Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Drusja

#501
Ну я думаю, що наші депутати цей закон по пяні прийняли, тому й швиденько по тверезі його скасують, бо уявляєте що з ними зроблять всі підприємці які на цьому живуть.
#502
Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати проголосували за заборону на продаж алкоголю у місті.

"Зважаючи на те, що в Україні алкоголізм серед дітей на першому місці у світі, ми виріши заборонити продаж алкоголю не лише у малих архітектурних формах, але і в супермаркетах та інших місцях, де продається ця отрута", - заявив голова фракції ВО "Свобода" Руслан Кошулинський.

За словами депутатів міськради, заборона на продаж алкоголю поширюється на усі торгові точки, крім ресторанів, барів, кафе та клубів. Навіть на літніх майданчиках відтепер буде заборонено продавати пиво.

Джерело
#503
Випадково натрапив на цю тему і вирішив дописати про серпневу велопрогулянку з Брюхович на Гряду. Дорога до розвилки перед джерелом тепер хороша і по ліву сторону перед залізничним мостом повирізали ліс - мабуть знову котеджі виростуть. Далі попри Гамулецькі озера грунтовка аж до великого загородженого озера. Потім жахливий підйом і спуск, на якому думали що позабиваємось, і знову грунтовка Волею Гамулецькою до псевдо асфальту на гряду. По дорозі назад заїхали на покинуту птахоферму правда фоток не робили, треба буде ще якось туди навідатись, бо щось мене та місцина дуже зацікавила.

1-3.Краєвиди
4. Дорога - псевдо асфальт
5-6.Загороджене озеро
#504
Завжди вважав, що найдовший будинок Львова розташований на Збоїщах, а точніше вулиця Богдана Хмельницького 267—269 і це так звана «Китайська стіна» приблизно 275м., така ж інформація і на  Вікіпедії, але порозглядав наш Львів на вікімапії і виявилось що «Китайська стіна» не найдовший будинок у Львові, а є ще на Стрийській 99, 103 370м. будинок і ще купа подібних до 270м. в районі Володимира великого. Звичайно їм всім далеко до Київського і Луцького але тим не менше вони рекордсмени у масштабах Львова.
#505
Проходив сьогодні Городоцькою від церкви Анни і до костелу - і виявляється вона вже повністю готова, всюди покладена бруківка, зроблені тротуари, колія на свому місці і жодного робочого чи техніки. Цікаво чому ж її ще не відкрили для руху? Чи може хочуть приурочити до якогось свята...
#507
Дякую за вітання,
і також від себе щиро вітаю всіх Андріїв!!!
#508
Маю моторчик від HDD 3.5" WD з електронікою, якщо підійде - забирай.
#510
Така ось повчальна табличка висить над входом у підвал мого будинку, де базарники тепер зробили собі склад.
#511
Робив колись подібний детонатор з маленького шматка ніхромового дроту, від спіральки з радянської праски. Вірніше це був міні взривпакет, до ніхрому примотував два дроти, клав на шматок паперу, засипав порохом і старанно заклеював скотчем.  У відповідний момент подавав напругу і через кілька секунд - вибух.

P.S. Виходила бомбова штука для затикання писків нічним собакам. Один бабах і вони всі миттєво розбіглись по норах - а сам спокійно сплю.
#512
Всім дуже дякую за привітання!!!
#513
2шт. - Explorer
2шт. - Drusja
#514
Дві дуже цікаві статті про свинцеві акумулятори.

Правди і неправди про свинцеві акумулятори.

А тут про герметичні SLA акумулятори для УПСів
#515
Що в того, що в того проблеми з тачпадом лікуються встановленням рідних драйверів (сам з цим колись бодався).
ІМХО: 10" надто маленький - сам брав би 13" ну на крайняк 12"
#516
Гумор / Re: Смішне Відео
21.11.2011 20:36:29
#517
Перша моя думка була "Це ж скільки треба було вижерти горівки, щоб таку махіну перевернути". А взагалі думаю як завжди - халатність.
#518
Ще надибав в неті ось такий чудовий тестер ємкості свинцевих акумуляторів на 6\12В., єдине що дуже засмутило це ціна девайсу - порядку 5тис. грн.

#520
+3(4) та канати (альп спорядження для спуску) якщо треба