Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Leomund

#2
А що то за девайс такий? бачу що щось з  garmin але неможу в них на сайті таку модель знайти.
#3
Був сьогодні знову на Братів Рогатинців. Все працює, але моє мачете загострити відмовились без пояснення причини:( Потім ще був на Патона але вони працюють тільки до 14 години
#4
ЦитуватиХто крутіший той хто веде автомобіль чи той хто в доту грає?
Дивне порівняння:)
ЦитуватиНайавторитетніша спортивна організація світу Міжнародний Олімпійській Комітет визнала Шахи спортом, а Кібер спорт ні.
Мені здається що це тільки питання часу, дуже вже багато спільного у кіберспорту з шахами. Як буде насправді побачимо в майбутньому. Сподіваюсь що вже скоро.
#5
ЦитуватиБільша частина мого тесту наповнена хоч якимсь змісто який я в неї зміг вкласти зважаючи на мої здібності і 20хв її написання. В тебе я взагалі ніяких текстітів тут не спостерігав. І я бачу суті моїх думок ти не розумієш. Я не розмірковую над питанням
Цитувати"чи являється кіберспорт спортом?"
Я розповідаю у тексті про спорт, і таким чином показую що на мою думку Кіберспорт таким не є.
А ти в свою чергу більше 2-3 речень не написав.
Ні не розумію суті твоїх думок. Бо жодних аргументів ти не приводиш, а лише "льєш воду". Краще написати 2 чітко аргументованих речення ніж виписувати тиради незрозуміло про що і до чого. (Не хочу нікого ображати просто моя думка)

ЦитуватиАвтоспорт - Немає застосування Фізичних здібностей) Прикинь які перегрузки повинен могти витримати організм людини на Формулі 1, Наскарі, Раллі. НУ і що ти рівняєш . з пальцем. Та це як снайпер який вчить балістичні таблиці роками, і ще купу всякої всячини. Згадую Німецький фільм "Жага швидкості"(той що старший і до гри відношення не має) Момент коли головний герой везе дівчину по трасі і розповідає що цей шматок дороги потрібно проходити по такомуто радіусу бо він у тіні і щеплення машини з дорогою і це дая тобі якісь там мілісекунди переваги, такето!
Вдумайся скільки показників потрібно тримати в голові.
За вашим прикладом почнемо з далека. На шаховій дошці можливо приблизно 10118 різних комбінацій, це приблизно в 1040 раз більше ніж атомів у видимому всесвіті. Досить таки багато враховуючи що у шахах 6 різних фігур, дошка 8*8 клітинок та 2 гравці. У кіберспортнивній дисципліні Dota 2 грають 10 гравців. 111 різних героїв у кожного з яких від 4 до 14 різних навиків та 6 характеристик а також декілька сотень предметів. Більшість навиків  та предметів можна використовувати по різному і комбінувати між собою. Кількість можливих комбінацій.
І ти будеш мені розказувати скільки показників потрібно тримати в голові автогонщику, чи снайперу?
Я нехочу комусь нав'язати кіберспорт. Лише висловлюю свою думку, якої доречі дотримуються міністерства спорту таких країнах як: США, Південна Корея, Китай, Россія, та інші. Також в багатьох інших країнах тільки починають піднімати це питання і поки що досить успішно.
#6
Le-i-3o, друже ти забув що ніде не сказано що фізичні навантаження є обов'язковим елементом спорту.

ЦитуватиСпорт – це організована по певним правилам діяльність людей, з метою вдосконалення та співставлення своїх фізичних, або інтелектуальних здібностей, а також підготовка до цього співставлення та міжособистісні стосунки виникаючі в процесі підготовки

Більша частина твого тексту наповнена "водою" і до питання "чи являється кіберспорт спортом?" фактично не відноситься.

ЦитуватиІ не треба зараз мені ставити в придлад Шахи, от існували вони купу тисячоліть а спортом були визнанні недавно.
Добре тоді інакший приклад: Автоспорт. Так само визнаний у всьому світі спорт без застосування фізичних здібностей де основну роль грає швидкість реакції. Нічого не нагадує?

ЦитуватиА скільки видів спорту націлено оздоровлення, чи можна досягнути цього сидінням за компютером?
Насправді жодного. Професійний спорт та здоров'я речі мало сумісні.
#7
Цитата: Le-i-3o від 25.06.2016 22:40:51
Я не маю нічого проки компютерних ігор як окремої сфери. Але нерезумію як можна називати спортом сидіння на кріслі і грання в гру) І визнання його спортом для мене є відходженням від канону, чи як ще правильно сказати.

Зранку схожу на стадійон і відпишусь скілько підтянувся.

Якщо кіберспорту притаманні усі елементи спорту (такі як: змагання, тренування, тренери, вболівальники, величезні  гроші), тоді чому його не вважати спортом? А ще якусь сотню-дві років тому назад футбол також не визнавався у світі. Світ змінюється і консерватори лишаються позаду.
#8
Цитата: inkognito від 25.05.2016 09:08:28
Актуальна як ніколи. На місці, нікуди не ділась. В суботу лише до 14:00 здається
Дякую
#9
Підкажіт.ь будь ласка майстня на Братів Рогатинців ще актуальна?
#10
Цитата: ІНТРОВЕРТ 997 від 21.08.2015 14:35:41
Як сьогодні не зберемось то на інший день ще можна  ;D...

Цитата: ІНТРОВЕРТ 997 від 21.08.2015 12:54:25
... А пройтись треба міліцію полякаємо  ;D .

в неділю 23 числа можна нову патрульну службу полякати
#11
скорше всього, ця зупинка повинна захищати не від дощу, а від сонця:)
#12
Цитата: Roy від 10.04.2015 10:01:51
Маршрут трамваю №1
https://vimeo.com/116783854

цікаво було би подивитися на це відео оброблене зa допомогою технології Hyperlapse
#13
Цитата: paradiseincredible від 30.01.2015 15:50:12
Привіт усім. Вибачаюсь за оффтоп, не знайшов підходящу тему. Хочу купити бінокль, знайшов 2 норм сайти. http://gunshop.com.ua та http://rozetka.com.ua ціни майже однакові, хтось щось заказував на них? дякую
З розеткою ще ніяких пробелм небуло, замовляв багато разів. Одного разу повертав по гарантії, усе впорядку. На рахунок http://gunshop.com.ua/ нічого сказати неможу.  Ще  бінокль можна подивитись http://sturm.com.ua/  у них також є магазин за адресою м. Львів, вул. Персенківка, 17 з досить непоганим вибором
#14
Цитата: akazukr від 27.01.2015 18:43:43
через довгий процес продажу-обміну всяких хламів купив нарешті ножа своєї мрії, тепера постала інша проблема чим заточувати...от тепер питання хлопці хто має в такому досвід, хто чим заточує?

я користуюсь реплікою apex edge pro, досить непогано себе зарекомендувала, але абразиви краще використовувати оригінальні.
#15
ЦитуватиА коштує як реставрація цілого БТРа, а то і не одного? Будьмо реалістами.

то я так просто для загального розвитку цікаву інформацію скинув, звісно я розумію що в нас таким займатися не будуть
#16
Є  ось такий девайс який дає змогу вести вогонь з укриття
#17
Планую придбати собі пару рацій для туристичних вилазок в гори, де не ловить мобільний зв'язок. Порадьте щось цікаве
Потрібно щоб заряду акумулятора вистачало хочаб на 3-4денний похід(булоб непогано якби акумулятори можна було змінити на звичайні батарейки, роздобути які не виникає проблем), ну і щоб синал ловився на декількох км у гірській місцевості.

поки придивлвся до китайських Baofeng, за співвідношенням ціна/характеристики досить непогана штука, та й відгуки в них непогані. Може користувався тут хтось, що скажете?
#18
ще недавно обзавівся непоганим складнем Ontario RAT 1
#19
маю Opinel №8 VRN
#20
десь на вулиці Б. Хмельницького