Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Олежко

#1
У всіх Вікімапія без проблем працює? У мене вже місяць або просто сайт не працює, то при наведенні на контури нічого не відкривається.
#2
Цитата: Roy від 06.11.2016 23:26:21
Цитата: Олежко від 06.11.2016 23:18:47
До речі, хтось щось знає про якість наплічників Волкова?
http://beskid.com.ua/content/turisticheskie-rukzaki-aleksandra-volkova
Маю такий - http://beskid.com.ua/content/turisticheskii-ryukzak-Sapsan-9020
Що скажу, тканина хороша кордура та фурнітура якісна. На мій зріст 178 см ця модель сидить сяко-тако. Спинка не айс. Певно для серйозних походів я б його не радив, але то моя думка. Можливо тому що він мені банально завеликий.



Дякую.
#3
До речі, хтось щось знає про якість наплічників Волкова?
http://beskid.com.ua/content/turisticheskie-rukzaki-aleksandra-volkova
#4
Ваша логіка на висоті) Таки в ЧЗВ. Посилання дуже цікавлять, дякую. До речі, це ви забули в "Брілліантовому сховищі" світло вимкнути? Я досить таки у ньому
перелякався) 
#5
Імовірність знаходження безпечних джерел питної води надзвичайно низька. Цілком можливо, що доведеться тягнути ту воду на горбі.
#6
Повертючись до теми про вибір наплічника. Наразі вагаюся між двома моделями: Fjord Nansen Himil 60+10 та Sapsan 60+20. Отже, бюджет до 2.700 гривень, наплічник для походів до 6 днів. Сам я досить таки "дрібний" -- зріст 165, вага 57. Дякую за поради.