Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#2441
   Будемо напевне, багацько хто із наших (хто не був) бажає перейтись туди.

  P/S: Особисті Повідомлення читаємо?
#2442
   Та міг би тебе пошукати ше у десятках соцмереж(і не тільки у них). Та не спромігся, тому як не вважав за потрібне. Навіщо? Зариємо сокиру війни і десь зустрінемось, чи будемо флудити далі?
#2443
  Дуже слушна ідея, дяк explorer'у шо застудив. Хоча Скін нахамив (тут моя думка залишиться незмінною) нічого не заважає нам випити пива із ним та вислухати його.
 Ти вже здається пішов...А де ше хто на експлорері збирався кому "чистити рєпу"? Чому вп'ятьох? - це не спортивно та й зрештою неправильно.
 Дігг не ми придумали, то все злі молдавські партизани.
 Як зрозуміти "трохи вибачився"  ???
#2444
1-3) ти правий звісно, без зауважень - але у мене (а думаю не тільки у мене) відчуття, що насрали в душу після того, що ми зробили;
4) то також "тонкий англіцкий" юмор у відповідь - думаю, ніхто би не посмів руку підняти на когось.  
#2445
   якшо "перейти дорогу на протилежний від музею Русалки-Дністрової тротуар і піднятися буквально метрів  на 15 вище від музею" то там буде вулиця Коперніка, вул. Бандери починається коло СІЗО і до костелу на Привокзальній, так для інфи  :)
#2446
   амінь! так є! жовтий - колір небезпеки, а у поєднанні із чорним особливо. Подумай, як ти реагуєш на осу жовто-чорного кольору, що випадково сіла тобі на руку? А чому усі попереджувальні знаки (радіація, біологічна загроза, механічна небезпека тощо) виконані у жовто-чорному кольорі?
#2447
Цитата: wanderer від 11.09.2009 23:21:53
"Вентиляційна система під політехом"... що вона вентилює ? :-)

вентилювала, зараз уже ні. Але добре шо залишилась
#2448
ЦитуватиПри всій повазі до Вашої роботи, маю в певних випадках сумніви, що експлорер - першоджерело достовірної інформації про певні об'єкти. Ефективніше пофоткати об'єкт, повісити фотку в панораміо чи ше десь, в описі дати лінк на пост... Варіантів безліч, до того ж таких, які будуть приводити до Вас дійсно зацікавлених людей. А так - намалювали лінк, хз шо там і хто там - невідомо чи взагалі має відношення до об'єкту.
Решту залишу без коментаря зі зрозумілих причин.

2 Golem:
Я пишу лише від свого імені і висловлюю думку тих людей, які разом зі мною бачили малюнок. Я не бачив і не знаю що і де вішали Тарас і білий Лис, як і не знаю їхнього ставлення до подібних вчинків. Цитадель - то не приватна власність і не форум, де можна заходити і сходу ліпити шо завгодно. А "суперечка" то вупше  Сміюся Навіть згадувати не тре  Сміюся Якшо шось не влаштовує - стираєм повідомлення, бан і всьо, я не збираюся рахувати попередження чи займатися подібною дуркою. Все, шо хотів написати, я написав.

Ненавижу полеміку, але тут треба невдячну справу розгорнути:

1) То не наша РОБОТА, а хобі від душі та серця! І ніяк інакше;
2) А ніхто і не казав, що це першоджерело - це потуги наших спільних захоплень, колєг та друзів за котрих я би порвав на куски будь-кого;
3) Дійсно не Бескид тут, шануйся;
4) Не пригадую, що б тут хтось спеціально розкручував сайт через гугл із атачами панораміо чи якимось іншим чином. Можна було б сайт підняти у рейтингу багатьма способами, - але зрештою навіщо?
5) най той хто побачить лінк (і зрозуміє шо то лінк, а не графіті чергових придурків), зайде си тут, почитає і маю надію напише перший пост не так як ти це зробив --> можливо матимемо нового колєгу. Думаю, це свого роду доволі ефективний фільтр;
6.) ти ж не будеш вчити нас як лінки до об'єктів малювати? а то ми порадимо тобі скільки спиць мати у задньому проході колесі. Та й передньому звісно  ;)
7) причини мабуть зрозумілі тільки тобі та блондинкам... (може таки поясниш?);
8) класно шо все написав, більш ніц додати нема? Глупі повідомлення тра терти, яко добрий садівник ріже непотрібні гілки у дерева щоб воно дало більше плодів (чи кращої якості). Або взагалі знищує дерево (бан) якшо воно заважає плодоносити іншим деревам;
9) А ЧОГО ВЗАГАЛІ ТИ СЮДИ ЗАВІТАВ? Про Цитадель побалакати? Може які інші приклади окрім неї?
#2449
100%, пильнуй форуму ближчим часом
#2450
знаю, знаю - багацько раз там ходив, але блудив ми жовтий колір. Перевірю однозначно завтра
#2451
   Я так си подумав, що маю практично необмежений запас клавіатур та щурів в офісі. Пропоную створити тему "Флудилко"  у "Смітті" (чи де інше) та перемістити пости відси, даби тему трафареток не засмічувати. Ще відпишу зара тут Скінні, а то чувака явно не доходит. А витирати дійсно не варто, повчально!
#2452
Цитата: Dexter від 11.09.2009 22:18:52
Ох колэги вызьмыть ы мене з собою будь ласка.така нагода побувати пыд полытехом буваэ дуже рыдко=(

рыдко, а коли  взагалы востаннэ там був? (зміни розкладку)  :)
#2453
   завтра перевірю та відпишусь - акурат зраня буду там проходити. Жовтий або не жовтий, але перевірити треба усе. Може яка паскуда вирішила замаскувати супер-секретний вхід у підземелля СБУ, що під Цитаделькою під звичайний газовий колодязь?  :) :) :)
#2454
1) відповідь на своє питання я таки не почув...ІМХО ввалюватись на форум і писати таке є як мінімум негарно, а як максимум - дійсно можна дістати по зубам (якби до мене у хату прийшов хтось і сказав "Привіт дівчатко" то би принаймі потратився на зубного і мав би кепський настрій та кислий вираз обличчя на довший час);

2) Які у тебе є підстави вважати, що твої рекомендації є більш ефективними? (список в студію). Я особисто не вважаю маркування у пів-А4 якимось злом, особливо на задестроєних об'єктах, і ніхто звісно не піде маркувати таким чином наприклад Ратушу, Арсенал чи Порохову Вежу. Ти десь бачив наше маркування на історичних об'єктах, котрі діючі (відновлені)?

3) Із гумором у тебе явно не вийшло...Можливо тонкий англійський юмор, котрий ми не розуміємо через свою відсталість?

4) На блондинку схожий наразі ти, а поглянувши на свій рейтинг зрозумієш, що це не тільки моя думка;

5) Мене також засмучує стан Цитаделі, під трибунал віддав би тих гадів. А ти ходив копати ту Цитадель, розчищати гівно закинуте туди, довго і регулярно? А ми ходили літом і плануєм продовжувати!

6) Було дійсно значно меньше засраності на стінах, можу порівняти із 12-ти річною давністю коли я там випивав як студент-першокурсник. Проте ніколи не гадив ні я, ні мою колєги!

7) Із-за 2-3-ох трафаретних написів ти підняв таку бучу? Знайди краще тих, хто малювали на стінах усе інше...

8 ) Блог гарний, читаю  :)
#2455
   Питання: якщо б ти поставив своє питання так: "Доброго дня шановні дописувачі! Чи не могли б ви пояснити чому Ви маркуєте об'єкти (.перелік об'єктів...) у такий брутальний спосіб? Я не згоден із ним, вважаю його поганим (...перелік чому він поганий...). Поясніть будь-ласка, дякую. Маю такі-то пропозиції (...перелік пропозицій...)"
 
 А що написав ти? Дівчатка, гопи...Достойно
#2456
Аkella:

1) де ж фігачилось де попало? конкретно будь-ласка;
2) катайся си на роверку, а ми вже якось самі вирішимо,що і як маркувати;
3) правильно кажеш;

щодо себе:

1) радий за тебе, що так оригінально виглядаєш - певно для зменьшення опору повітря при їзді на свому біциклю;
2) реєструйся так надалі, це дійсно допоможе тобі знайти більше друзів на інших форумах;
3) а ти не бійся знайомитись, а прийди і покажи себе та поясни свою позицію;

YserL:

1) можеш дати, але не дав.
2) не вважаю за потрібне давати тобі відповіть на твої глупі питання! Для прикладу (чисто теоретично) як
тупій блондинці (котра при тому хамить - будь чесним із собою) пояснити скажімо ядерну фізику та квантову
механіку? Та й навіщо пояснювати?

Сумую: ти приперся сюди і нахамив. Заховався за лівою поштою, жодних інших деталей не залишив. Як дописувачі
форуму мають на таке реагувати на твою думку?
#2457
  Звісно, можливо, що то не він (доведеться попросити пробачення та поставити пиво Anti-HolyWar-Beer), але думаю що це таки він.
#2458
   а Скіні  сидить на Веломаксі  (Зацікавлений, 152 повідомлення) та на Бескиді  (Сеньйор, 260 повідомлень).  А ше так випадково набрав пошук фотографій на гуглі із запитом Skinnyman, результат - доволі смішні фото. Фото нашого героя!!! А ше адреса в  ЖЖ-ці вказана у нього у профілі. Внизу аватарко на Бескиді.
#2459
+ звісно, таки деякі із моїх припущень справдились  :)
#2460
у новій мають бути великі підвали із стосами книг, думаю там також можна зробити декілька незлих кадрів