Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Drusja

#481
От туди я б з радістю поїхав. Якщо ще є бажаючі можна темку в планах організувати.

І про цей же об'єкт в нас на форумі http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,4061.msg24422.html#msg24422
#482
1 чорна, розмір L - Drusja
+
1 біла, розмір L - Drusja
#483
Вітаю чоловіче!!! Всього тобі най-най кращого і саме головне здоров'я, удачі і натхнення - і тоді все буде ок
#484
Цитата: YserL від 30.12.2011 11:49:20
На якому саме лотку? +1 якщо за 55 грн.
Щодо чесності драйвера трохи сумніви, якщо від 4 батарейок (4,8-6в) то че має бути steepdown. А не має котушки індуктивності.
4 ряд 23 буда, дівчинка продавець.
Мене теж дуже здивувала відсутність котушки але тим не менше якість роботи повністю влаштовує.

Цитата: Fenriz від 30.12.2011 13:42:42
і мені 1 для проби !! :)
Останні брав місяць тому і якщо там ще є по тій самій ціні то й собі візьму ще зо дві штуки + 1 тобі, а на пробу спишемся і дам поюзати.
Цитата: YserL від 30.12.2011 14:31:03
Цікаво як він поведе себи від літієвого акумулятора 3,7В
Це саме питання мене теж цікавить, бо планую перейти або на пальчикові або на літієві акуми, але грубо підрахувавши 3 акумулятори ААА по 1.2 вольта маємо 3.6В тому думаю цілком нормально буде.

P.S. Одне но, як завжди у китайців система регулювання вверх-вниз в перший день поламалась, але він фіксується на самому верхньому положені і натягнувши добре на лоба регулювання стає не потрібним.
#485
Перший купив за 80 а всі наступні по 55грн.
#486
Придбав і я собі налобного китайця на радіоринку. На коробці написано 160 Люмєн і дальність 170м, ще заявлено 75 годин роботи на одних батарейках, але це вже дуже субєктивно, тим більше, що від батарейок я практично відмовився - майже всюди використовую акумулятори. Поюзав його пів року у різних умовах (ліс, нічна дорога пішки і на велосипеді, темні приміщення) і був приємно вражений. Світить дуже яскраво, часто переключаю на слабший режим бо сліпить, точка досить широка і слабенький ореол навколо, від якого під ногами все видно. Корпус і кнопка ліхтаря ущільнений гумою, але батарейний відсік де знаходиться драйвер на жаль такого щастя не має. "Об'єктив" висувається що дозволяє ущільнити пучок світла.
Живиться це чудо від трьох мініпальчиків на скільки їх вистачає важко сказати так як ніколи спеціально не перевіряв. Розібравши його побачив всередині хороший світлодіод з доволі масивним радіатором і людський драйвер. Після цього купив ще пару таких самих і тепер хочу прикріпити один намертво на велосипед- аля велофара, переробивши живлення на звичайні пальчикові батарейки.
#487
Щиро вітаю з поповненням, зичу здоров'я усім вам і нехай росте малеча, на радість батькам і близьким, та виростає справжнім експлорером. УРА!!!
#488
Цитата: maptywa від 29.12.2011 21:35:41
для хфільма мені потрібні герої і їх захопення+вражаючі кадри без перебору. я зніматиму вас - це основа
Є в нас один такий, мего герой, Lesyk із своїми своєрідними захопленнями, правда написати зара ніц не зможе  ;D о то він би креативу напропонував  ;D ;D

Ну жарти жартам, а загалом ідея вельме хороша.  Ролик для форуму тільки на користь - це буде своєрідною медіа-візиткою, щоб довго не пояснювати, що таке explorer.lviv.ua і чим наша спільнота цікавиться. Та й на сторінку по explorer можна викласти чи якось присобачити до головної. Як на мене то краще зробити два ролики, якщо звичайно не буде зажирно, один коротенький типу - хто ми і чим цікавимся на кшталт реклами, а другий вже обширніший з презентацією найцікавіших об'єктів.
#489
Чоловіче, щиро вітаю з Днем Народження, найголовніше бажаю здоров'я тобі і всього тобі самого найкращого, нехай все задумане обов'язково здійснюється.

P.S. Побільше б нам таких хороших людей.
#490
Нажаль застряг у Закарпатті до п'ятниці  :'(, тому є ще один вільний квиток
#491
Вибачай але точно сказати зможу лише в середу зранку, тому поки на мене не резервуй . Ніц з тим зробити не можу робота - є робота.
#492
Якщо до 22-го встигну повернутись з Закарпаття то обов'язково приєднаюсь
#493
Дореволюційна гідроелектростанція на Уралі

http://ivanko-74.livejournal.com/20882.html
#494
Цитата: Dima_Bear від 16.12.2011 15:40:36
Рой запропонував ще такий варіант:

О то те що треба, все попереднє наф - а такого 1 шт.
#495
Цитата: Lesyk від 16.12.2011 14:26:35
Хтось десь бачив пруф екст ухвали? Скільки не гуглив - не зміг надибати.

Ну то ж не верховна рада тому так скоро вона не з'являється в оф вигляді, тим більше що ту бадягу прийняли тільки вчора.
#496
Так як не знайшов окремої теми про цей водоспад, то вирішив створити нову.

Шипіт (Шипот)  — мальовничий водоспад в Українських Карпатах, на північних схилах гірського масиву Полонина Боржава при підніжжі гори Гемби. Розташований у глибокій ущелині річки Пилипець (притока Репинки, басейн Тиси), у межах Міжгірського району Закарпатської області, приблизно за 10 км від залізничної станції Воловець, за 6 км від села Пилипець на території заказника місцевого значення «Водоспад Шипіт». Водоспад Шипіт вважається одним із найгарніших місць Карпат та однією з візитівок Закарпаття. Невелика річка, що бере свій початок на полонині Боржава, кидає тут каскадами свої води з 14-метрової висоти. Особливо гарним Шипіт буває після дощів, коли гуркіт від падаючої води можна почути за десятки, а то й сотні метрів від самого водоспаду.

Вікіпедія
Вікімапія
GPS координати: N48°39?16?, E23°16?16?

Побували ми там у серпні 2010 року. Змучені (спечені) триденним походом по палючому сонці Боржави, з с. Лисочова через полонину Кук і по хребту до Високого Верху, а далі справа оминули метеостанцію "Плай" і не зовсім вдало спустились вночі у с. Гукливе, переночували на вирубці під страшенною зливою, але переповнені емоціями все ж таки вирішили дістатися водоспаду.
Піймали якусь маршрутку до Подобовця, а далі швиденько на водоспад щоб встигнути на мукачівську електрину до Львова.
Багато описувати не буду так як про водоспад повно інформації на всіх туристичних сайтах, лише додам кілька фото.

#497
Додам ще декілька зимових фото 2010 року.

р. Прут


Місток через неї


Дорогою до водоспаду




Ну і сам зледенілий водоспад. Якщо придивитись то під кригою можна було побачити як тече вода.




Всі фото на пікасі.

Координати GPS: N48.3889762 E24.5036745 і місце на вікі
#498
ЦитуватиТепер усім, хто не може жити без алкоголю, доведеться їхати за межі міста, щоб придбати його

Ну, що ж, тепер тре буде їхати в Брюховичі чи ще куди за пляшкою  ;D
#499
Цитата: swordlord від 16.12.2011 11:40:04
А завтра відмінять всі продукти і скажуть "Хочете їсти? Маєте бари, ресторани, кафе". Я думаю даний "сухий закон" довго не протримається.
Хтось до Євро хоче прям все монополізувати...

Ну чомуж, от у далекій Гамериці теж наваяли антилюдський закон котрий забороняє вирощувати, ділитися, обмінюватися або продавати продукти, вирощені на своїй садово-городній ділянці.
#500
Ну дядько Рой обіцяв з середи закинути, я думаю може скоро буде. Чекаєм!..