Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - _Tarik_

#21
Чекав з нетерпінням на твій звіт. Вийшов він дуже годний і цікавий, є годні фотки і цікава історія. Тут заслужений + за важку роботу !
#22
Молодці ! Звіт нереально класний  :o
Я до останнього думав, що вас не зустріну, але все-таки це сталось !   :D
Обов'язково +  :)

Фотки з нашої прогулянки

Прийшовши додому після розвідки залазу, я побачив, що мені дзвонив Андрій. Передзвонивши я дізнався, що у мене є унікальна можливість піти прогулятись і навіть побувати в Полтві де ще ніхто не ходив ! Звісно я згодився. Зустрілись, приїхали. Ще трошки прогулялись і от ми на очисних спорудах:



Тут я вирішив потролити ВодокАнал і заруфив їхню стрілу крану  ;D :



Тут я крутий  8) :



Далі ми провели деякі підрахунки і зрозуміли де може бути можливий вхід. 5 хвилин і я вже спускаюсь дивитись, що тут є:



А побачив я величезний і широкий колектор Полтви !:




Далі ми повернулись до джиміка та поїхали на конспіративну точку для телепорту в підземне царство. Проїхавши декілька дворів ми на місці. Одягаємо хімзахист і готуємось до спуску ! :



Полтва біля нашого входу :



Далі почалась небачена частина, вода на бортиках і ще купа цікавого. Вода була не швидка, майже стояча, тому було її мені по коліна:



Бокова врізка з Кривчиць:



Висота її близько 2 метрів. По вигляду прохідна. Думаю навідатись

Тут я проліз в ще одну з врізок:



Тут ми фактично на рівні землі. Про це свідчать дірки в стіні через яких пробивається світло:



Далі ми йшли просто вперід і дойшли до крайньої точки. Тут води було багато і хімзи Андрія було недостатньо. Світло в кінці - це вихід Полтви на зовні. Тобто очисні споруди А на секундочку це фото зроблене за 300 метрів від них !!!!



Дякую за чудову прогулянку і прекрасні фотки Андрію. Для мене це було щось нове і цікаве. Надіюсь я ще колись повернусь туди і облажу всі дірки детально.

Дякую за увагу !
#23
Трішки зимових фото з майбутнього готелю Mariott
Залаз по сітці на 2 поверх, порвані штани і підйом наверх. І ось уже вид на Городоцьку в сторону костелу:



Тепер в сторону оперного, ще трішки і вже зовсім потемніє:



Пройшло за пляшкою пітбуля більше ніж пів години, тому ми побачили чудовий вид на нічну зимову Городоцьку:



Тепер дуууже страшний спуск по дошкам, які ламались і слизькому шиферу і можна йти на вихід:



Потім ми вистрибнули з вікна на людей, які трошки були здивовані нашій появі, зачинили вікно і пішли гуляти далі
#24
Нерельно цікавий і інформативний звіт ! прочитав з захопленням і без зупинок ! поставив жирного плюса  ;)
#25
Дуже годний звіт, види чудесні
#26
Та ладно, правий сектор тебе б не з'їв :)) А звіт цікавий, поставив +
#27
Ще трішки фоток з Авалону:

Спецоперація СБУ пройшла успішно :)



Вид на сторону кінотеатру Довженка:



Ще трошки мене:



Вид на панельки в сторону моста:

#28
Докину і я фоток з сьогоднішнього походу. Дякую Дімі за компанію )

Гробова тишина, дивимось за палєвом і го досліджувати заводик !))



Та сама закинута частина :



Далі наша наглість зростала, як і бажання пройти в глибину заводу :



Схоже на пам'ятник:



Далі ми перебігли дорогу, яка вела на КПП і пішли дивитись чи є хтось в будці чопа:



Нікого не зустрівши, пішли спокійно на вихід, я б затримався на довше, але в планах було дослідження іншого об'єкту, а час піджмав.Думаю я ще повернусь, є купа цікавого в цехах :)  Більше фоток від Діми



П.С. дякую Дякую Bottlehunter, що нагадав про існування цього об'єкту )
#29
Дуже сподобався звіт ) Фото дуже красиві, поставив +  :)
#30
ААААААААА ДЕАНОН  ;D ;) Але звіт реально годний як і похід
#31
Без перебільшення найкращий похід Полтвою  ;)  За фотки з яйця +
#32
Одним літнім днем я і 2руфс пішли покататись на товарних поїздах. В голову прийшла ідея їїхати до Андрія. Зробивши сальто в щебінь на швидкості і впавши в  2 метрову яму, накінець-то ми в вагоні. Попалась руда, як не дивно, приїхали ми червоні. Про це трішки пізніше. Проїхавши станцію Скнилів, почали нормально фоткати і дивитись види:



Пустомити і вугілля в сусідніх вагонах:



"Я у мамкі супєрмєн"



Далі під'їжджаючи до станції Щирець-2, ми подумали, що доведеться "просити" зупинки у машиніста. Але потяг сам скинув швидкість через те, що на станції проводили ремонт колії. Зійшовши з потяга пішли до Андрія в джимік:



Де відчистившись поїхали на саму вежу, попутно розглядаючи різні об'єкти.

Приїхали, зайшли через двері, почали лізти. Тут я сиджу і пояснюю, що зараз я зайнятий і не маю бажання ні з ким розмовляти:



"Які мєнти, де ?"  :) :



От і сам вершечок:



Наклейка експлорер:



Три машини  ;D :



Далі руф заправки і чіл вдома у Андрія. Від себе можу сказати, що вежа дуже класна і вид з неї просто чудовий. Не дивлячись на її легкодоступність, там не має різних написів, а-ля "тут був Вася, Пєтя" і т.д. Тому вона отримує заслужених 10/10  8) Андрію вдячний за екскурсію, а 2руфсу за компанію.
#33
Трошки протупив, що не закинув фотки одразу:



Фак парк і труби навколо нього. Старався зумити на 8 мп камеру )))):



З-за де дерев видно всім відому адмінку Іскри:



П.с. Дякую Андрію за мобілу ))) Так би не було фоток і звіту )
#34
Гг, а ти ще не вірив, що хтось ходив. А зате як педалив до паркану швидко )))). Звіт годний, маєш заслужений +
#35
Справді дуже класне місце, жаль що біля колишніх вишок-глушилок купа сміття лежить ((
#36
16 на Чорновола та готель "Ібіс":




#38
Годний звіт, вліпив +  :)
#39
Привіт усім. Сьогодні я розкажу про свій незапланований похід на гору Тростян. Одного вечора я з illya_ief i 2roofs подумали сходити в гори, довго думаючи не дійшли висновку. Вирішили сідати на електричку сполученням «Львів-Мукачево» і вийти десь там, де нам найбільше сподобається. Наша електричка відправлялась з приміського вокзалу о 7 годині 15 хвилин ранку. Нас мало їхати більше 7-ми чоловік, але поїхало 2-є. Про це трішки пізніше. О 6 годині ранку мені почав надзвонювати illya_ief, так як він подумав, що я просплю, так як я не спав нормально 5 днів. Я в цей ж час надзвонював 2roofs, який мирно спав в ліжку, що нас не на жарт обурило. Зустрівшись з illya_ief я пішов за їжою і рештою потрібних речей в гори, після чого прийшовши на вокзал, сіли в електричку та поїхали. Трохи поспавши ми прокинулись від дзвінка 2roofs. В цей час ми вже проїхали ст. Скнилів. Домовились зустрітись на станції Сколе, щоб піти на гору Парашку. Дорога була не довгою, але монотонною, приїхавши на станцію двері не відчинились у 3-х останніх вагонах. Електричка поїхала не висадивши нас та ще купу людей. Це дуже сильно не втішило illyaief, тому він вирішив зривати стоп-кран. Зупинивши поїзд в нуль прямо посеред дороги, ми пішли розбиратись з машиністом, але зустріли помічника, який виявився надзвичайно хорошим хлопцем. Помічник пішов розбиратись з дверима, а один чоловік по імені Осип запропонував сходити на гору Тростян, що біля Славського. Так, як ми були налаштовані іти хоча би кудись, ця новина нас втішила. Пішли ми трішки не цивілізованою дорогою, а точніше прямо по снігу з кущами, піднявшись до центру гори, чоловік по імені Осип пішов, а ми відпочивши та поївши пішли далі. Йшли ми трасою для лижників, що додавало певних незручностей. А саме дуже слизько і снігу по коліна мінімум. Види були дуже чудові і було зовсім не холодно.  Піднявшись практично до 950 метрів, ми побачили вишку, тож вирішили іти туди.

Перша точка де ми відпочивали:



Чудові краєвиди:





Піднімаємось ще вище:



Десь на висоті 1100 метрів почалось найвеселіше. Ми промокли і сильно втомились. Перепочивавши декілька раз ми все-таки дійшли до вершечка, а потім і до самої вишки. Під час того, як ми підіймались, нам дзвонив 2roofs, та розпитував куди іти. На вершечку ми зігрілись, почілили і зустріли 2roofs, який вламався на цю вишку.

Сам вершечок :



Поки 2roofs лазив, ми насолоджувались чудовим краєвидом та робили купу фоток. Так, як ми могли б не встигнути на електричку, ми пішли швидким спуском, а саме скотились з гори висотою в кілометр по дорозі, де підіймаються на підйомниках лижники та патрулі. Оперативно спустившись, сходили по їжу, поїли, сіли в електричку додому і дали телефон 2roofs помічнику машиніста для підзарядки. Та й поїхали до Львова. Дякую всім за чудово проведений день. Все-таки в походах в гори є щось своє, більш цікавіше за звичайні екстримальні захоплення, тому я почну активніше підкорювати вершини Карпат

2roofs i illyaief докинуть ще фото і тексту
#40
Молодці що пішли ! Важайте не похворійте після такого ))) Однозначно +