Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Хищник

#1
Цитата: Bottlehunter від 18.04.2011 20:27:47
Не знаю що там. Хочу глянути. Але мені кілька місяців тому знайомий розказував, що його сестра там була і що все закинуте. На місці розберемся.

Там нічого цікавого немає. 4 будівлі: 1- колишній штаб, 2- майстерня, 3,4 - склади. Територія охороняється військовослужбовцями батальону забезпечення.

Цитата: Roy від 18.04.2011 21:53:03
Госпіталь по праву сторону, а по ліву - вч.
Згадав собі, що колись був там, коли ще вона існувала. Якось з замполітом заїзджали на територію, з надією знайти на складі оберемок полотна для картин. Застали картину - солдат, на службовій волзі не вписався в поворот, та з'їхав з гірки і вцілив машиною прямісінько у рейсу, котра на пів метра стирчала з асфальту. Результат - вирване колесо, порване днище  :)

Було діло! Я тоді ще служив в цій частині (був одним з 3-х офіцерів частини). Солдат просто не встиг зупинити машину на якій спускався з горки і попав в УАЗ, який стояв на естакаді (а не в рельсу). Естакада по краях оброблена металевим кутником, який виступає на 15 см (щоб машина в яму не впала) - це те що ти назвав "рельсою". І до речі, та "Волга" не службова, а колишнього командира частини (колір баклажан). Щодо пошкоджень - я не пригадую вирваних коліс - розбив передній бампер, фари, ще дещо...
#2
Взагалі, в цій печері є ще одна кімната, про яку Ви не згадали. Вхід до неї починається між першою і другою кімнатами. Спочатку повзеш трохи на пузі, потім можна було б трохи припіднятися (я пригадую що ми йшли трохи боком - вузько).

Цю печеру я відлазив всю, бував і в дальніх кімнатах коли їх ще не засипали...
Крім центрального входу було ще 2 входи: один на правому схилі (ще поки існуючий, але там набилося трохи сміття) - він веде в кімнату №2 і в кімнату №3; другий знаходився трохи вище і лівіше (правда, я його останнім часом не знаходив). В кімнату №3 можна забратися як і з "вулиці", так і з кімнати №2. Взагалі там (в кім. №3) дуже гарно, можна спокійно лізти - ймовірності обвалу немає.
Що стосується кімнати №4 - можна було б спробувати її розвідати, я там вже давно не був. Вхід в неї ледве помітний. Якщо комусь цікаво - можемо зустрітися.