Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#3521
На роботі маю багато різних кусків акрилу від 0.8мм до 5мм. Відрізати кусник на трафарет не становить проблеми.
#3522
Ну та, москалі вміли в церквах склади міндобрив робити, а у винних погребах тримати смердючу рибу.
#3523
З машиноу нема проблєм, якраз поки вхід розриєте і облаштуєте двері - вернусі з морів і зможу троха помогти.
#3524
Бачив колись в неті репортаж звідти з красивими фотками. Правда шось зараз вже тєжко го знайти, гугл кудась далеко заховав. І по теліку теж програму показували. Так шо забили, але не до кінця.
#3525
Переніс обговороння в цю тему. Думаю цілком реально втілити все в життя, головне людям сильно в очі не кидатися, а то жаба почне дусити і почнеться створювання штучних проблем. В майбутньому можна буде надрукувати якісь плакати на стіни (таке робив - досить незле получається), прочистити вентиляцію, організувати якийсь фонд для закупівлі пива, шоб завжди було під рукою, та й гуртом занчно дешевше :) Короче розвивати тему неофіційного клубу Експлорера.
#3526
Гуд. Якшо треба буде шось підвезти - кличте. Маю багажник, чіпимо наверх.

Бачу назбируються добровольці. А чи не відкрити нам окрему тему, типу облаштування Сховища Експлорера? Шоб кожен приніс шо має типу з меблів і все таке? Думаю багато в кого знайдуться купи такого непотребу в підїздах. Плюс якшо в асьці попитатися - думаю за кілька днів назбирається повноцінна квартира.

Ну і є рацпропозиція. Спочатку поставити надійний замок і подивитися чи не взламають за кілька днів, а тоді вже нести туда речі.
#3527
+ від мене за цікаву розповідь і правильно проведений час в горах :) Додай, будь-ласка, лінк на цей звіт в відповідну тему в Планах. Ну типу шоб порядок був, коли хтось надибає на розповідь в "Я знаю місце", то шоб йому потім не прийшлося довго шукати де сам звіт :)

Ну і чекаємо продовження... ;)
#3528
Багато з нас проїжджаючи серпантином на ВЗ повз лікеро-горілчаний завод зауважували дивні склепінчаті двері, шо ввели в глибину схилу високого замку, десь в напрямку вежі. І шо б це таке могло бути, задавалися ми питанням, може якісь підземелля?

Так, саме вони - знамениті Львівські підземелля. Людей взагалі тягне до всього прихованого і закритого, певно тому в анс так наука розвинута. Так от, в цих схилах колись були Винні Погреби. Зараз там, на жаль, нічого не залишилося. Але, тим не менше, величезні зали з 5м склепінчатими стелями, запах старосі, 12В електропроводка дух старовини. Все це можна відчути, якшо втиснути в себе живіт і протиснутися в досить вузьку щілину внизу біля дверей.

Копія фоток на Пікассі тут
#3529
Детальний звіт тут
#3530
Дірка на ВЗ виявилася фікцією, тобто ніц там нема, хоч зі сторони воно і вигялдало загадково чи то пак загадисто. Звичайна цегляна будівля засипана будівельним сміттям. Тим не менше вважаю її дуже позитивним явищем, яке штовхнуло нас на глибші дослідження ВЗ і привело до відкриття кількох інших обєктів. В Станіслава Лема є книжка "Голос Неба". В ній розказується як вчені, розшифровуючи послання з космосу, попутньо зробили з десяток корисних відкриттів. А саме послання так і не розшифрували :)



#3531
Уууу, зачот! А коли то ви встигли?

Якшо матимемо туда вхід на замку, то можна позносити столики, крісла, якесь ліжко. Хто шо має. Облаштувати світло від акумуляторів і мати своє місце :) Потім по можливості спробувати його навіть легалізувати в місткій раді :)

Якшо потрібно - маю зайву колодку аж на два ключі і з сантиметровою дугою. Фіг хто зломить.
#3532
Ок. Збираємся завтра зранку на 8 біля повороту на ЛГЗ. Туда ходить 57 маршрутка через центр, так шо зручно. Довго не будемо, та й довго там нема де :)
#3533
якшо зрання то на 8 там підійде?
#3534
Гуд, дякую. Три характерні камяні виступи на карті видно, а от горба за яким сама Печера - на жаль ні. Треба 250м масштаб. Хоча маючи стільки вказівок, фоток місцевості, координати та опис - думаю не найде її хіба шо пяний.

Не виключено шо координати ЖПС троха неточні. Було багато хмар і туману, супутників пробивалося мало. МОже в тому причина похибки. В любому випадку в радіусі 300м вхід знайти не буде проблема :)
#3535
Ну то в пятницю зранку, а то в четвер ввечері. Чи тобі сумки треба всю ніч складати? ;)
#3536
тема в Планах про вилазку завтра 16 липня
#3537
Пропоную товариству згадати три обєкти на ВЗ, в яких ми ше не були. А саме: винний погріб навколо ЛГЗ, бомбосховище в горбі над ним і власне дирку, з якої вся ця тема почалася. До дирки вже якось відчайдушно пробував добратися Стінгер, але мусів відступити під тиском мохнатого писка з іклами :)

Можна туда піти, наприклад, завтра ввечері на 8 годину.
#3538
Все реально ;) Головне хотіти. Будеш йти - маяч, складу компанію
#3539
Підтримую Інкогніто. Для більшості людей Лощина - давно пройдений етап. І знайомі між собою люди просто вирішили піти туда на пиво, поговорити про свої справи. А не досліджувати шо небудь чи робити якісь масові вилазки. Тому й не писали про то.

Я ж, наприклад, ніде не афішую коли йду з дівчиною в гори, бо само собою розуміється, шо я нікого стороннього не потребую, і, відповідно, мені цим ніхто не дорікає. Так шо давайде будемо політкоректними по відношенню один до одного.