Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Stinger

#1021
А що там мати? мотузку, пару гайок, метрова лінійка - все я беру, плюс ляхтарки, хвотіки, штативи, пиво - по бажанню. ми до дечі ще не досл ідили машинний відсік з моторами, мож хто візьме компактний домкрат? там двері 4 см товщіною, є щілина...
#1022
Лощина рулить! я в лощину, будемо міряти ліфтову шахту!
#1023
а я роблю вдома от такі свічки зі старого парафіну ;D плавлю парафін, та заливаю в форму, щоб добро не пропадало. гніт зі звичайних ниток. звісно вечерю при таких свічках не будеш робити, але як резервне світло в рюкзаку має бути кілька, та й пифка попити в бомбіку при них можна))))
#1024
З радістю приєднаюсь до вилазки!
#1025
кілька паровозів з мого рідного міста Каховка (Херсонська область)
#1026
Бачу що кажанам буде піпец завтра, до пива зійдуть...
#1027
Вітаю Марта! Супер! Так тримати! Я от час від часу переглядаю твої альбоми в пікасі і дивуюсь - ОТ ВМІЮТЬ ЖЕ ЛЮДИ ФОТОГРАФУВАТИ! ;)) Неодмінно завітаю на виставку)
#1028
Я з вами на 10.00, а біля якої брами? ворота на ска?
#1029
ще
#1030
доповню і я кількома раритетами, які бачів під час зйомок славнозвісного Гітлер капут :) все знято на площі Ринок
#1031
я в тому цеху великому, довгому, що зліва, був колись, ми там замовляли до фестиваля "золотий лев" скляні статуетки левчиків, вони потім йшли на податунки для приїзжих театрів. В цеху майже ніц не було, крім ящиків з битим склом та скляними заготовками. а статуетки вони виробляли в тому цеху що з права, там були пічі та станки, а ще станки для різки крафт-паперу, який великими рулонами стояв на першому поверсі.
#1032
Думаю всім хто побував в залізничному демо на Левандівці, і бачів там паровози, буде цікаво переглянути невеличку підбірку фото з життя цих паровозів Ь-2137 та Л-3535, які були розкопані в хащах інтернету, ну і ще пару цікавих фото по темі :)
#1034
ну і для повної картини кілька фото від мене)))
#1035
Додаю від себе кілька фото локомотиво-ремонтного заводу (ЛЯП), vip-автомотриси, фото австрійської стрілки дитячої залізниці та фото випадково сфотканої Дніпропетровської дитячої залізниці :)
#1036
ну останній раз я там був коли розбирали першу будівлю, ближчу до парку, а по другій за податковою лазив (фото того всього на другій сторінці теми з самого верху) як там зараз є, наразі не знаю...
#1037
Ось тут до вашої уваги історія нашої львівської вузькоколейної дитячої залізниці, що у Стрийському парку. Явище це унікальне на сьогодні, особливо в нас в країні, де вузькоколейні залізниці можна порахувати по пальцях, як і сам рухомий склад, який представлений локомотивами ТУ2 та ТУ3. До речі локомотив ТУ3 з номером 039 є єдиним який вцілів на тереторії СНГ, і не потрапив під газовий різак. Тож будемо спішимо побачіти ціх ветеранів поки ще не пізно)
#1038
на 12.00 біля пам'ятника Франеку)
#1039
жосткі фото!!!!! всі такі стомлені святом))) ;D от як треба святкувати! нехай інщі з нас приклад беруть))))
#1040
to Rufus: Мені і на суботу підходить, планів немає, так що я вільний, про точний час та місце зустрічі ще домовимось.