шо шкоди не робимо. Просто досліджуємо і описуємо. Якшо ні - шли на мило. Є в профілі. Розішлю надійним людям Поспілкуємся так.

Та й справді... Просто місце розташування даного ЦКЗ також підбирали досить довго, по перше видно його тільки з трьох місць і то не досить довго (якщо помітив навколи гори).

А саме краще проведи пряму через Краснянську радіоперехоплюючу станцію і власне цей ЦКЗ, думаю все буде зрозуміло)

ЦитуватиРадіорелейка? Просто про оптичний кабель дуже багато від кого чув. Та й дані по ньому куда швидше передаються.

Звичайно швидче)) ще не придумали такої системи передач, яка б змогла обробити потік інформації, що зможе передати волокно.
Повітря також прогресує) На сьогодні мені відомі РРЛЗ з пропускною здатністю STM-16 (STM-16 = 2488Mb/s)
Хто зна якими потоками оперували в 70-ті роки)

ЦитуватиДетально і Корисно. Думаю ніхто не зблудить.  А я якось весною на велосипеді чухну  Заодно і місто огляну, і замки.

Велосипед це круто))
#5
Також хочу відзначити відмінні знання користувача Golem. Все стисло і доступну)
#6
Всім доброго дня) Дуже корисний сайт, і якщо дозволите приєднаюся до вашої спільноти.

Щодо ЦКЗ. Зветься він в народі "Азимут". ЦКЗ "Азимут". Справді дві грандіозні споруди. Розташовані вони за 7км від Золочева між селами Єлиховичі і Сасів. Про призначення багато говорити не буду, скажу що місце унікальне)) Візьміть радіо приймач, і обійдіть навколо даної споруди)) Ви будете приємно вражені почути поляків, французів, німців, чехів на фм діапазоні з прекрасною якістю). ЦКЗ справді зараз працює на телебачення та інтернет (дата) канали. Більше говорити не буду) Кого цікавить детальніше про цю споруду пишіть в ПП)) На форумі все одно трох страшно)) Або пропуную зробити щось типу закритого розділу (з секретними картами????ггг). Щодо оптики, от перший раз таке чую. Якщо ви будете стояти коло ЦКЗ, детально придивіться на гору, що стоїть під львівською трасою поблизу села Ясенівці. В біноклі ви побачите також дещо цікаве)

Обовязково туди поїдьте, до Золочева електричкою, далі слід на маршрутці за 75 коп. доїхати до центру, 5 хв пішки до нового автовокзалу, що біля комплексу "Надія", та сісти на маршрутку в напрямку на села Сасів, Верхобуж, Опаки, Ушня. Якщо водій затятий і буде зупинятися тільки на зупинках, то доїдьте до "Памятника", а далі в сторону напрямку руху маршрутки порядку 600м, і за лісом повернути наліво на асвальтову дорогу (там знак вїзд заборонено). Далі порядку 300м, і далі йти візуально))))

Щераз списибі за адмінам за чудовий сайт)