Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#2001
то я б також просив одну для себе, у якості бекапу  :) Усі параметри такі самі як минулого разу - Inkognito та розмір L.
#2002
якшо є сало - крекер переходить на другий план і нервово курить в стороні.
#2003
це не "Мікроприлад" він за 200-300 метрів далі, хіба то його якась віддалена частина
#2004
тим не меньше, факт є фактом - залишки метро є, але попасти туди unreal...як би не було прикро
#2005
...і припустити, що в наш скрутний час він активно використовується для патрулювання територої Зони просто якось звучить неправдоподібно.
#2006
Во так...Флудерам, оффтоперам, спамерам присв'ячується:
#2007
  Нажаль малоймовірно, що я поїду - але все-таки від себе пораджу вам виїхати якомога раніше. Скажімо об 08-00, зустрітись можете 07-45 - маршрутка виїжає щопівгодини.
#2008
 Звісно поїдемо, але весну треба впевнену дочекатись. Шоб тепло було, грози (вода з неба!!!) - а уявіть собі які фото будуть. Але виключно самі своїм маршрутом - ніяких платних поїздок, того вже добра надивився стільки, що просто тошнить від однотипних знимок. Андрій молодець однозначно, мені здається, що поїздка була платною - ну автобус там, гіди...Хоча можу помилятись
#2009
  Мабуть за твої дописи. Хто? - користувачі форуму, більш ніхто. Особисто я поставив - за наявність матюків некрасивих слів у дописах. Як бачиш, окрім мене ще четверо дописувачів вирішили за щось тобі поставити мінуса.
#2010
2 treyser: ще єден матюк - і трейсити будемо тебе. Свої знання у географії міста Лева можеш показати на зустрічі із дописувачами форуму. Також НІКОГО не цікавить коли у тебе і які тренування (див. Смітник, там багато твоїх дописів), конкретики мало. Усе конкретне переміщене у шапку теми.
#2011
  Ну на Зеленій, 147 вило як має бути - причому із сторони ДБК. YserL мені в асю написав - і я одразу вікно відкрив, точно гуло.
#2012
  На маскальському сайті заявили, що такі клавіатури використовуються для навчання львівських учнів, починаючи із молодших класів  :)
#2013
 Ви б шановне панство поставили конкретну ДАТУ та ЧАС вилазки, місце зустрічі - а то так до Різдва будете домовлятись про похід  :)
#2014
 думалось освітити усі закутки - принаймі жеб не залишалось темних кутів...UTP можу донести ще багацько. Але все-одно гріти резистори якось недоречно у будь-якому випадку. Ось власне і пропоную розробити якусь схему освітлення, уникнути по максимуму резисторів та неосвітлених кутів, мати гнучкість керуванням світлом тощо. Апріорі потрібен план розміщення світильників по кімнатах, а від того уже танцювати далі...
#2015
  Якшо послідовно - пропадає гнучкість керування ними. Нащо за обмежених ресурсів палити світло у декількох сусідніх кімнатах (де воно на даний момент у принципі непотрібно)?
#2016
   A як ото світло організувати конкретні їдеї є? Не як дроти протягти і де світло поставити. ІМХО треба якогось міні-пульта керування - із 10 скажімо вимикачів на окремі зони. А також живлення - не садити ж на резисторах 13,5 В до необхідної напруги...Соррі за ламерність, думаю нам тут іно Golem чи можливо YserL допоможе...
#2017
Цитата: Fetole від 17.11.2009 20:32:08
Доречі, та прога на телефоні не паше - перевірено нашими покусаними сраками)

а вона хоть ТЕОРЕТИЧНО могла працювати? І як то ми плавно відійшли від відлякування собак до відлякування комарів? Мабуть для комарів тра створити окрему тему...
#2018
 Не те, щоб я придирався - але виникло декілька запитань:

1) Сигнал та його характеристики;
2) Звичайний динамік - то який?;
3) не чулось майже - тоді НЧ до грубо кажучи 15 Гц або УЗ десь десятками кГц вище - як то може випромінювати "звичайний динамік"?
4) як НЧ впливає на комарів? У всіх боянах в інтернеті говорилось хоча б про ультразвук...і то в нього не вірю;
5) 15, 20, 25 кГц - і то пищалкою мобільного телефону? Чомусь ся не вірит...
#2019
Цитувати
Від комарів таки помагало...а сигнал низької частоти...

Скільки мої знайомі не пробували, ніц не допомагало. Хіба потужність така мала бути, же комарів з ходу в стінку розмазувало в пляцок! А що власне далі після ... ? Що означає сигнал Низької Частоти? Який діапазон, і власне, що за сигнал?
#2020
Цитата: Pasja від 17.11.2009 19:05:10
Я колись ходив на радіо гурток, то там ми робили подібну штуку, тіки проти комарів))) Пристрій випускав сигнал низької частоти який відганяв комарню))) Треба зробити знову і перевірити на собаках... Плюс цього пристрою, що в  нього регулюється чистота сигналу... А схемка взагалі проста...На базі транзистора МП37б.

Низької чи високої таки? Сам транзистор таки значиться як на єден МГц... Допомагало від комарів?