eXplorer.lviv.ua

Форум => Плани => Тема розпочата: gor_qkop від 05.08.2009 23:04:02

Назва: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: gor_qkop від 05.08.2009 23:04:02
Я представляю галерею мистецтв "PRIMUS" (Львів, вул Лесі Українки 16), ми розпочинаємо великий фотопроект і починаємо зі Львова, нижче розміщена його робоча концепція. Ми шукаємо людей, якім би було цікаво долучитись до нього так чи інакше, якщо Вас це зацікавить, то будь-ласка напишіть мені, якщо ж не зацікавить, але знаєте людей, яких це може зацікавити будь-ласка допоможіть нам з ними зв'язатися.
Зазделегіть вдячні!

ФОТО-ПРОЕКТ «НЕ ТУРИСТИЧНА УКРАЇНА»

Галерея мистецтв «Primus»  разом із ... починає фото-проект «НЕ ТУРИСТИЧНА УКРАЇНА».

Концепція

Україна  країна туристична. Країна з багатою історією, на теренах якої відбувалися події, що з часом мали визначальне значення для долі усіх європейських народів. У спадщину від предків нам залишилась значна кількість обєктів-очевидців примхливих вигинів історії. Ось лишень з часом вони все більше сходять нанівець і повертати до них туристичну магістраль стає просто соромно. В решті-решт виходить, що дійсно популярні обєкти масового туризму в Україні можна порахувати силами дошкільнят. Якщо ж подивитись на основні туристичні потоки, то стає зрозуміло, що в обовязкову програму іноземця, який приїхав подивитись країну Чорнобиля, геніального письменника-футболіста Шевченко та Помаранчевої революції по суті Київ, Львів та, рідше, Одеса.
В нашому фото-проекті «НЕ ТУРИСТИЧНА УКРАЇНА» ми хочемо показати перш за все ті обєкти, які немає потреби реставрувати, які цікаві саме такими як є і «зачіпають» людину не залежно від її знання історії чи естетичних вподобань. Місця, які ми хочемо показати відомі небагатьом, а відвідуються взагалі одиницями, хоча кожен день ми їх бачимо, чуємо про чи йдемо повз. Наша мета  зазирнути за Зелені двері туристичної України.
Проект передбачає тісне співробітництво з прихильниками нетрадиційного відпочинку по всій країні та залучення іноземних фотографів, що можуть подивитись на наш світ не нашими очима.
Результатом фото-проекту стане підготована до виставки експозиція, яку планується виставити передусім в Україні та Франції, а також фотоальбом із пояснюючими статтями на пяти мовах (українській, російській, англійській, французькій та німецькій).
Проект планується розпочати із фото-виставки «НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ», якій розповість про Львів не видимий не лише для ока туриста, але й для самих львівян. Обєкти для світлин будуть обиратись за тими самими принципами  такі, що цікаві саме в актуальному, не реконструйованому, стані і практично невідомі громадськості. Серед інших місць планується відвідати русло Полтви, обєкт «Лощина», руїни цехів ЛАЗу та Ізоляторного заводу, холодильники під Високим Замком, старі бомбосховища...
Єгор Лєбєдєв

Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: inkognito від 05.08.2009 23:40:55
    1) Гарно і зачод! Із задоволенням приєднаюсь до проекту (і не тілько я думаю);
   2) багатьох львівських фотографів знаю, що не гірше представлять. Хоча фото іноземців, так би мовити із clear mind відносно нас має додатковий потенціал;
   3) чекаємо на конкретику!
    4) ся стримую аби не нахамити на синтаксис та граматику автора поста у частині солов'їної мови. Соррі за мою дурнуватісь у цьому аспекті, мав "3" у школі із укр.-мови;
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: zelja від 05.08.2009 23:42:13
Я само собою приєднуюся до проекту  ;)
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: Golem від 06.08.2009 11:10:13
Тепер переходимо від слів до діла. Наскільки я зрозумів готові фото вас не дуже цікавлять, ідея в тому шоб ви відвідали ті обєкти самі і все перефотографували своєю технікою? Чи як? Бо всі згадані і ше багато з незгаданих обєктів є фоткані-пеерфоткані, можна взяти готові знимки. ну але то ваша справа.

Я також, з свого боку, готовий надати свою допомогу як консультант, провідник і частково спорядженням. (Фотограф з мене ніякий)

Значить по обєктах:
- Полтва (http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,276.0.html) дуже цікаве і особливе місце, але і небезпечне. Спуск тільки в суху погоду.
- Лощина (http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,24.0.html) - коли завгодноі  як завгодно
- ЛАЗ і Ізоляторний завод: охороняються. Можна замінити Автонавантажувачем (http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,237.0.html) чи Іскрою (http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,408.0.html)
- Холодильники (http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,573.0.html) під високим замком - в будь-який час але тільки для худих фотографів
- Само собою шо наш бомбік в парку Франка (http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,76.60.html)
- Можна пофоткати покинуті ВЧ Аеропорту (http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,153.0.html)
- Кругла будівля за Податковою. Дуже фоткабельна (http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,258.0.html)

Якшо помізкувати - можна ше поназгадувати обєктів.

Це все обєкти шо у Львові. В радіусі 100 км є шу дуже багато чого цікавого як Новояворівська Сірка (http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,260.0.html), Новий Розділ (http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,576.0.html), закинуті ракетні шахти, бункери і так далі. Якшо подивишся на форум - побачиш багато звітів з подібних точок.

Якшо є якісь питання - з радістю відповімо!
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: Stinger від 06.08.2009 11:42:48
Ще є грот на ВЗ, та різні переходи під цитаделлю. я наприклад зараз взявся за дослідження району львівського вокзалу та залізничних депо, там теж є дуже багато цікавого, хочу навіть 3-д модель всіх шляхів по Львову зробити. до речі всі цікаві об'єкти треба повідмічати на звичайній мапі міста, а краще викласти мапу в неті, і щоб кожен мав змогу відмічати відомі йому цікаві об'єкти...
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: Golem від 06.08.2009 12:11:14
Ага, згідний. ти там тіко вважай. на території вокзалу і депо діє транспортна міліція. Перебування сторонніх осіб там заборонено. На рахунок карти - ми вже запустили базу даних з обєктами по Львову, живе в нас на сервері. Все шо лишилося доробити - написати простенький веб інтерфейс, а то зараз воно дуже аскетичне. Якшо знаєш хто то може зробити - кажи.
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: SOC від 07.08.2009 01:13:22
І воно перетвориться в ТУРИСТИЧНЕ, піднесене всім підряд на тарілочці. Після чого щоб отримати свою дозу задоволення, труЪ індустріальщикам треба буде освоювати паралельні виміри? На рахунок діючих підприємств- схоже на провокацію дійсно, зовсім інший підхід потрібен  до професійних фотосесій та групового туризму, ніж до соло вилазок. Групового "просочування" напевне не буває, по рівню шуму воно підходить під термін "штурм" :D
А вхід через головну прохідну методом кави/пива з кимось ключовим - це вже інша тема, або вправа по психології/дипломатії або просто скучна "совкова" екскурсія для "середньостатистичних". 
________________________________________________________________________________
Думка автора може не співпадати з його точкою зору

Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: Dexter від 07.08.2009 02:26:45
Я також непроти приєднатися.але як провідник.бо консультант незнаю який з мене...а фотограф поганий.
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: gor_qkop від 07.08.2009 08:05:50
Домовилися сьогодні зустрітись з zlija та inkognito на 13.00 біля Равлика, чекаю всіх, хто зможе прийти...
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: Stinger від 07.08.2009 09:08:20
Хм... знову Равлик, мабуть рити будемо...
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: Golem від 07.08.2009 09:57:57
Я також буду на 13 біля равлика
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: inkognito від 07.08.2009 10:21:31
ех, нажаль сьогодні не буду - маю купу проблєм на роботі, керівництво не пускає.
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: Dexter від 07.08.2009 13:58:11
Блін зайшов запізно...якби побачив вчасно був б звами=(
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: gor_qkop від 08.08.2009 02:16:29
Основним результатом сьогоднішніх перемовин була принципова згода спільноти explorer.lviv.ua підтримати наш проект. Базова концепція фото-проекту "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ" викладена нижче. Головні результати сьогоднішньої зустрічі - головна контактна особа Golem, альтернативна zelja; на даному етапі потрібно визначити першочергові обьєкти - учасники проекту. Додаткові критерії для них, окрім зазначених в робочому вигляді проекту:
1. вони мають репрезентувати основні історичні етапі розвитку Львова;
2. бути відносно легкодоступні, тобто можливі конфлікти із офіційними органами влади мають бути мінімальні;
3. перевага надається першому пунту.
Обговорення переліку цільових обьєктів вірішено зробити у цьому топіку. Бажаючих долучитись до проекту в якості основних учасників (фотографів) прошу звертатись СЮДИ (http://community.livejournal.com/misto_lviv/836082.html), наряму підтримати проект (звести із потенційно зацікавленими людьми, чи власниками цікавих обьєктів) - чекаю ваших е-мейлів (gor.qkop@gmail.com), просто долучитись до проекту - просто пишіть в цьому пості.

Дякую Спільноті explorer.lviv.ua за підтриму нашого фото-проекту!


Фото-проект «НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ»

Галерея мистецтв «Primus», за підтримки спільноти explorer.lviv.ua розпочинає фото-проект «НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ», який є частиною великого фото-проекту  «НЕ ТУРИСТИЧНА УКРАЇНА».

Концепція

Львів, як і кожне старовинне місто, приховує в собі згадку про кожен день своєї багатовікової історії. Треба тільки вміти і хотіти їх побачити.
Свій слід у нашому місті залишили різноманітні суспільства і режими – від Галицько-Волинського князівства до незалежної України. Львів був містом руським, польським, австрійськім, радянським, а тепер, нарешті, став українським, колесо історії зробило оберт. В його таємничих вуличках можна відшукати сліди, певно, всіх європейських та багатьох азійських народів.
Сучасний туристичний Львів, який ми бачимо кожен день, це лише фасад, обличчя за яким можна розгледіти Душу міста. Дуже часто, прогулюючись містом, ми відчуваємо її іронічний дотик і стає зрозуміло, що нам видно лише верхівку величезної перлини, яка пливе у хвилях історії.
У нашому проекті ми прагнемо знайти те місце, де живе Душа Львова. Місця, які визначали обличчя міста і думки його мешканців, місця, про які рідко згадуємо і ніколи не бачимо. Дехто може сказати, що це скелети в шафі, а ми вважаємо їх вмістилищем Душі міста, міста мудрого, зрілого, яке дивиться в нас і всміхається теплою радісною посмішкою.

Загальний робочий вигляд проекту

Основна ідея проекту, що має відображатись у роботах «Не туристичний Львів – це не скелети в шафі, а дім Душі самобутнього міста».  В баченні організаторів фото-проекту переважна більшість робіт мають створювати теплий, позитивний настрій, очікується, що на роботах можна буде добре роздивитись відповідний об'єкт.
В проекті можуть приймати участь фото-художники, які мають змогу працювати з великоформатними фотографіями (орієнтовно 80х100). Значна частина фотографій буде робитися в погано освітлених місцях, тому бажано мати змогу забезпечити собі відповідне освітлення. Деяка перевага надається постановочним роботам.
Об'єкти, що ввійдуть в проект будуть відбиратися за наступними критеріями:
•   історична цінність та важливість для міста на певному етапі його розвитку;
•   важкодоступність – фотографуються лише не туристичні об'єкти, тобто ті, куди звичайний турист потрапити не може;
•   стан – перевага надається нереставрованим за часи незалежності об'єктам та таким, що зазнали мінімальних перебудов після розпаду Радянського Союзу.
Орієнтовні етапи проекту:
1.   Визначення команди фото-проекту;
2.   Складання списку цікавих об'єктів;
3.   Власне старт проекту;
4.   Розробка та друк рекламного буклету фото-проекту;
5.   Фотографування об'єктів з найбільш складним доступом та пошук спонсорської підтримки;
6.   Підготовка експозиції, проведення виставки у галереї мистецтв «Primus» та друк великого фотоальбому «НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ» із роботами учасників та відповідними історичними коментарями.
Найкращі роботи проекту ввійдуть до великого фото-проекту «НЕ ТУРИСТИЧНА УКРАЇНА».



Організатори проекту: галерея мистецтв «Primus»
вул. Лесі Українки 16 (вхід також через подвір'я
ресторану Кілікія з вул. Вірменської)
www.primusart.com.ua
e-mail: artprimus.lviv@gmail.com
тел.:8(032) 2-470-473
куратор проекту: Єгор Лєбєдєв
тел.: 8(097)293-14-26
e-mail: gor.qkop@gmail.com
консультативна та практична підтримка - спільнота explorer.lviv.ua

Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: gor_qkop від 08.08.2009 13:07:29
я думаю серед перших обьєктів обов'язково мають бути Полтва і Кардинальський зал...
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: inkognito від 08.08.2009 13:42:03
в Полтву треба реально моцне освітлення - дуже волого та багато пари.  :)
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: gor_qkop від 08.08.2009 18:05:03
А в Ієзуїтах в средені сфоткати можна якось домовитись?
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: Stinger від 08.08.2009 18:12:51
Канэчна! думаю що завжди! принаймні рити там завжди можна!
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: inkognito від 08.08.2009 18:42:17
ЦитуватиВ проекті можуть приймати участь фото-художники, які мають змогу працювати з великоформатними фотографіями (орієнтовно 80х100).

  Можна якісь більш технічні параметри окрім розміру кінцевої роздруківки? Фото розміром 640 х 480 пікселів також можна роздрукувати на будь-якому листі  :)
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: gor_qkop від 08.08.2009 19:34:31
фотік має знімати tif, row або інші їх аналоги...
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: inkognito від 08.08.2009 20:07:27
     у мене знімає і TIFF, і RAW, і RAW+TIFF окрім усього іншого, серійна зйомка до 5 кадрів/сек. ТIFF з компресією чи без? Мінімальний розмір фото у пікселах?
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: zelja від 08.08.2009 20:53:45
в мене знімає JPG але фотки получаються зачотні  ;)
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: gor_qkop від 08.08.2009 21:26:08
По перше хочу зразу пояснити, тільки правильно мене зрозумійте - в проекті будуть брати участь конкретні учасники, конкурс проходить <a href="http://community.livejournal.com/misto_lviv/836082.html">ТУТ</a>, або, якщо не хочется реєструватись в ЖЖ надсилайте роботи на мейл, це описано <a href="http://primusart.com.ua/pages/exhibitions/ntl.html">ТУТ</a>.
Що до піксельності - в принципі можуть приймати участь навіть іксуси, останній вибір буде зроблений на основі композіційної цінності вашої роботи, єдине що вважайте на світочустливість матриці, оскільки буде багато знімків в поганоосвітлених приміщеннях.
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: gor_qkop від 09.08.2009 15:22:20
так все ж з ким домовлятись про фотографування в Ієзуїтах???
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: zelja від 10.08.2009 00:15:14
З Оlеgе  :)
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: Stinger від 10.08.2009 07:30:59
А краще з деректором, там є такий ;)
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: gor_qkop від 10.08.2009 10:51:52
А як мені на нього вийти? ???
Назва: старт фото-проекту
Відправлено: gor_qkop від 20.08.2009 10:34:07
на наступному тижні ми починаємо зйомки, тому хотілося б зустрітись з вами вже на цьому, щоб обговорити графік,  е в когось якісь пропозиції що до часу та місця зустрічі?
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: Golem від 20.08.2009 11:40:53
Думаю на вихідних в тебе в галереї. Наприклад десь в суботу вечерком. Заодно і пивко в центрі попити.
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: gor_qkop від 20.08.2009 11:49:57
Значить в суботу на 7 вечора зустрічаємось в галереї...?
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: Golem від 20.08.2009 14:20:58
Домовилися! Я буду.
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: Yuriy від 20.08.2009 18:18:16
  Чи можна ще якось долучитись до проекту?
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: gor_qkop від 20.08.2009 18:22:39
Приходьте на зустріч...
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: inkognito від 20.08.2009 20:44:11
+1
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: zelja від 20.08.2009 20:55:10
+1
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: Golem від 29.08.2009 20:32:49
Вчора-нині відбувалися зйомки по різних обєктах. То бомба! Самі обєкти, професійні фотографи. Мене трусить від збудження від одного їх вигляду на екранчиках. Все таки професіонали то є професіонали. Як проект вийде - порве Львів на частини, реально новий погляд. Креативу в фотках теж не бракуватиме. Так шо чекаємо.
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: gor_qkop від 29.08.2009 21:25:31
Виклав в себе в ЖЖ панорамки з одного обєкту (http://gor-qkop.livejournal.com/12755.html) єдине щоб пороздивлятись тре зробити пару тиців мишкою
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: zelja від 29.08.2009 21:28:20
класс
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: Golem від 29.08.2009 21:51:13
Гарні панорамки. МОжна друкувати і вішати на стіну. Фенікс якраз вміє друкувати метрової ширини фотки з довільною довжиною :)
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: zelja від 29.08.2009 21:54:47
і в яку ціну
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: Golem від 29.08.2009 22:03:06
Два роки тому метр на півтора коштувало 30 грн. Якість друку була дуже пристойна, на порядок вища ніж на фотооббоях. Дивилося гарно, багато потім хто зробив так само.
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: gor_qkop від 29.08.2009 22:22:52
не моїм фотіком, тут хочаб тіф треба
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: gor_qkop від 29.08.2009 22:30:36
Цитата: zelja від 29.08.2009 21:54:47
і в яку ціну
Доречі, з оскільки в тебе файний фотік можеш мати фішку - робити панорами на форум, як буде треба розкажу як я їх клею :)
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: zelja від 29.08.2009 22:33:56
трабл в мене фотег походу такої функції як панорама чомусь немає :P
хоча ж не мильничка
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: gor_qkop від 29.08.2009 22:43:30
це абсолютно не обовязково, зовсім, захочеш - якось зустрінемось, покажу в чому фішка...
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: inkognito від 30.08.2009 12:39:43
то буде, ну просто безбожно круто - важко слів добрати, особиво вчорашні фото  :) файно провів час, багацько шо побачив. Дякую усім!
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: gor_qkop від 30.09.2009 12:55:11
щоб не перепощувати фото і не порушувати правила сайту http://gor-qkop.livejournal.com/14077.html#cutid1 (http://gor-qkop.livejournal.com/14077.html#cutid1) ще троха фоток з місць проведення проекту...
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: gor_qkop від 10.11.2009 16:12:27
Завтра (середа 11.11), о 18.00 у фотоклубі Ч/Б 5х5 (біля лабораторії паронормальних явищ) відбудеться презентація проекту широкій громадськості, запрошую всі, хто має час і натхнення :) Якщо хтось прийде у футболці експлорера буде взагалі шик!!!
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: Golem від 10.11.2009 16:30:07
Йоу! Я буду обовязково! :) Правда не факт шо коли народ побачить шо я з Полтви - не будуть бридитися :)

- А чо не в твоїй галереї?
- Скільки часу триватиме виставка?
- Вхід коштовний?
- Чи є якась реклама в неті, шоб киунти знайомим?

Мо запость ше в Новинах? Все таки важлива подія.
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: gor_qkop від 10.11.2009 16:37:43
Це не виставка, а презентація, я десь хвилин 20 буду розказувати ідею, що зроблено, покажу фотки, а потім відповідати на питання. Тобто це буде щось на зразо прес конференції...
Якщо ти буш ше й в хімзі, або хоча-б в бахілах - то взагалі просто крутота неймовірна !!!
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: Golem від 10.11.2009 16:39:34
Ага, поняв. Ну я можу взяти. Але показухи не люблю страшно. Тому думаю без того обійдеться.

А яка власне ціль презентації?
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: gor_qkop від 10.11.2009 16:48:12
Показати людям що ми робимо!
http://smolyaninow.livejournal.com/167603.html
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: zelja від 10.11.2009 16:52:25
Я теж буду :)
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: Roy від 10.11.2009 17:16:33
На це варто подивитися!
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: inkognito від 10.11.2009 17:55:56
+1, рімно об 18-00
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: Stinger від 10.11.2009 19:39:39
я буду 100% о 18.00)))
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: gor_qkop від 11.11.2009 10:45:51
Приходьте, а я вам тоді столік займу  ;)
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: gor_qkop від 11.11.2009 13:20:39
площа Коліїївщини, 2
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: Golem від 11.11.2009 23:25:49
Презентація відбулася. Мені сподобалося. Правда мало зачотних фото було показано (я ж то знаю які є в заначці). Але нічо. Приємно було спостерігати за виразом обличчь оточуючих. Я ж був в спорязі. Якшо хтось фоткав - викладіть, пліз, фото для історії.
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: YserL від 11.11.2009 23:30:15
І мні цікаво побачити фото з презентації)
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: Nick_c3 від 12.11.2009 00:30:43
я забігав на кілька хвилин, стільки народу там було аж не було як протиснутись))) вот єдина фотка)))
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: Hulihanka від 12.11.2009 10:55:06
Заскочила, глянула на знайомі фейси- втішилась, подивилась одним оком на презентацію- цікаво, шкода, шо аж 3 місяці чекати до виставки(
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: zelja від 12.11.2009 11:16:35
Ще я пару фоток докину


(https://exl.fra1.cdn.digitaloceanspaces.com/609/10110/8ddfe8e3f38f) (http://www.radikal.ru)

(https://exl.fra1.cdn.digitaloceanspaces.com/609/10110/1431d232d088) (http://www.radikal.ru)

(http://s54.radikal.ru/i145/0911/da/a8eac7db66c1.jpg) (http://www.radikal.ru)

(http://pic.ipicture.ru/uploads/091112/EUj83aSUn3.jpg) (http://ipicture.ru/)

(http://pic.ipicture.ru/uploads/091112/BsCO0SE4D4.jpg) (http://ipicture.ru/)
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: gor_qkop від 12.11.2009 16:08:16
Дякую всім, хто прийшов! Якщо хтось не зміг потрапити може подивитись ПРЕЗЕНТАЦІЮ (http://primusart.com.ua/content/big/exebitions/ntl/%D0%9D%D0%95%20%D0%A2%D0%A3%D0%A0%D0%98%D0%A1%D0%A2%D0%98%D0%A7%D0%9D%D0%98%D0%99%20%D0%9B%D0%AC%D0%92%D0%86%D0%92.pdf) вдома...
Назва: НеТуристичний Львів - відкриття фотопроекту
Відправлено: gor_qkop від 09.09.2011 09:10:49
(https://exl.fra1.cdn.digitaloceanspaces.com/609/27675/s640x480)

Запрошуємо всіх форумчан і гостей форуму 12.09 о 18.00 по вул. Вірменській 13  на відкриття фотопроекту "НеТуристичний Львів", результат трьох-річної роботи колективу авторів:
Фото - Сергій Муралло, Олег Семенюк, Юрій Чимерис, Олександр Яворський
Дизайн та обробка - Аріна Пієнко
Текст - Єгор Лєбєдєв, Дмитро Ходико
Куратор - Єгор Лєбєдєв
Сайт проекту http://primusart.com.ua/view.php?id=23 (http://primusart.com.ua/view.php?id=23)

Чому НеТуристичний Львів?

Прибуваючи до міста, туристи стикаються з його штучним іміджем, покликаним створити заздалегідь сплановане враження. Цей імідж поступово поширюється і підкорює собі те, що туристи минулих років могли вважати своїми особистими знахідками і досвідом. Однак, як і раніше, лише городяни як неформальна спільнота, можуть поділитися тим, що не стало частиною туристичної легенди. Для всіх, хто бажає відчути реальність, найважливішим стає не те, що видиме, а те, що невидиме. Це призводить до бажання побачити і показати те, що показати і побачити неможливо, що з найрізноманітніших причин навмисно зачинене і тримається в таємниці. Це парадокс, уникнути якого неможливо.

Мета цього проекту подвійна.


По-перше, продемонструвати деякі з об'єктів, які навряд чи бачили туристи і більшість городян. Це об'єкти невідомі і приховані, заборонені для відвідування або і просто небезпечні.

По-друге, інтерпретувати ці об'єкти як частину нашого власного досвіду. Ми хочемо поділитися своїм баченням міського середовища з його історією, економікою, владними відносинами, значеннями і міфологією, що перебувають в стані постійного руху та боротьби.
Часом ми відсторонені чи навіть цинічні, часом свідомо поділяємо певну позицію у конфлікті.

Цей мультимедійний проект включає візуальні образи та тексти, що перегукуються на різних змістових рівнях. Заключною складовою проекту є власні інтерпретації глядачів. Це можливо, адже проект звернений не лише до гостей міста, а і до його мешканців.

Фотографії: Ми запросили до участі у проекті чотирьох фотографів, як професіоналів, так і аматорів. Їх візуальні враження відтворюють середовище – не як віртуальну реальність, але як ідею.

Тексти: Текст стендів є паралельним виміром, у якому реконструюється досвід. Стосунок тексту до візуальних образів може бути довільним. Тексти можуть пояснювати зображення, доповнювати його, заперечувати або висміювати.

Дмитро Ходико

Наш фото-проект не міг би відбутися без великої кіькості людей, які підтримали та розділили нашу ідею:


Анатолій П. Зубрицький - керівник «Львівського управління капітального будівництва та розвитку профспілкового майа» Федерації Профспілок України;
Марта Дропа - спільнота eXplorer.lviv.ua;
Андрій G. Риштун - спільнота eXplorer.lviv.ua;
Олег І. Шевчик - спільнота eXplorer.lviv.ua;
Анна С. Жуковська - директор середньої загальноосвітньої школи №6 м. Львова;
проф. Юрій О. Поспішіль - завідувач кафедрою патологічної анатомії та судової медецини Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького;
Володимир І. Вовк - доцент кафедри патологічної анатомії та судової медицини Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького;
Діана І. Пельц - директор Центрального Державного Історичного Архіву України у м. Львові;
Василь Ф. Кметь - директор наукової бібліотеки Львівського національного університету імені Івана Франка;
Юрій І. Геляра - директор управління майном невиробничого призначення БО «Управління майном невиробничого призначення» ВАТ Іскра;
Тарас Піняжко - автор книги «Львівська Цитадель»;
Невідомий Добродій - власник однієї з веж Цитаделі;
Ігор Є. Дуць - начальник служби енергогосподарства ЛКП «Львівелектротранс»;
Олег С. Штангрет - помічник начальника Головного управління МНС у Львівській області;
Петро А. Лендер;
Євген О. Неведров.
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: Bottlehunter від 09.09.2011 09:46:47
Обов'язково прийду подивитися, і колєг візьму. Дуже подобаються ваші роботи!

Маленьке прохання: на головній сторінці сайту проекту ( http://primusart.com.ua/view.php?id=23 ) помітив наш банер яко спонсорів. Чи можна зробити його клікабельним?
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: Golem від 09.09.2011 11:28:05
І я постараюсі прийти :) Для тих хто не зможе відвідати в понеділок - Скільки часу триватиме виставка?
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: RoMeL від 09.09.2011 12:06:51
Я теж думаю буду  :) Дуже цікаво має бути  ::)
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: inkognito від 09.09.2011 12:08:15
Звісно, що припрусі. Але мабуть вже на вихідних - на відкриттє не встигаю через роботу  :'(
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: Alter від 09.09.2011 13:35:36
Якщо чесно, то колись в мене така ідея виникала, але персонально для себе. Тому 200% прийду.
Однозначно тра ще і друзяк тягнути!
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: Roy від 09.09.2011 13:41:45
Теж цікаво, +1.
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: gor_qkop від 09.09.2011 18:40:50
буде висіти покі не скажуть що час  знімати, а скільки - 2 тижні чи до зими не повім
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: inkognito від 09.09.2011 20:17:59
Цитата: gor_qkop від 09.09.2011 18:40:50
буде висіти покі не скажуть що час  знімати, а скільки - 2 тижні чи до зими не повім

А який режим роботи на бухідні?
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: gor_qkop від 09.09.2011 20:24:11
а він на вулиці вмсітеме, тожніц проблем
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: Sunkatalano від 09.09.2011 21:40:25
Цікаво буде глянути, +1)
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: Golem від 14.09.2011 12:17:50
Подивився. Фото класні, видруковано троха затемно - але теж нічо. Одне зле - мало! Ми тоді стільки всього назнімали налазили. А тут лише кілька фоток.  Ну і Полтву я б на середину поставив, а то до неї і не доходить і виглядає вона якось несолідно з краю. Якшо з гумором і коротко то: Менше тексту більше фоток :)
Назва: Re: фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"
Відправлено: Dido від 14.09.2011 18:58:55
Прийшов, подивився, плювався. Понти дешеві - більше ніц. Тема надзвичайно цікава, а зовсім нерозкрита , як колись казала моя вчителька літератури , дивитися нема на що.