Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Володимир Останнее Сонце

#1

Вітаю закинутий готель Tropicana Rosetta 4* з 2015 р.
посилання на опис готелю https://tophotels.ru/hotel/al4899/media?tab=photos&size=big&photo_type=14
Цікаво що в середині все ціле . Доступ вільний ,охорони немає. Насправді зараз Шарм став багатим на подібні закинуті місця , далі буде.





















#2
Вітаю
, координати 27°51'26.4"N 34°17'37.9"E. Поряд знаходиться недобудована військова база з площадками для ракетних комплексів.  Можливо хтось допоможе з опізнанням моделей танків . Насправді Шарм є багатим на подібні військові знахідки , далі буде.



















#4
Вітаю закинутий прокатний центр квадроциклів KTM SAHARA та трасса знаходиться навпроти готелю Panorama Naama Heights Sharm El Sheikh 4*
, координати 27.922371, 34.320977 . Десятки квадроциклів стоять роками під відкритим небом . Будівля в гарному стані металлістів не помічено. Цікаво що в середині все ціле . Доступ вільний ,охорони немає. Насправді зараз Шарм став багатим на подібні закинуті місця , далі буде.
IMG-9180" border="0

IMG-9173" border="0

]







#5
Потрібні були жахливі жертви щоб влада нарешті зробила те що мусила зробити давно .
#6
Вітаю усіх форумчан , ось випадково натрапив на вцілілий флеш бек з минулого Львова. Машини всі цілі не розкурочені , поряд в минулому гарний парк наразі весь заріз . Попасти можна обійшовши АТБ є сонний вахтер , просто пройшли повз нас не помітили.



























#7
Ось свіжі цікавинки якщо буде цікаво розпишу подробиці:



































#8
з радістю , а де там мегалодони пропливали поділитесь ?


#9
Вітаю , ось такі цікаві знахідки з дуже давньої їсторіі Львівщини. Знайдено біля села Загір'я.
Кре́йдовий пері́од — останній (третій) геологічний період мезозойської ери. Розпочався близько 145 млн років тому, закінчився 66,0 млн років тому. Тривав, таким чином, близько 79 млн років. У крейдовому періоді серед рослин з'являються покритонасінні[5], які дедалі набувають більшого розвитку. Серед тварин з'являються перші плацентарні ссавці, а у воді панівне становище захоплюють кісткові риби.

На початку крейдового періоду зберігався теплий і м'який клімат. Наприклад, в Антарктиді клімат був приблизно таким, як у сучасній Великій Британії.

















#10
ПОруч є ще одна церква. Ось детальний опис.

Село Кугаїв розташоване на південь від Львова, за 4 км на схід від стрийської траси. У XIV ст. село було у королівській власності.[2] Згадується село 23 листопада 1447 року в книгах галицького суду . Саму церкву з дороги не видно , треба буде уважно шукати в хащах , це її і вберегло. координати 49.689233499669704, 24.0411021239701












#11
Всім вітання довелось сьогодні побувати на цікавіц фабриці знаходиться вона по вулиці Грабовського побачивши покинуті бочки для квасу зразу пригадав продавця кваса дядю Гену ну і свої дитячі роки :)

На жаль детальна інформація не знайшов в інтернеті про цей об'єкт тому прохання до всіх хто знає щось про цю фабрику чи історію,поділитися.











































#12

На даний момент з того що вдалось записати на відео нічого не лишилось , кожен день чути гуркіт старанних мурашок металістів , подекуди почали валитись перекриття через демонтаж металоконструкцій. 

#13
Новий цум .Фото з чорного ходу , доступ був вільний через новий фітнес клуб. Там ще підвали та ангар цікаві ...та  То іншим разом








#14
Трохи свіжини .  Стільки шприців ніде не бачив , бережіть себе і дітей.












#15
Вже є доступ у праве крило , через вікно









#16
Вітання дослідникам Львова , сьогодні з сином прогулялись , дуже затишне та спокійне місце в самому центрі Львова.

Митрополичі сади, Сад собору святого Юра або Святоюрський парк — сад, розташований біля палацу греко-католицьких митрополитів на території комплексу собору Святого Юрія у Львові.

Парк розташований на схилі Святоюрської гори. У 1772 році був обведений кам'яною загорожею. На початок XIX століття це був живописний парк з трьома терасами довкола митрополичого палацу. Це був приклад сакральних садів, якими оточувалися львіські монастирі і храми у минулому.

Історія спорудження
Ще архітектор собору Юра Бернард Меретин до деталей спланував не лише власне саму споруду, але й інтер'єри, декор та навколишню територію садів. Їх реалізація почалася після смерті Меретина. Близько 1762—1771 років довкола митрополичого палацу було розбито декоративний сад на терасах, утриманих потужними підпірними стінами. Кожна з терас протрактована гафтованими квітковими партерами з витонченими візерунчастими заповненнями квадрів, боскетними кабінетами.

Головна вісь об'єднує ансамбль барокових садів при митрополичих палатах та кафедрального собору на Святоюрській горі. Вона починається від тераси вхідного порталу собору, орієнтованого зі сходу на захід і через величний відкритий «вестибюльний» простір соборної площі — курйоли, який можна оглянути, піднявшись на вхідну терасу парадними сходами, продовжується в східному напрямку до західного головного входу митрополичого палацу

За аналогією з ватиканським Бельведером, будівництво якого у XV столітті папа Юрій ІІ доручив архітектору Браманте, з еспланади триступінчастих терас і лоджії митрополичих палат зі східної сторони прочитуються квадри восьми квіткових партерів, центральна композиція декоративного басейну та боскетні зали, виконані згідно з проектом Клеменса Ксаверія Фесінґера у 1771 році (зберігається в Національному музеї у Львові).











































#17
Старосільський Замок 15 км від Львова видніється на фоні невеличких охайних хатинок ще здалеку. Із площею у 2 га він вважається найбільшим замком на Львівщині. Ввійшовши у ворота, опиняєшся оточеним високою старовинною стіною з підземеллями ...










































#18
сьогодні побували в багетній майстерні "рамар" вулиця Листопадового Чину, 11, Львів,
,книжки Львівська цитадель є в наявності Тарас Піняжко автор також є багато цікавих книжок по історії Львова
#19
Додам ще кілька свіжих фотографій бази сокіл я відпочивав там в дитинстві і гуляючи там мав дуже приємні спогади







































#20
Мої архівні фото та відео за 2011 рік обчислювальний центр та панорами