Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#1861
Гумор / Re: Смішне Відео
17.11.2011 17:54:18
Вася Пацан :)

#1862
ТзОВ НТП «Галекоресурс» м. Львів, вул. Д.Апостола, 7, тел. 242-32-89.

40 грн за одну лампу. Офігіли!
#1863
Погоджуюся. Доробиш свою метеостанцію і тоді розділимо ці дві теми. Якраз вийде цікава підбірка з 3 сайтів :)
#1864
Дякую за лінк! Тепер знатиму яка правдива температура за Вікном. Поділюся і своїм, службова інформації аеропортів.
#1865
Не все так зле :) Стоїть фільтр, щодня відсіюється близько 50 ботів. Так що всьо гуд :) Оце перший бот шо проліз :)
#1866
переніс в гумор і Поржав :) Витирати не став, скільки ж позитиву :) Правда заборонив му більше писати, аби не псувати перше хороше враження :)
#1867
Викладаю тут уривок з книжки Анджея Хцюка "Атлантида". Це довоєнні спогади про Карпати одного Дрогобичанина. Написано красиво, з відчуттям гір. Багато згадуваних місць існують ще й досі, як ото Притулок на Плісце наприклад. Дуже сподобалася історія про гуцула-відлюдника.















Фото в більшій роздільній здатності можна скачати тут
#1868
Вчора водили журналістку 12 каналу в Полтву. Пройшли від Липинського-Чорновола аж до Оперного. Перед Оперним на місці де всі слизґаються журналіст(ка) впала по коліна в воду. Далі пройшли троха до зливу і його переходити не стали, а вийшли коло Міленіуму. Весь цей час оператор мужньо знімав відео. Що з того всього вийшло дивимсі в суботу ввечері о 9 годині на 12 каналі.

Як завжди питалисі мене про якісь легенди Полтви. Я їм розказав небелицю про Чорного Діггера.

Був собі колись діггер. Пішов він якось в Полтву. Зупинився він собі перепочити під люком. А люк той виходив прямо на проїжджу частину. І сталося якраз так що їхала тоді переповнена маршрутка по тій дорозі. Наїхала вона заднім колесом на той люк, він не витримав, тріснув на дві половини і впав на голову бідному Діггеру. А так як був він без каски - то там же і загинув і був похований в болотах очисних споруд жабами, щурами та водяниками. Не було ні ксьондза, ні поминок. Тому дух його непрощений блукає тепер Полтвою. І якшо бачить він когось без каски під небезпечним люком, то бере і щосили гупає по ньому, аби налякати бідолаху та не допустити такої ж смерті, якою загинув колись сам. Тому що в Полтві дуже темно і брудно то й назвали його Чорним Діггером.
#1869
Довгі звіти зазвичай пишу в Ворді, а потім перевставляю їх в форум. Тоді навіть якщо шось станеться з браузером чи базою даних - все легко можна відновити.
#1870
:) Цікаво, дякую за лінк.

Для нових користувачів які не знають моєї позиції: ніякої комерційної реклами на сайті не буде, принаймні поки я плачу за хостинг. Додати дружній сайт чи Пивничку - завжди будь-ласка. Але рекламувати прокладки чи китайські ліхтарики - це зовсім інше діло. Бридко якось :)

Ну і хочу заспокоїти - продавати Експлорер ніхто не буде. Хоча б тому шо він є результатом праці мінімум 50 людей які до нього активно дописують/дописували, а не власністю когось одного. Тому навіть якби хтось і захотів - зробити цього не зможе.
#1871
Легенда про Чорного Кочегара

Давним давно це було, коли ще Завод був мегасікрєтним гігантом вітчизняної промисловости.. В силу своєї мегаепічности Завод не був підключений до міської опалювальної мережі і мав власну Катєльню. У ній всю зиму, весну та осінь працював Кочегар. Влітку, коли теплої води робітникам потрібно не було, Кочегар мив начиння у заводській Їдальній, але то вже інша історія.

Одного разу прокинувся Кочегар серед ночі від дивного дзюркоту води. Виявилося, що це паламауся бачок в туалєті. Зібрав він торбу з інструментом ти й пішов його лагодити. Та це виявилося непросто: брудна вода з водопровідної мережі Заводу (такою вона залишається і донині), залишала багато гидотного осаду. Довго мордувався він з бачком, та так нічого й не міг вдіяти. За ремонтом Кочегар геть начисто забув за свої котли. Вода в них давно перегрілася, тиск пари люто піднявся, турбіни набрали шалених оборотів і от-от це все мало по балістичній траєкторії підкорити верхні шари атмосфери.

Кинувши все побіг бідний кочегар виправляти ситуацію. Та було вже пізно.. Все обладнання Катєльні вибухнуло і завалило всі перекриття, поховавши під собою і самого Кочегара. Вистояла цю катастрофу лишень Велика Труба, що оце маячить тепер в нас перед вікнами - живий свідок епічєских подій. Після цього завод під'єднався до міської тепломережі, а понура коробка Катєльні довгий час пустувала, поки її не реконструювали під офіси.

Та щоночі Дух Чорного Кочегара бродить по Катєльні і слідкує, аби з усіх бачків постійно текла вода. Тому ніхто не може їх полагодити. І замінювали на нові, і з тиском води алхімічили – все намарне, Чорний Кочегар своє діло знає. І буде так блудити аж поки не виведе з ладу геть всі бачки і не зруйнує до кінця будівлю Катєльні.

Чорний Кочегар і Їдальня

Як ви пам'ятаєте, влітку Катєльня не працювала і кочегар був без роботи. То ж керівництво Заводу наказало йому в Їдальні мити начиння. Кочегар люто ненавидів цю роботу але мусів підкоритися. Миючи посуд згадував він свою суху, теплу, затишну Катєльню, чекав приходу опалювального сезону і будував коварні плани як позбутися цієї неприємної роботи.

І ось що він вигадав: тихцем, коли ніхто не бачить, він псував страви. Заливав салати оцтом та олією, досипав в бульйон і в гречку по жменьці камінців, кришив у тісто шматочки мочалки, змінював місцями сіль і цукор, замість перцю сипав сажу з котла. План спрацював і мало який відчайдух наважувався їсти в заводській Їдальні. То ж начиння мити не було потреби. А наш Кочегар мирно собі куняв у закутку найбільшого з котлів.

Та невдовзій після реконструкції Його рідної Катєльні під офіси відкрили Їдальню. Ну не зміг Кочегар стерпіти такої наруги - то ж узявся за старе.

Чорний Кочегар і Вентиляція

Ще на початку своєї роботи в Катєльні Кочегар винайшов спосіб як можна займатися своїми справами і одночасно слідкувати за котлами і турбінами. По всій будівлі Катєльні він проклав хитросплетену мережу вентиляційних каналів, по яких ефективно циркулювали всеможливі запахи і звуки. Якшо десь виникала пожежа, загоралися дроти чи витікав газ то Кочегар одразу ж про це знав, в якій би частині будівлі він не був.
Не було каналів тільки в туалеті, щоб неприємний запах залишався там і не смерділо по всій будівлі. Тому Кочегар вчасно і не відчув аварію в Катєльні, коли лагодив бачок. Це і вкоротило йому віку.

Під час перебудови на офіс ці канали так і залишилися вентиляційною мережею. Звісно, зберігши оригінальний спосіб дії але на модерний лад підключивши туалети. То ж тепер у кожному закутку офісних приміщень відомо що сьогодні на обід в Їдальні і коли хтось пукнув у котромусь туалеті.

Хроніки Катєльні

В Чорного Кочегара було два підлеглих: Червоний Завгосп і Синій Електрик. Обоє весь час бухали з блядями і тому справами Катєльні займалися погано. Через це там завжди були проблеми з лампочками, розетками, кранами, хідниками і замками.

Аби бляді охотніше йшли до них бухати в похмуру Катєльню всі стіни і двері там вони помалювали в привичні для блядєй рожеві, фіолетові і червоні кольори. Також по коридорах повстановлювли двері з тугими і скрипучими пружинами, аби Чорний Кочегар не міг раптово до них підкрастися.

Якось привели вони до себе бухати Вахтьоршу з прохідної Заводу. Купили водяри, ковбасу і батон. Та по дорозі наверх вахтьорша спотикнулася на сходах, впала і вдарилася головою об перило. А так як торець в перила був гострий і з зазубринами то й пройшов він наскрізь, вибивши мозг Вахтьорші на стіну. Прийшлося їм того вечора лишитися без сексу, Вахтьоршу закоптити в трубі Катєльні і пустити на закуску, а стіну замалювати синьою фарбою.

Незадовго до епічєского запуску Катєльні в космос керівництво Заводу захотіло новий Лєксус. Тому постановило, що віднині завод повинен економити. Найперше зникло освітлення території, потім, аби не платити місту, сміття почали закопувати прямо на території, каналізацію зливати в пустоти під цехами а воду брати зі свердловини під Катєльньою.
Послав якось Кочегар Синього Електрика, як наймолодшого, за Фляшкою,. Сидять, чекають з Завгоспом, а його все нема й нема. Послав він тоді середущого, Завгоспа, але й того слід пропав. Подумав що ті двоє напевно пють без нього, взяв дрючка і пішов їх пиздити.

Йде він, видивляється навколо, надворі темно, сніг мете, ніц не видно. Аж почув в темноті слабкі стогони. Пішов на звук, та тут раптом земля під ним як не провалиться! Полетів він вниз. Та добре шо мав дрючок, то й затримався на нім за краї ями. Подивився він донизу, а там два його підлеглі лежать і стогнуть в гамні каналізації. Сплюнув старий Кочегар, виліз назовні, засипав яму снігом і пішов по фляшку сам.

З того часу ходять Синій Електрик та Червоний Завгосп підземеллями заводу і шукають, де б взяти грошей на фляшку. То вкрадуть мячик з квадрату, то закупорять каналізацію Катєльні, аби вкрасти шось в робочих які прийдуть її лагодити. А так як тоді відходи заводу нікуди не зливаються, то й запах від них поширюється по цілому місту таємними підземними комунікаціями.

ЄБУ Чорного Кочегара

Вода добута з-під Катєльні була погана і Червоний Завгосп почав мати проблеми з накипом на котлах Чорного Кочегара. Аби цю проблему усунути вирішив він використати Євроочисної Будинкову Установки (ЄБУ). Взяв він кілька відбійних молотків, які використав в якості вібраторів, повстромляв їх в стіни та й ввімкнув на повну потужність. Вібрація була така – що стіни аж дрижали, а накип сам відлущувався зі стінок котлів і по трубах тихенько собі направлявся споживачам.

Та якось недовольні споживачі прийшли з забитими накипом трубами та розвідними ключами до Катєльні скаржитися. Зувидів їх Червоний Завгосп ще здалеку і тому хутко побіг вимикати ЄБУ. Минув і відкритий люк, і з десяток дверей, і високу сходину. Та біля самого вимикача спіткало його лихо. Цеглина на стелі розхиталася від вібрації і впала прімісінько йому на голову.

Після цього випадку зявився в Червоного Завгоспа відсторонений погляд, а для очистки котлів ЄБУ більше не використовували, проте відгомін тих ЄБУчих перфораторів і донині гуляє конструкціями Катєльні а інколи навіть резонує (це від співвідношення фаз Місяця і Марса залежить) викликаючи люте харєво у мешканців Катєльні.

ПС: Викладено на прохання мешканців офісу. То ж людям не з офісу може бути не цікаво. Ну але дуже вже просили викласти.

upd: edited and updated by Lubko
#1872
Завжди раді. Прохання лише не надто зловживати цим аби не запутувати інших.
#1873
Ось такий лист отримав я від TiniGard.

"
Слухай, в Борщ¦вському район¦ ¤ закопана в¦йськова база - на перехрест¦ Товсте-Борщ¦в та Озеряни-Глибочок. Там вже все розграбовано. тим не менше. Я там не був, зате в пад¦нн¦ там м¦й знайомий (Папа з Млинк¦в) отримав компрес¦йний перелом хребта. П¦сля того наш¦ туди §хати не дуже хочуть (в¦н без св¦тла п¦шов,а там яма).

Папа, не слухаючи л¦кар¦в, через два м¦сяц¦ п¦сля почав млинкотерап¦ю ¦ швидко вичуняв.
як закопана - п¦дземна. Але не повн¦стю.
В¦н розпов¦дав, як вони туди лазили рок¦в 20 тому, ще коли §§ не встигли повн¦сю пор¦зати. Казав, що то як в американському ф¦льму - вентиляц¦йн¦ шахти..

Я сам там не був. Об¤кт ¤, але що там зараз - не знаю. Знайти його просто, в нас ж нема¤ проект¦в типу експлорера.
Там ще неподал¦к - к¦лометр¦в 10  печера ¤, водою затоплена, там поступово р¦вень п¦дн¦ма¤ться. Ходи в¦дносно широк¦ - ширш¦ МЛинк¦в, от там я був - але т¦льки в нижн¦й х¦мз¦. Там вх¦д швидше за все добре замулений треба добре копати. 
"

Інформації є всі основи довіряти.  Папа спелеолог з дуже великим стажем.
#1874
Я дивлюся дуже позитивно! Бажаю побільше користувачів і нових цікавих вилазок. З свого боку поможу чим можу. :)
#1875
Хулітол з Будапешту який їдять їх Lox-и
#1876
Намет справді хороший. Його я шкаляв в Червоноград, на Полонину руну, Мармароси.

#1877
Цитата: inkognito від 06.10.2011 16:04:06
    Курча, пропустив фото із дупами (розказували із самого сраня, до нету йно добіг)

Нічого страшного, все можна знайти тут :) Особливої уваги заслуговують відео про весну :)
#1878
Кілька моїх фоток зимового Розгірче тут
#1879
Місця у вас справді гарні. Добре було б якби Ви виклали більш розгорнутий звіт з фотками, описом і назвами місць.Пропоную перший раз нікого не банити, а просто звернути увагу на пункт правил про Українську мову. В нас на форумі прийнято писати пости на державній мові. Винятки лише для людей, які є не українцями за національністю і державною мовою володіти не повинні.

Я троха підредагував Ваш пост, переклав текст і забрав троха неінформативних фоток. Не тому що там голі дупи. Не маю нічого проти розміщення будь-яких фотографій, за винятком порнографії. Але якшо вони мають хоч якесь відношення до тематики форуму чи теми.


#1880
Приєднуюся! Вдалих знахідок, красивих знимок, цікавих досліджень і побільше задоволення від всього цього!