Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - yegor_previr

#1
Urban Exploration Lviv Fest 2015 повертається і в цьому році! Хто пам'ятає масштабний соціокультурний проект в покинутій фабриці і гучний движ до ранку з мусорами, правим сектором і веселими пригодами повинен знати - IT COMING SOON

Анаід Агаджанова https://vk.com/urbanexplorationlviv знову збирає команду, щоб зробити фестиваль у новому форматі.
Хто хоче долучитися до дружної фестивальної сім'ї, вам намажуть солодкого з надлишком на львівській фабриці повидла. У будівлі якої і буде традиційно проходити захід. А поки що якщо хтось хоче стати волонтером або учасником записуємося на офіційній сторінці заходу, буде весело і креативно.
https://vk.com/public_urbanexplorationlviv

Цього року ми працюватимемо весь теплий сезон і в новому форматі та шукаємо нових ВОЛОНТЕРІВ та УЧАСНИКІВ нашої мужньої та дружньої фестивальної родини! Якщо ти цікавишся мистецтвом та соціокультурними ініціативами - тобі до нас! Нам потрібні волонтери для прес-центру, адміністрування фестивальних івентів, помічники по оздобленню території, дизайнери, реставратори, айтішники, сммщики і всі, в кого серце б'ється швидше від ідей Urban Exploration.

Ми відкриті для усіх і запрошуємо до участі арт-об'єднання, галереї, художників, дизайнерів, архітекторів, реставраторів, театри і музикантів, менеджерів культури, ЗМІ, блогерів, будь-які соціальні ініціативи з будь-якої частини України!

Наша мета – створити унікальний простір для комунікації суб'єктів культури, в якому художники та мистецькі організації з різних частин країни матимуть змогу демонструвати свою діяльність та кооперуватись; водночас будь-який відвідувач нашого фестивалю матиме змогу побачити десятки найрізноманітніших експозицій. Urban Exploration Lviv - не просто черговий фестиваль чи серія мистецьких івентів. Urban Exploration Lviv - це масштабний соціокультурний проект, який впливатиме на різні частини життя міста через мистецтво. Ми вдихатимемо яскраве і сучасне життя в забуті і покинуті будівлі, наповнюючи їх молодістю, креативом, кольорами і теплом наших сердець.

Анкета для волонтерів, Якщо Ви хочете допомогти та долучитись до створення фестивалю
https://docs.google.com/forms/d/1G4Nvkkinw_7CKUI6mTQadMbkNPNEaR9UuCcgS-n9tyA/viewform

Анкета для учасників /організацій/ партнерів
https://docs.google.com/forms/d/11dFHWedi3LcuBOhdsGTLTHO5OWjW5u9FtlUPbr2rROI/viewform
#3
Цитата: Bottlehunter від 28.04.2014 09:47:01
Ми в п'ятницю будемо в Києві, хочемо в першій половині дня на цю виставку піти. Якщо маєш бажання, давай разом сходимо. Позенайомимося заодно.
На-жаль, я взавтра їду на Дністер сплавлятись, і у п'ятницю не буду в Києві... =(

Побував на відкритті) Було дуже приємненько) Я посміхався) І бачив усміхнених людей) 
Добре буває побувати там, де є привід посміхнутися)




















#4
Ця подія має не так стосунок до Львова, як до спільної з форумом тематики "Urban Exploration".

А так, як форум можуть читати люди, які мешкають за межами Львова, а хтось може й до Києва саме зібравсі, тож вирішив про неї повідомити просто "про-всяк-випадок", так як тема цікава тим, що її організовують двоє одних з найвідоміших в Києві і Москві руферів/ сталкерів, і на ній будуть чудові світлини з їх залазів на одні з кращих дахів та об'єктів світу!


https://vk.com/urbanexkiev
http://raskalov-vit.livejournal.com/134870.html
*інформація в посиланнях російською мовою)))
#5
Дякую всім, хто за мене і тут переймався)
Я буду 16-го і 17го (в неділю і понеділок) у Львові)
Хто хоче зустрітись - можемо побачитись)
Мій телефон 0639564989)
А ще я не вирішив, в кого буду ночувати в ніч з неділі на понеділок)
#6
Цитата: Golem від 06.10.2011 16:21:28
Цитата: inkognito від 06.10.2011 16:04:06
    Курча, пропустив фото із дупами (розказували із самого сраня, до нету йно добіг)

Нічого страшного, все можна знайти тут :) Особливої уваги заслуговують відео про весну :)

Відео про весну зацінив))) Так, є в нас у Києві такі кадри)))
#7
Здоров експлорумчани)
Я - киянин. Мені Голем день тому кинув ссилку на цю тему, і от зараз я таки сюди зайшов)))
Так що тут з екскурсією? Типу - вас 5 чоловік бажаючих, і через брак учасників, та недомовленість по транспорту - вона переноситься на невизначений час?

Я - сам дуже хотів, і хочу туди попоїхати. Але найбільше хотілось би здійснити відвідини «кладовища техніки» в Россохе, або військового об'єкту РЛС «Чорнобиль-2», але екскурсії туди не водять... Мрія - таки туди якось потрапити...