Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Alter

#781
Цитуватину і муть там у них,
Значить Гоморра була все-таки високоіндустріальним підземним містом! Пацани, ви напевно саме туди знайшли той люк, який 80 років шукали!

Хотілось би почути авторитетну думку yaroslav21 по даній темі :) У класичному його викладенні, звісно ж!
#782
Фотки, сраки на фоні церкви, рос. мова, абсолютна відсутність толкової інформації (і то в звітах)  - ось причини бану та вашої майбутньої відсутності на сайті, на який, швидше за все, нарветься автор теми. Гуд бай, хлопаки.

ЦитуватиПеС. А вЧернівці треба поїхати ближчим часом, вже півроку збираємся.
Хоча б за наводку на об'єкти спасибі.
#783
Гм, ото дядька Смайла на абревіатури в звіті прорвало! І де ж то вчать так ЕПІЧЕСКИ викладати події (же би самому підівчитись :) ) А за те що помагав вилазити - то вже соррі, арійська кров, знаєте. На наступний раз обов'язково утримаюсь ;)
#784
То вже десь піднімалась тема про літаючі зорі в небі, які легко міняють свою траєкторію. Треба шукати...
#785
вже перекинув.
#787
Ось вони, бідні, мокрі та перестрашені :'(
#788
Пан модератор дозволяє викладати дописи аналогічного стилю по темам, які не відносяться до гумору і в якому інформаційне навантаження не є основним?
#789
    Значиться осьо мої скромні фото. Більшість з них паршивенькі, адже знову же ж підвела світлочутливість та самовільні прижки ISO на автоматичному режимі.

    Так от. Інстал був коло Франка. Протопали через Склади бомжів. Сфоткати недодумались. По крайній мірі я.



Можна замітити страшний жидо-масонський знак фірми APPLE, підточений патріотичними водами коллектора.



Типове "яйце". Доречі тротуарчики там вельми сухі та чисті, що пояснюється стабільністю течії. Центральний проте глибокий. Відносно ;)



З'єднання з якимсь недослідженим руслом (+1 на замітку до наступних походів)



Мєсні. Зустрічались повсюди. Правда все більше в зашуганому вигляді, що лиш додавало їм шустрості бігати поміж ноги.



Fire in the hole! Вроді так :)



Місце з'єднання з основним руслом Полтви. Там-то ми і йшли по течії, скліщившись руками.



Тру-діг-сталк жаба. Хз як там опинилась і з чого вона там жила. Бідося короче.



Нєкі дзюри по лівому борту. Дослідженню не підлягають. Діаметр непрохідний. Вроді.



Смайл. І сталактити. (Чи сталагміти...)



...в союзі кульки все ж таки сушили. Отакі "прєлісті".



Опалубка з часів будови квадратної частини Полтви.



І таке там росте.







Осьо воно, місце воз'єднання Полтви з ПЗК (якщо це він, звичайно). По карті вроді він.



Невідома "річ". А-ля крабокака.



Всі живі, здорові, трохи мокрі, веселі та сповнені ентузіазму. В результаті чого потім повалили в бомбік на Липинського.



Перемістив. Спасибі за зауваження.
#790
Власне далі за те місце і шпарити-то неможливо, так як по правій стороні маєм обрив тротуару, де навіть Л-1 не допоможе, а з іншого сильна течія у місці воз'єднання Полтви і ПЗК (?). Хіба що дошки тягнути, або щось придумувати аналогічне форсуванню гірських річок. Але то вже інша парафія. Фотки потім, нідіюсь, оформляться в новий звіт про "хрестовий похід" ;D
#792
Хто зможе, захватіть пару сівжих батарейок типу ААА (вони ж мініпальчики), адже на хаті тільки наполовину мертві, що печально ( хз чи встигну десь купити).
#793
Тупо чорні гумові рукавиці. Можна і прорезинені, но то гірше. Є практика використання хірургічних перчаток (досить зручно доречі, але не так моцно). Те все є на любому базарі ,і я тим новину не скажу. Або ще в господарських магазинах є такі прикольні незапальні оранжеві рукавички. Тіпа для миття посуди.
#794
Ні, фотку саме в центрі.
#795
Можна. 2 Стінгер - Л1 обязатєльно, чи там і бахіл хватить?
#796
Народ, тикніть пальцем на фотку Полтви, коли вона ще церез центр текла. Цікаво було б на її оригінал подивитись, а то я ніяк знайти не можу(
#797
А щось робочо-пихкаюче крім цегольні там водиться?
#798
Звідки нагальна потреба в автомобілі? Можна маршруткою на Журавно, а далі по ситуації, адже до місця звідти порядку 5км. В мене друг там живе. Попитаю в нього чи дійсно варто на то день вбивати, бо щось той аццький індастріал з тої ж таки висоти пАльотА не вражає. ІМХО.
#799
ЦитуватиЯкщо без бахіл, то і я б сходив.
...написав Dima_ber за годину до початку вилазки :) Сходили, показали, розказали ;)
#800
Власне в районі Золочева є ще багато вимираючих і зовсім невідомих сіл. Основна масса їх знаходиться по лісах, і вельми часто можна наткнутись на покинуті будівлі, які вже десятиліття як воюють з місцевою флорою за виживання. Ото раз гуляв лісом біля Плугова і наткнувся на майже покинуте село Лісівці (чи якось так). Декільки хат, пару людей, і все посеред лісу.