Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Drusja

#301
Тільки в нас на Україні.

#302
Доволі цікавий фільм про радянського дослідника Атлантиди і його життя при радянській владі.
Також багато цікавої інформації яку більшість вважає міфом.

#303
Гумор / Re: Смішне Відео
01.03.2013 10:35:27
Америкосам не зрозуміти суворий Челябінськ

#304
Chkdsk кричить СОС! :)
#305
Вирішив перепостити, так як посилання вмерло.

"На одному з американських космічних кораблів (здається "Діскавері") є 2 двигуни шириною 1,5 метра кожен.

Конструктори корабля хотіли зробити ці двигуни ще ширше, але не змогли. Чому?

Річ у тому, що двигуни ці доставлялися по залізниці, яка проходить по вузькому тунелю. Відстань між рейками щось близько 1,3 метра, тому конструктори могли зробити двигуни шириною не більше 1,5 метрів.

Звідси виникає наступне питання, а чому відстань між рейками всього 1,3 метра? Звідки взялася ця цифра?

Виявляється, що залізницю в Штатах робили такою ж, як і в Англії, а в Англії робили залізничні вагони за тим же принципом, що і трамвайні, а перші трамваї робилися в Англії за образом і подобою конки (хто не знає, що таке конка - читайте ось тут). А довжина осі конки складала якраз 1,3 метра! Але чому?

Тому що конки робили з тим розрахунком, щоб їх осі потрапляли в колії на англійських дорогах, щоб колеса менше зношувалися, а відстань між коліями в Англії якраз складає 1,3 метра! Але все таки, звідки ці 1,3 метра взялися?

Та просто дороги у Великобританії стали робити римляни, підводячи їх під розмір своїх бойових колісниць, і довжина осі стандартної римської колісниці дорівнювала... правильно, 1,3 метра! Ну, ось ми і докопалися до того, звідки взявся цей розмір, але все таки чому римлянам надумалися робити свої колісниці з осями саме такої довжини?

А ось чому: в таку колісницю зазвичай запрягали двох коней. А 1,3 метра - це був якраз розмір двох кінських дуп! Робити вісь колісниці довше було незручно, оскільки це порушувало б рівновагу колісниці.

Отже, ось і відповідь на найперше питання: навіть тепер, коли людина вийшла в космос, його найвищі технічні досягнення безпосередньо залежать від розміру кінської дупи дві тисячі років назад"!
#306
Гумор / Re: Смішне Відео
27.02.2013 15:18:30
#307
Цитата: Woody від 15.02.2013 09:32:11
Як підібрати персональний дозиметр-радіометр? гама\бета випромінювання, і вимірялось в мкР і мкЗв? бажано не дорогий!
в основному для вилазок в об`єкти типу Лощини,ракетні шахти, ну і ЧЗВ теж планую.

Користуватись пошуком і читати форум - зокрема ТУТ
#308
Вже згадувалось ТУТ
#309
Гумор / Re: Смішне Відео
14.02.2013 10:11:29


#310
Дуже сумнівно, що десь знайдеться, скільки шукав по просторах інтернету - ніде цього листа не зустрічав.
Хіба як варіант спробувати купувати, на рейберті кілька людей торгують рідкісними картами.
#311
Хто б міг подумати з 31 секунді видно стару пошту у Брюховичах а далі колишню шкільну бібліотеку.
#312
Цитата: Le-i-3o від 05.02.2013 17:14:00
10 травня, субота будемо мати робочий день за 3 травня

10 травня - не субота а п'ятниця і переносять робочий день не на 10, а на 18 травня.

тиць
#313
Співчуваю чоловіче, історія практично аналогічна моїй - таке враження, що одна і та ж сволота цим займається. І що дивно у моєму випадку велосипед теж сперли практично за тиждень після апгрейду.

Обов'язково піди напиши заяву у райвідділ (по місцю здійснення злочину - а не проживання) - хай трохи піднімлять свої дупи і пошуршать по притонах і т. д., а ще бажано сходи поговори по душах з участковим - я більш ніж впевнений, що він знає хто в його районі таким може промишляти.

І зі свого досвіду знаю, що бажано зразу викликати наряд на місце крадіжки (хай опишуть, пальці візьмуть і т.д.) - що б вони там не казали і як би не відмовлялись (у мому випадку я про це не знав і тепер жалкую)

P.S. У райвідділі можуть відмовляти писати заяву - не слухай їх!
Якщо не захочуть прийняти заяву - звернись у інстанцію вище.

Успіху.
#314
Вітаю чоловіче!!! Всього самого найкращого і багацько цікавих об'єктів.
#315
Затишна господарська двушка в Прип'яті. Здам подобово або щомісячно - затишну двокімнатну квартиру в м.Прип'ять. 4/9 пов., 45 м2, роздільний санвузол, балкон, усі необхідні меблі вітчизняного виробництва, газовий пальник, фортепіано, вікна виходять в тихий дворик. Спокійні сусіди. Зручне розташування - 5 хвилин пішки від центру міста (вул. Курчатова, 22). Розвинена інфраструктура - в 3 хв. ходьби  басейн, будинок побуту, школа, садок, парк атракціонів. У зв'язку з не завжди стабільним електропостачанням, ящик парафінових свічок в шафі додається. Зручний транспортний вузол - автобусне сполучення з Києвом кожні вихідні, іноді і посеред тижня". Ціна пропозиції - 3200 гривен в місяць



Оригінал

Ще приколи
#316
Чудово!!!
Я вже думав, що про фільм всі забули чи забили, а виявляється - весь цей час кипіла робота, результати якої, мене дуже приємно вразили.

Молодці       +
#317
Подивись на reibert.info там того добра багацько.
#318
Цитата: Alter від 10.01.2013 23:00:05

ЦитуватиКрім перенесення виробництва, планується переїзд до України китайських фахівців кількістю 700-900 тисяч чоловік.


То швидше на захоплення території схоже, або опечатка - 700-900 тисяч чоловік. Це ж майже лям китайозів переселиться на Україну  :o
#319
Знайшов вдома купу стареньких фотоплівок і хотів би їх оцифрувати, але для цього потрібен як мінімум сканер зі слайд адаптером або як максимум плівочний сканер.

Щось типу цього:



Ціна таких девайсів трохи зависока як для разового використання - так як на плівку навряд чи буду ще фотографувати, а купувати щоб валявся нема бажання.

Може в когось є такий сканер, і згодився б, позичити його на пару днів (за пиво або певну суму грошей)?
#320
Вітаю, вітаю, вітаю!!! Всього тобі найкращого, побільше здоров'я, енергії і позитиву, а також по-менше роботи і побільше заробітку та вільного часу для цікавих вилазок.