Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - explorer

#321
Цитата: Taras-Tinian від 17.11.2009 15:11:23
1. 2Марічка: я потім вияснив, що ту гірку біля колії за Підзамчем звуть "Баба"
Мабуть г. Баба Рід (древньослов'янське язичницьке капище (IX-XI і XIII століть). Там є вхід з Старознесенської вулиці з табличкою про історію місця :)
#322
Цитата: yar-79 від 11.11.2009 18:21:08
А ще проти собак гарно допомагає фіскарь! Раз перехрестив- і знову лідер, і поважають! ;D А взагалі цікаво чи на ведмедів діє? А то я собак не боюся, а от коли в Карпатах втрапив на сліди ведмедя-якось мені не затишно було, хоч я тоді фіскаря з рук не випускав...
Для карпатських тварей, імхо простий спосіб - шуміти, говорити, цокати патиком по камінню якщо йдеш з палками. Вони тоді помічають тебе завчасно - першими, так що контакт неможливий. Сліди ведмедів не рідкість, а як сніг випаде то і сліди вовків можна в любому поході побачити, особливо коли маршрут проходить в важкопрохідних місцях, де тварини при великій кількості снігу часто вибирають туристські тропи.
#323
Тарас, дякую за грунтовну відповідь!

Змінив: 2, 25, 95, 14, 77.

Цитата: Taras-Tinian від 08.11.2009 13:06:47
А маршрут 133 Привокзальна - Ковирі треба? Чи він сюди не впишеться бо половина шляху поза Львовом?

так, давай і 133. Ним зручно в Практікер добиратись :)
#324
Цитата: Golem від 09.11.2009 18:13:13
Так і є. Ця притока була десь навіть на старих фотографіях Львова. Оформлена в характерному вигляді зі сходами. Під час ремонту частини вулиці було також доступно кілька люків. Розрито всьо там досить давно, особливо не просувається. Мож туда і спуститися, адже це значно простіше. Йти з основного колектора можна лише пізно вночі, коли падає рівень води. А тут має бути простіше.
Очевидно мова про це фото.
#325
Поїздка видалась чудова :) все заплановане побачили, смачно повечеряли при вогні.
Зібралась найбільша компанія за всю історію подібних поїздок - 15 (якщо не помиляюсь) учасників.


на фото: дощовим недільним ранком компанія дігерів з лопатами на кладовищі с. Лопатин ніяких питань не викликала :))
#326
Цитата: YserL від 08.11.2009 20:00:32
Може створити підрозділ книги? або иерейменувати топік
Добра ідея. Додав новий розділ в гілці "література" - "художня": http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/board,37.0.html
#327
зранку скоріше за все буде невеликий дощик який згодом пройде. Я ужо так закупився, що не з"їсти то все завтра буде злочином проти мисливських ковбасок як класу ))
#329
Також відносно недалеко http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,31.0.html
Можливо зараз там вже все не так суворо :)
+ всі точки навколо Червонограду. Права нижня відповідає координатам з поста Інкогніто.
Також там має бути група ДОТів, але координат точних не маю.
+ за пару км звідтам біля Сокалю.
#330
велика нямка схована з мап у лісі за 2 км від Радехова.
#331
ідея боротьби з інфекцією протигазами множиться:)
http://dirty.ru/comments/261784

#332
+2 якщо влізем в таврольот :)
#333
віддам в злосні руки як мінімум 11 футлярів від кіндерсюрпризів :)
Але зважаючи на розмір колектору, там і непотопляємі пластикові пляшки чудово пропливатимуть. Єдине питання, що на шляху можуть бути якісь шняги для затримування подібних речей.
#334
Цитата: VeNick від 04.11.2009 21:16:33
ти що змішав анальгін з гідропірітом?)))
я от колись в молодших класах школи змішав, і поклав до кращих часів у шафу за одяг. Для тих хто не знає - реакція між двома порошками починається з часом сама без всякого підпалювання... Коротше, добре, що вийшло провітрити більш-менш до приходу батьків :)
#335
Цитата: inkognito від 03.11.2009 16:11:42
Власне так і мав наувазі - наприклад Прямий: та Зворотний: Ось нижче актуалізовані дані по маршруту №31 та №70:

№31

 Прямий: вул.Січових Стрільців (університет) - вул.Листопадового чину - вул.Митрополита Андрея - вул.Героїв УПА - вул.Копистинського Теофіла - вул.Любінська - вул.Виговського - вул.Патона - вул.Ряшівська
 Зворотний: вул.Ряшівська - вул.Патона - вул.Виговського - вул.Любінська - вул.Окружна - вул.Антоновича - вул.Митрополита Андрея - вул.Устияновича - вул.Технічна - вул.Соломії Крушельницької - вул.Січових Стрільців (університет)
[/color]

№70:
 
Прямий: площа Соборна - проспект Свободи - вул.Гнатюка - вул.Листопадового Чину - вул.Митрополита Андрея - вул.Героїв УПА - вул.Копистинського Теофіла - вул.Любінська - вул.Симона Петлюри - вул.Івана Виговського - ринок "Південний".
 Зворотний: ринок "Південний" - вул.Івана Виговського - вул.Симона Петлюри - вул.Любінська - вул.Окружна - вул.Антоновича - вул.Степана Бандери - вул.Коперника Миколая - проспект Свободи - площа Соборна.

Змінив 31, 70 та 50 відповідно.
#336
Цитата: inkognito від 03.11.2009 15:39:51
   відфіксив №31 та №70. А коли в одну сторону транспорт прямує одним маршрутом, а повертається дещо іншим - виходить зовсім незрозуміло... Наприклад, маршрут №70.

Цитувати
№70 площа Галицька – проспект Свободи – вул. Гнатюка – вул. Листопадового чину - вул. Митрополита Андрея – вул. Коперника – вул. Бандери – вул. Героїв УПА – вул. Любінська – вул. Петлюри – вул. Виговського – ринок «Південний»

  Доволі часто ним користуюсь №70, тому мені зрозумілий опис маршруту. А як би не користувався, то як би для мене виглядав шлях  від Митрополита Андрея (Невського) через Степана Бандери та Коперника (бо то звортоній напрям руху маршрутки) на на Героїв УПА (Тургенєва)? Звідси пропозиція - можливо будемо описувати прямий та зворотній напрямки руху? Звісно у випадку якщо це потрібно.

в 50 я вписав повністю кільце яке робить той маршрут (там аналогічна картина як з 70).. але мабуть таки логічніше давати два маршрути - для кожного напрямку окремо
#337
Оновлені або підтверджені маршрути виділятиму зеленим.
Якщо ви впевнені в існуванні і правильності одного з маршрутів що не є відміченим зеленим кольором - будь ласка зголошуйтесь в коментарях.
#338
Видалив 13А, 13Б, 86
Додав 131
Змінив 69, 46, 50

Щось погано з транспортом у Брюховичах :(
Трохи актуальних маршрутів є на www.marshrutka.com.ua - перенесу звідтам деякі зміни.
#339
Цитата: dead cat від 02.11.2009 19:21:52
Немає більше маршрутів:
№3  Рясне-2 – вул. Шевченка – вул. Городоцька – проспект В. Чорновола – ЦНТІ – вул. Липинського (АС-2)

№20  вул. Личаківська (АС-6) – вул. Пасічна – вул. Дж. Вашингтона – вул. Зелена – проспект Свободи – проспект В. Чорновола – вул. Тунельна – вул. Шевченка – Рясне-2

Та змінений маршрут №17
Трансформували його в 217 (с. Підбірці - Личаківська - Городоцька - Приміський вокзал) та 217а (Лисиничі - Личаківська - Шевченка - Рясне-2)

Дякую!

Видалив 20, 3, 17
Додав 217, 217а
Поміняв 9
#340
то вже давно було і неправда :((

Я все життя дивуюсь неспроможності міськради міста "відкритого для світу" зробити актуальний список маршруток, щоб хоч українець з інших міст міг розібратись, не говорячи вже про закордонних туристів.

Пропоную в каментах викладати правки по маршрутах, і якось спільно підтримувати той список актуальним. Я буду пересувати зміни в верхній пост.

То справді корисна річ. Часом навіть незручно пояснти, як хтось питається де є список і актуальна схема громадського транспорту, що у Львові її просто нема.

Тож, якщо хтось бачить неточність в верхньому пості, або знає інші міські маршрути автобусів - будь ласка повідомляйте в коментарях.