Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1281
ціну ффстудію, дві останні позиції як такі не цікавлять
#1282
 На поточний момент ключ в Декстера, проте під Добробутом св'яткувати як мінімум не меньш запально ніж в Лощині...Згадайте добрих сусідів-стукачів.
#1283
візьму за пиво заради родіятора
#1284
   Усім желающім, наголошую -здибанка завтра на АС-2 на кінцевій маршрутки №34 коло кійоска з газетами о 08-00. Злий модератор буде присутнім.
#1285
Гумор / Re: Смішне Відео
22.10.2010 14:06:50
Грабіжники-лузери

#1286
від себе додам, що все чудово зрозумів ше як топікстартер запостив. Просто треба бути троха уважнішими, ось і все

ЦитуватиВилазка таки була на сьогодні. Просто в Цезаря і Смайла  день починається відтоді відколи прокинулись зранку, а не рівно в 00:00 за Києвським часом

Дотепно, як і твій рейтинг. Бажаю нескінченного моря  вокеану плюсів та ґратуляцій від співчуваючих!
#1287
Городоцька-Шевченка, навпроти церкви Св.Анни - господарський магазин. Нутрощі незмінно збережені!
#1288
Гарно, похрестив +. Основна причина закриття заводу - обладнання за часів царя Гороха, що жерло стільки газу, же саме виробництво було навіть на половину нерентабельним. В останні роки робилися спроби встановити б/у італійську лінію по виготовленні плитки, проте нажаль, не встигли зробити цього.
#1289
то все фігня, ще пів року тому на початку Дорошенка (чи скоріш сказати в його кінці, ближче до памятника Шевченку), коло зупинки 2-ки трамвайка був продуктовий магазин. Це був ідеал совкового магазину, у інтерєрі ніц не змінилось (доставили холодильники із пивом та колою), тарани також були присутні.
  Зараз там ДЦ. А наступний ДЦ 100 метрів далі по Дорошенка, навпроти вже почившого в суї UniTrade'у...
#1290
  Поточний стан не знаю нажаль, але те, що були люди же на тому на пів-життя заробили то точно! Сам декількох знаю.
#1291
жива та не вмре! Чекаємо на цінну інформацію!
#1292
молодець, що дописав тут! Я я то думав, чом тебе набираю, а в другому кінці тиша... Golem все правильно написав, у мене виникло аналохічне питання - чому джерелом зарази вважаєш власне Броди, а не скажімо Полтву попри котру ти часто прогулювався? Вона мені принаймі виглядає як ймовірне джерело зарази, шахти - ні. Маю надію, що вже в тебе все гуд, у разі якщо потрібна допомога - пиши у приват! Радий чути тебе знову!
#1293
Цитувати
Тому нічого не бійтеся все буде супер!!!
Дякую красненько, не боїмося! Але якщо виникнуть у тебе локальні проблеми, ти не стидайся, давай знати - віддалено вирішимо. Всяко у житті буває, залізеш ось у неправильний будинок...
#1294
  Хіба топікстартер не написав чітко, що здибанка завтра о 08-00? Чи може хтось вважає, що семеро одного чекають? Взагалі, хто довго дрихне чи доїжеючій --> чому б вам не зустрітись окремо скажімо, об 15-00 та не піти тим самим маршрутом? Можливо, знайдете чи помітите ті деталі, котрих перша група не встигла?
#1295
  Про ОБГОВОРЕННЯ ви на жаль забули. Воно тутко
#1297
Обов'язково буду у Львові!

2 Stinger: HolyWar'ів не буде тут, тому твоє повідомлення займає достойне місце у СмітникуTM, де бажаючі можуть прочитати перли. Зрештою, подібні повідомлення надалі ґавтоматично туди попадатимуть

2 Lesyk: тебе це також стосується, уважніше читай
#1298
   здається мені, що ти ніфіга не хлопчик, ба навіть не женщіна!? Може москальський шпійон?
   Фото Stinger'a
#1299
 Ну то всі знають, основна тема тут, обговорення внизу
#1300
  Мав колись добрі відносини (ех...) із власне Генеральним Директором Керамзаводу, п. Бек М.В., нажаль він вже "не в строю", що й не дивно як на його вік. Керам заглох здається 2-2,5 років тому, вся справа у ціні на газ, котрий там нещадно палили. У останні часи навіть італійську(і?) лінію(ї?) купили, ба навіть запустили в експлуатацію. Але ніц не допомогло, запізно це все почали +продукція була дуже невисокої якості.