Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#2381
  Ідея звісно хороша, цілком підтримую --> маю наступні думки:

 1) Лощина - до сраки у такому плані. Розмір малий, відсутність обхідних шляхів, вузькі коридори, можна годинами палити один в одного прикриваючись напіввідкритими гермами;

 2) ІМХО як мінімум - F%ck Park, проте там уже і без нас бавляться у це саме. Але то не тру у порівнянні із New Розділ'ською Сіркою (щойно сьогодні із дводенної вилазки відти, чекаємо звіту). Ось де можна реально відчути дух Зони! І я скажу більше, я просто зараз не уявляю місця, котре не більше 1,5 год маршруткою від міста і так схоже на Прип'ять! Ба навіть взагалі неуявляю де це можна краще організувати ніж як у самій Зоні звісно!

 3) Записуйте мну у бажаючі, страйківську М-16 та відповідну спорягу маю де взяти;

 4) Фентезі-забавки не те саме, наприклад S.T.A.L.K.E.R = але звісно engine один  :) Тра пробувати та кумбінувати!

 5) Нах нам той Львівський Пейнтбольний Клуб? Самі спробуємо організувати та кого треба запросити! Окрім того пейнт - це дорого порівняно із airsoft'ом. Окрім цього, це гра між друзями -  чесність відіграє тут одну із перших ролей, адже після попадання кулі на одягу не залишається слідів фарби. А за відсутності чесності з'являються "Дункани МакКлауди" (кіно "Горець", котрих можна вбити лише відтявши голову)  :) А робота дійсно велика та серйозна, допомога "ветеранів" не завадить;

 6) Знаю і пильную за Колл оф Прип'ять. Обов'язково офіційно си куплю бокс (усі попередні бокси маю). Навіть якшо зроблять чергове гівно котре можна буде назвати "Калл оф Припять" :)

 
#2382
   Від себе можу додати наступне:

   1) Не слід домовлятись про вилазку на форумі, як наприклад тут. Жодного інформаційного навантаження... Усе це можна зробити шляхом використання "Особистих Повідомлень", асі, Скайпу тощо. А на форум відписати просто просторові та часові координати зустрічі;
   
   2) Не пишіть нумери ваших мобільних телефонів у постах на форумі, яко так само тут(і ше де багацько на форумі). Вам же буде гірше. Форум індексується пошуковими системами, ботами і ше фіг знає чим - як будь-який популярний сайт в Інеті. Якшо не хочете шоб вам звонили незнайомі люди у 3 ранку із запитаннями "по чому у Вас рубероїд?" - не залишайте ваших номерів у відкритому вигляді. Обмін інфою аналогічно як у пункті №1.
#2383
 Ну і як сходили? Звітика напишите?
#2384
вах! дякую, +. Дуже гарні фото, та й за інфу звісно!
#2385
    Придбати, щось із модельного ряду Petzl'а в Команчеро чи інших туристичних магазинах. То є усерйоз та надовго - проте і ціни відповідні  :) Хіба си купіть китайських "циклопів" за 50-60 грн. Та свіжі батарки до них, наприклад Duracell Turbo - достатньо буде 3-4 серйозні вилазки, потому лятарку (якшо це лятаркою можна назвати звісно) ффтопку або на ремонт. Може підвести у будь-який момент - а потому сліпим як новонароджене котенятко шукати вихід. Також незлі та дешеві ручні лятарки Police (на радіобазарі беріт, дешевше буде)

   Зрештою, Лощина не такий "серйозний" об'єкт для котрого треба Пецля купувати...
#2386
кепсько чоловіче, усі дуже були б раді тебе бачити
#2387
Цитата: stinger від 18.09.2009 20:13:45
А не бажаєш завтра туди спуститися? я живу поруч, за 50 метрів, теж хочу туди злазити, ліхтарик є, мотузка також є

йой, а мені здалось шо ти зайнятий на вихідні і тому у New Розділ не їдеш...
#2388
   Йшлись мо сьогодні із Зелею по Левицького, акурат між нумером 99 та 100, по лівій стороні як йти до центру аналогічний люк як коло універа. Підяли, глибина із пів метра, купа гівна і ймовірно вхід по праву руку, але дуже засрано. Лятарок небуло, тож невиділи ніц
#2389
мабуть тылько до Городоцької ходили?
#2390
    отож-бо завтра зраня на приміському чекаю на  I_Am_Name та більш нікого. Gulya своїм ходом із Сан-Франциско, YserL та AxiZep приєднаються в неділю. Хто може візьміть фольги на бульбу, бо моя ся нагло скінчила.
#2391
  Є там така точно, "Галицький центр електромереж" здається. вул. Волошина Августина, так Гугл каже. Ще є дуже непогане місце (карта нижче), між вул. Крива Липа-Дорошенка-Гнатюка. Гарна стара водонапірна вежа, вхід через великі ворота із вул. Гнатюка, на карті стрілочкою позначено. Також гарний дестрой (правда уже проводяться ремонтні роботи) за старою зупинкою трамваю №2 по вул. Дорошенка якшо рухатись від центру. Частина дестрою виходить на початок вул. Крива Липа, по праву руку, якшо рухатись до вул. Січових Стрільців.
#2392
  Повторю ще раз список, якшо когось забув - коментуйте;

1) Golem та тавроджип;
2) Zelja;
3) Иа (inkognito);
4) Romchick;
5) I_am_name;
6) Gulya
7) Таras-Tinian (95%);
8 ) Akella (60%);
------------------------
9) YserL (на неділю);

   Пропоную, тим хто буде їхати маршруткою зібратись об 08-45 ранку на кінцевій зупинці
маршрутки №29/29-A на приміському вокзалі. Зразу за нею через пару метрів зупиняється
транспорт на Новий Розділ. Розкладу руху не знаю, але хтось мені казав, що маршрутка
ходить щогодини. Хто мене на очі не видів - буду у чорній футболці Еxplorer'a чекати
на вас. Було б добре як би закинули ви мені нумери телефонів в Особисті Повідомлення на
усяк випадок.

#2393
як си наміряєш - гайда у Новий Розділ, то не більше 30 км одне від одного
#2394
неа, ту ше тру-молодьож залишилась, що приємно! yar-79 - чоловіче, ти мож із нами?
#2395
та нам також...а дівчата на Новий Розділ поїдут?
#2396
 я тобі зроблю два варіанти і ти їх порівняєш по смаку. Не забувай, у фарбі бувають часто тяжкі метали котрі на смак не відчуєш. Я категорично проти такого приготування, це небезпечно як мінімум!
#2397
аби то десь на 19-30 було б супер
#2398
 ага, із фарбою та хімією...маю сумніви шо хто бульби після такого приготування матиме бажання їсти...
#2399
ЦитуватиМожу з села взяти картоплі в необмеженій кількості, але за умови, що хтось її повезе тавроджипом

там ніц поважного із нею нема робити, хіба запікати на вуглях у фользі,  що довго і накладно, а головне із нормальними дровами троха проблєма є...
#2400
не дійде, там труби єдино на ТЕЦ працюючій, ніхто не пустит...Тай труба така не ахти-собі...