Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1241
ЦитуватиЦе трохи дивно, як на мене. Є комлекти аптечок, протигазів, фільтрів та інших допоміжних штукенцій, але чомусь в адмін споруді. Чому? Можливо перенесені звідкись? Можливо з якогось підвалу, а може, десь там таки є бомбік? Ну, це все спогади наразі.

ІМХО скоріш протигази, аптечки та інша шняга зберігались на власне на виробництві, потому були перенесені в одмін-корпус, скажімо в кубінет інженера ЦО. Земля там не сприяє підземному будівництву, велика вологість, торфовища, є навіть деякі типово болотні рослинки (принаймі мені так здається  :) ). Ви може звернули увагу, але більшість будівель (крім технологічних) підвалу не мають, і побудовані на насипі у 2-3 метра висотоу?
#1242
  А як же ж, шум звісно був як підняли усе гувно чим воно було накрите. Він однозначно меньший ніж ПД-ЗХ, проте шумить гарно, як і пахне. І скоби виглядали цілими, так що спуститись мона  ;)  Глибина відповідає ПД-ЗХ, так що малоймовірно, що це шось локальне. Скоріш за все менша притока.
#1243
  Гадаю вже пора, хіба може тільки дочекатись фото Роя та Зелі
#1244
Ше будемо чекати на фото Роя та Зелі - вони нинька зранку там були, певно зробили купу файних фото
#1245
   Обговорення основної теми.
   Окрему хочу подякувати Yuriy за організацію та чудове місце, а також колєгам - YserL'у та Цезар'ю. Похрестив усіх
#1246
   Ось і сталось, 14 в неділю із самого сраня вибрались ми на ЛьвівХімСільмаш - стояла чудова погода, о 07-00 ранку термометр показував 9о за бортом, компанія хороши друзів! Чого можна ще бажати? Ну хіба, ще трішки пива в дорогу, котре нам таки не продали зважаючи на недавню заборону. Отож, вирушивши від ВАМу на Шевченка через дорогу за якісь 40 хв. дойшли до покоцаних воріт колись могутнього заводу. По дорозі зустріли ймовірно ще одину вентиляційну шахту Південно-Західного колектора, досі не відому. Про неї я вже сьогодні написав тут, при нагоді треба буде дослідити ширше.

  Отож прибули ми на вхідну точку,  49°51'42.02"N х 23°55'58.05"E , до старих пожовклих воріт.  Дорогою варто запастись деякою кількістю каміння - навколо гаражі, декілька АТП, що означає велику кількість злих псів - так і було, каміння було надзвичайно ефективним  :)
 
 
  Проходимо через розвалене КПП, по ліву руку бетонний паркан 4-ї високи, крокуємо попри нього до першого перехрестя, де завертаємо наліво і йдемо аж той злий паркан сі закінчит. Ліво руля - і попадаємо на такий собі цікавий пляц.
 
   
   Бачите труби, що стирчать із землі? Так ось, виявляється, що то ніщо не інше як велике підземне водосховище. Попбігавши навколи зауважуємо декілька вентшахт та будку, через яку можна спуститись всередину. Юзер побіг  першим.
 
 
  Як і очікувалось, усе вниз наніц залєте водоу:

 

  Коло пляцу є адмінбудинок та два авторемонтні бокси, машинний зал де колись стояла купа станків. Із всього там зберігся йно балковий кран  :(
   Адмін будинок нічим особливим не вирізняється, купа сміття



   Машинний зал вражає своєю чистотою, і ще мабуть робочим краном.



   Все, тутко ми засиділись, пора маслати далі територією. Природа вражає красою, погода тільки підсилює цей ефект. Наша ціль  49°51'40.21"N x 23°55'18.94"E . По дорозі минаємо штири великих, але абсолютно нецікавих будівлі.





  Тут вже цікаво, та є ознаки життя.


 
   Усі двері закриті, вікна забиті. Трохи пошукавши коло прохідної знаходимо розбите вікно у вентиляційну,
через яке проникаємо inside. Цікаво, половина кабінетів закрита на добрі замки, ба навіть опечатані, другі - відкриті та погромлені націц. У деяких кімнатах явно живуть бомжі. Ну звісно є протигази,



  а також воптечки, сумки для проттигазів, очищуюча рідина:



  Але пошо нам то ся здало? Піднімаємось на стрих і спостерігаємо чудову картину грандіозного корпусу навпроти. Дійсно неперевершене видовище:



  Ось воно так всередині виглядає, і то лише один невеликий сегмент усієї будівлі.



   Зацінити маштаб можна лише зверху, для чого проходимо коридором в останній адмінкорпус:



   І ось воно! (Гарний панорамний знимок був зверху)



   Виходимо та крокуємо домів:
 
 

  Матолкам нагадую, же обговорення тут.


 
#1247
   Вчорай, коли йшлисьо на ЛьвівХімСільмаш недалеко коло джелізнодорожного переїзду на Білогорщі нас здибав знайомий запах. І о диво, розгрібши півтораметрову суху траву здибали зрізану вентиляційну шахту колектору. Судячи із ромірів = така сама як на Ряшівській та у 5-му парку. Тілько зрізану.
   Все було дбайливо прикрите старими покришками, завалено старим деревом. Діаметр стандартний глибина 5-7 метрів, вода тече десь в сторону Рясне-2. Google капітанить, що координати цього місця  49°51'48.09"N х 23°56'35.23"E , мій Garmin каже що то є N049o51.805 x E023o56.589 (або в человіческих координатах, довгота 49.863417, широта    23.94315)
  При нагоді завітайте, будете в Google Earth - 100 метрів на захід висить фото Смайла, що романтично називається "Там Левандівка"  :)
#1248
ЦитуватиНу на цементний мене ніхто не впустить там охорона камери і все таке,
Тобі видніше
Цитуватина сірці був але не довго та і потрапити мені туди важко,
і там як мінімум 3 достовірно відомих бомбіка, просто забий на них
Цитуватимене б цікавило щось у місті, у нас в місті
і нас також, знатимеш - пиши
#1249
 Мої вітання! На твому місці шукав би коло великих промислових об'єктів, котрий у вас лише один, цемент-завод. Оскільки він дуже навіть гарно працює, кинь оком скажімо на New Розділ, що так недалеко твого рідного міста
#1250
 Як я розумію, окрім топікстартера буде YserL, Цезар та ваш покірний слуга.Зустріч - завтра об 08-00 на Рясне-1 коло ВАМу? Так?
#1251
купу грошей? не моргає? знаєш кому в приват писати?  :)
#1252
ЦитуватиА взагалі - Сходіть, цікаво побачити третє за висотою сміттєзвалище у світі.

   Відки така сенсаційна інформація?
#1253
ЦитуватиМожливо мої дані трохи застарілі, але в"їзд на вигляд має якесь КПП чи щось подібне (їздив з Андрієм - проїхали без проблем). Плюс до транспорту і увага відповідна.
До цього разів 5 бував там пішки. Це значно простіше і приємніше, як на мене. Йти хв 30 від Миколайчука через дачі і невеликий лісок. Відразу потрапляєте на верх звалища. Ніяких перепон окрім смороду на тому маршруті не пам"ятаю.

ПС: то про звалище. Про заводик ніц не знаю.

Керунок загалом зрозумілий, а де найкраще із Миколайчука вийти, же би просто трафити на місце?
#1255
+ Я дочекавсі накінець того звіту! Дякую!
#1256
+ Красота! А Старий Млин - то Старий Млин, душевне місце, хфайні харчі за адекватну ціну.
#1257
Цитата: Romchick від 04.11.2010 18:28:39
Поздоровляю, в першу чергу VeNick'а.

З.І. Зробіть, сцуки, проїзд в поїзах дешевшим!


Тру приєднуюсь! І окрім проїзду, реальне тестування лома в кльозеті вагону на крейсерській швидкості.
Бо ті home-video з нету вже дістали!
#1258
 Хм, чому б не Tikka 2 New? Звісно це +96 грн до твоєї версії Пецля, але це 23 люмена проти 40 (+42,5 % по світлу, і йно +33,3% по грошах, +2 більше діодів). еКСПЕДИЦІЮ (спеціяльно написано із малої букви) як щось серйозне не розглядаю, я не дочка мільйонера, але задницю свою люблю та дорожу нею. Тому прагну надійності при належних ТТХ, чим і є Petzl ІМХО
#1259
  Як вже на то пішло, то:
  1) Таймінги здається міряли в тактах, а не в МГц;
  2) Не 800 МГц, а 200 МГц QFSB шина х 4;
  3) Таймінги (СL-tRCD-tRP) = 6-6-6 як JEDEC каже для DDR2-800;
  4) Зрештою, ось для гіків ДатаШит
  5) Дорого. Новий модуль на гіг із СL=6 усім дописувачам дістану за $20-21, шо рімно 160-168 грн. З СL=5 орієгтовно на $1-2 дорожче;
  6) Топікстартеру: ІМХО правдива ціна за це щастя становить $10 і не більше
 
#1260
Знахідки / Re: Знахідки
02.11.2010 20:19:37
   Так і є, дійсно зникла, а мені досі ніхто не перезвонив з банку, хоча я підтвердив замовлення монети, @-поштою та голосом по телехфону. Хто знає де ше можна окрім НБУ шукати?
  З.І. 1 Проте срібні за 255 грн. придбати ше можна
   З.І. 2 Оффтопимо троха, гадаю варто пересунутись у приват із обговоренням цього