Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#3121
   На розсуд шановних дописувачів пропоную такий корегований маршрут: Будівля за Податковою --> Парк Стрийський (нажаль, що із відти пригадую - то радіобазар і кляті фізкультурні корпуси Рідної Політехніки) --> недобудована будівля, що у парку культури(якщо до монумента слави стати писком так, що дупа буде дивитись на автовокзал, то власне обєкт  із правої сторони  на Пн.Сх. метрів за 200, там здається музей якийсь військовий мав бути, але так і не добудувався) --> дослідження ймовірних виходів тунелів із Цитаделі у самому парку культури (один засипаний коло входу в парк із боку вул. Вітовського; я маю точну інфу та  підтвердження від колєги, що жив у сусідньому із виходом будинку про факт наявності тунелю із ближньої споруди Цитаделі [та що найбільш розвалена зараз] до оного місця біля входу в парк) --> сама Цитадель та її околиці.

   Так що прошу усіх бажаючих приєднуватись до нас із zelja і просити якісної погоди для файних знимків та суперового настрою!
#3122
Дякую за підказку, обов'язково все перелазимо
#3123
я б суботу зраня не проти піти, якщо звісно погода добра буде. А потому можна і на Цитадельку сходити
#3124
   ти зверху цей пост почитай = там навіть фотка пастки є, робота локального бомжа як писалось...
#3125
    Здається вже повалили...Останній зареєстрований користувач -  kesenasikacusa Я собі чуть язика не звернув поки вимовив... Шось мені ботом пахне (прошу на мене не ображатись якщо це не бот, а таки реальна людина) або дописувач із Литви, Латвії чи Естонії  :)
#3126
   Дивився в Гуглі - нічорта не видно, роздільна здатність мала щоб шось побачити...Та й навіть Сірку під Немировом ледве видно і то тільки тому, що знав де шукати і мав орієнтири...Порию ше штабні карти, може там щось знайдеться...
#3127
    Тра обов'язково сходити поки остаточно не розвалили. Думаю місцеві за фляшку дозволять провести недовгу фотосесію.
#3128
у свій час там гарненько добрі люди страйк ганяли...був особисто присутній
#3129
пропозиція залазити 1-го Львів - ВЗ і околиці наприклад, центр та інші місця. 2-го як все буде ОК в Стебник рушати. чи навпаки - пропозиції до обговорення
#3131
себто 2-го травня? а що нарахунок 1-го травня?
#3132
 :) Здається мені на днях цю тему Golem перемістить в Гумор  :)
#3133
Дійсно дуже схоже на соляні шахти, стінами принаймі...
#3134
Та хто його зна? Дай вгадаю - то не у нас, а десь на границі Швейцарії та Франції? Там де Великий Гудронний Колайдер? --> принаймі мені це в голові випливло дивлячись на маштаби... :)
#3135
Найбільші мабуть таки в <самі знаєте кого, під Цитаделлю>, але туди  не хочуть пускати і сваряться дуже  :)
#3136
+ я б пішов, якщо буде нагода, наймовірніше так і буде
#3137
хто як оцінює шанси знайти там нижні рівні? я наприклад десь на рівні більше 0% до 5%  максимум! Але Надія вмирає першою, потому вже Віра та Любов...а я особисто думаю що там їх просто немає(other levels)
#3138
маєш наувазі біля входу в СКА навпроти готелю? шансів що буду десь коло 20%, але спробую
#3139
та само собов! і не важливий стан вагонів!!! чим загадженіше тим крутіше враження! оби було побільше циганів із медведами та дембелів коло параші
#3140
     Golem продав класне місце для купання - недалецьо від об''єкту, на фото колєг  видно, а зокрема і на моїх - чудове місце я вам скажу. Чисто, незасрано та доволі неглибоко судячи поки тілько із зовнішнього вигляду. Їхати можна і навіть треба, краще на пару днів із наметами. Можна зупинитись коло возера, рушити далі на збагачувальний комбінат полазити - йти недалеко.

     Не хтів би тебе розчаровувати Андрію, але мені здається тема Сірки поки незакрита...Згадай як вертались через Коти на Яворів, кілометрів із 5-6 після виїзду із Котів зліва я звернув увагу на те що тут сірка також добувалась аналогічним способом як на "Місячному Полі" (хоч у значно меншому маштабі ніж тамка), а зправа далеко виднілась велика труба (можливо ти і не зауважив як був за кермом, Zelja чи Explorer мали точно бачити) - що можливо вказує на аналогічну котельню як під Немировом.

     Окрім цього, ще як мінімум залишилось водосховище Грушів-Колониці-Щеплоти із насосною станцією у Щеплотах...Проте там мало є на що дивитись, краще сумістити це із відпочинком(як то ти кажеш із "матрасуванням" - іноді також треба поматрасити, погодься  :) ). Проте, галочка "був всюди і видів все" на Сірці ще не проставлена остаточно...  :)